פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים לא יודע אם לשייך את ההודעה לכאן או לפורום רשתות ואינטרנט, אז אם היא לא שייכת לכאן נא להעביר.אחרי החלפה של כל הרכיבים במחשב אחד אחרי השני, הבעיה עדיין ממשיכה.הזיכרונות, הדיסקים הקשיחים וטמפ' המעבד תקינים, כך שזה לא קשור אליהם.הגעתי למסקנה שהבעיה קשורה לאינטרנט, כי כשאני נכנס לאתרים שכנראה עמוסים, או כשאני מוריד משהו מהאינטרנט - המחשב פשוט קופא.הקטע העוד יותר מוזר - במיקום אחר בבית (קומה תחתונה לצורך העניין), או כשאני מחבר אותו בעזרת כרטיס רשת אלחוטי - הוא לא נתקע.ד"א, ניתקתי את כבל הרשת מהמחשב וחיברתי אותו למחשב נייד, שבינתיים לא נתקע למרות שהעמסתי עליו עם הרבה מאוד הורדות מהאינטרנט.איך אני פותר את הבעיה המאוד מאוד מציקה הזו? :-\
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים איך בדיוק המחשב מחובר לרשת?תתחיל במחיקה והתקנה מחדש של דריוור כרטיס הרשת.
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים מחבר אם הכוונה היא לכבל או לכרטיס רשת אלחוטי, המחשב מחובר בעזרת כבל.דרייבר כרטיס הרשת הוסר והותקן מחדש מספר פעמים, הוחלפו מספר מערכות הפעלה והבעיה עדיין לא נפתרה.
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים הקטע העוד יותר מוזר - במיקום אחר בבית (קומה תחתונה לצורך העניין), או כשאני מחבר אותו בעזרת כרטיס רשת אלחוטי - הוא לא נתקע.לקחת בחשבון שאולי כרטיס הרשת המובנה נדפק?או שאולי הדרייברים שלו עושים בעיות?או שאולי הגדרות החיבור לרשת לא נכונות?
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים מחבר החלפתי לוח מספר פעמים לבדיקה (גם לדגמים שונים)התקנתי דרייבר מעודכן מהאתר של Gigabyte - עדיין לא עוזראיזה הגדרות אני יכול לשנות שיכול להיות שיעזרו?
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים להוריד חייגן חדשלשנות את הגדרות ההתקשרות שזה כבר דרך הספק אינטרנטמה עם קבצי מינידאפ קיימים?תראה, בעיקרון מבחינת ההגיון אם אתה לא חווה תקלות כשאתה גולשבאמצעות כ. רשת אלחוטי אז זה מצביע על תקלה בכרטיס שאת זה שללתאו בעיה בהגדרות אינטרנט.
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים מחבר אני לא מחובר דרך חייגן,והאמת שניסיתי לפתור את הבעיה עם בזק בטלפון כמה פעמים...אך הם תמיד מתעקשים על בעית חומרה במחשב (למרות העובדה שהחלפתי את כל הרכיבים מספר פעמים והבעיה לא נפתרה)
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים אני רוצה להבין, החלפת לוח אם והבעייה עדיין קיימת?נסה את זה-http://shipleysystems.com/TechSupport/WindowsXp/Running%20WinsockXPFix%20On%20Your%20Window%20XP%20PC.htm
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים מחבר ידוע לך על בעיות תאימות של התוכנה עם VISTA 64BIT?מכיוון שכשאני לוחץ על כפתור ה ReG-Backup בתוכנה, שום דבר לא קורה (לעומת מה שמוצג בתמונות)
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים לא ידוע לי על בעיות תאימות, מצד שני, מעולם לא ניסיתי את הכלי עך ויסטה (לא שמתי לב שזו המערכת שלך :-\)לבנתיים נסה את זה, אני מברר בקשר לכלי.
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים מחבר הפקודה שנתונה במדריך השני (netsh winsock reset) לא עושה כלום ב CMD, מכיוון שאני מקבל הודעה של"The requested operation requires elevation"רשום שם שכדי לאפשר את זה יש ללחוץ Ctrl+Shift+Enter ביחד, אבל זה לא משנה שום דבר כשאני לוחץ על שלושתם ביחדד"א, יעזור אם אני אתקין XP כדי לפתור את הבעיה?יקח קצת זמן אבל אם צריך אז אין לי בעיה.
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים אם תתקין XP ושם הבעייה לא תתרחש, זה יאשר את זה שהבעייה בויסטה, בעיית תוכנה.
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים מחבר הבעיה התרחשה גם ב XP, וגם בויסטה (את שתי המערכות ניסיתי גם ב 32BIT וגם ב 64BIT)
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים זאת אומרת- בעיית חומרה.כתבת שהחלפת לוח אם. אחרי ההחלפה הבעייה עדיין נשארה?אם כן בדוק את כבל הרשת... :-\
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מחבר החלפתי גם לוח אם בנוסף לכל הרכיבים, אפילו פעמיים אם אני לא טועה.ואפילו כבל הרשת הוחלף :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.