פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים אני עם E7200 וסטוק ודיי שקט. לא משהו ששמים לב אליו. ואני עוד עם מארז פתוח. לדעתי בשביל שקט זה יהיה בזבוז. הוא לא עולה אצלי 1100RPM, אלא רק שאני נכנס למשחקים, CRYSIS ודומיו[ת'אמת שאני גם ככה עם אוזניות, וגם לא בדקתי, אבל אני מאמין שמתי שאני נכנס למשחק כמו CRYSIS, מהירות המאוורר עולה].
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים בסדר אבל שוב, טווח המחירים בין OEM לBOX מאפשר לו כבר לקנות משהו יותר טוב מסטוק, אז למה לא...אגב אני חייב לציין שלמאוורר יש מנגנון אנטי-ויברציה מעולה
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים בסדר אבל שוב, טווח המחירים בין OEM לBOX מאפשר לו כבר לקנות משהו יותר טוב מסטוק, אז למה לא...אגב אני חייב לציין שלמאוורר יש מנגנון אנטי-ויברציה מעולהזה תלוי מה המחירים שרלוונטיים לגביונגיד ראיתי את הALPINE PRO ב50ש"ח באיזושהי חנות. וראיתי את הקירור של אינטל ב30ש"ח.. אז אם נוחה לו יותר החנות שבה יש את האינטל אז שילך על האינטל כי ההפרש במחיר אמנם לטובתו, אבל זה לא הרה גורל.
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים ויש גם את הIGLOO 5062S של GLACIALTECH שעולה 53 שקל. גם בחירה טובה ושקטה אבל נראה לי שהALFINE PRO עדיף בגלל שהוא PWN.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.