עבור לתוכן

בעיית ריסטרט במחשב, +לא נדלק טוב אחרי כיבוי.

Featured Replies

פורסם

אוקי הבעיה :

כפתור הריסטרט לא נותן תחושה של ריסטרט כאילו במחשבים קודמים אז המאווררים היו נעצרים לשניה ואז ממשיכים

במחשב הזה זה לא קורה הוא כאילו ממשיך רצוף ומה שקורה בעצם זה שאין הכבות ואז הידלקות אחרי הריסטרט

רק מחשב שדולק מבלי צפצופים של הספיקר של המחשב(שהכל נטען מחדש) והמסך שמראה לי NO SIGNAL והווינדוס לא עולה( כי אין רעש מהרמקולים של וינדוס שעולה).

בשביל להדליק אותו כמו שצריך לא יעזור שום דבר חייבים להוציא מהחשמל ולחבר שוב אחרי חמש שניות בערך(כשהנורה בתוך הלוח אם נכבת לגמרי רק אז אני מחזיר את החשמל).

*יכול להיות שהספק לא פורק את הזרם כמו שצריך ?

הבעיה קוראת לי גם שאני מכבה את המחשב עם כפתור הכיבוי, לפעמי םזה קורה עם האופציה של כיבוי או ריסטרט דרך הוינדוס VISTA. וזה קורא גם כשאני משנה הגדרות בBIOS והוא זקוק לריסטרט/הדלקה מחדש והוא פשוט לא עולה.

מה הבעיה ספק / כרטיס מסך ?

אגב עוד שאלה : לכרטיס מסך יש חיבור לספק כח ישירות עכשיו יוצא מהחיבור הזה שתי כניסות של חשמל האם יש צורך לחבר את שנהם ? למרות שגם בחיבור אחד מהם זה עובד.

פורסם

נסה להחליף ספק.

אגב עוד שאלה : לכרטיס מסך יש חיבור לספק כח ישירות עכשיו יוצא מהחיבור הזה שתי כניסות של חשמל האם יש צורך לחבר את שנהם ? למרות שגם בחיבור אחד מהם זה עובד.

כן

פורסם
  • מחבר

אגב מחשב חדש!

Q6600 עם 8800 GTS. 4 GB זיכרון מושקין.

יש אוורר והטמפ' סבירות 41 למעבד וללוח 37.

הספק הוא EZCOOL 400W . יכול להיות שהשקע בקיר קשור ? אולי יש בעיה עם האדמה ?

מבחינת זה שמשחק כמו MASS EFFECT עובד אצלי מעולה והכל מתפקד כראוי כשהמחשב כבר עולה. אז אני חושב

שההספק של הספק מספיק לא ?

פורסם

הספק אולי מספיק, אבל אתה חווה בעיות שקשורות ככל הנראה לספק.

כשאתה נוגע במארז אתה מקבל זרם?

אתה יכול לנסות לחבר את המחשב לשקע אחר.

פורסם
  • מחבר

תאמת שבהתחלה קיבלתי זרם כשהלכתי יחפ מרוב המקומות במארז.

עכשיו כבר אין זרם גם כשאני יחפ ורטוב!

משום מה בהתחלה היה זרם במגעים של המסך (בחיבור DVI של המסך ולא של הכרטיס מסך) ואני חושב שרק שהמסך היה מחובר

זה עשה את הבעיות האלו.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

חברים הבעיה לא נגמרה.

מאז החלפתי ספק כח וכרטיס מסך.

כשאני מדליק את המחשב והוא לא עולה אז אין שום צפצוף. דווקא כשהוא עולה הוא כן נותן צפצוף אחד.

יכול להיות בעיית זיכרונות? כדאי לבדוק ?

פורסם

צפצוף יחיד אומר שהמצב תקין.

כשאין צפצוף, או כשיש צפצופים זה אומר שיש בעייה כלשהי.

במקרה שלך, תתחיל מזכרונות.

פרק את כל הסטיקים שלך, והרכב אחד מהם. עובד? יופי. הרכב עוד אחד. עובד? יופי, אם קיימים עוד, הרכב כך אחד אחד.

אם לא עובד, זה יכול להיות כרטיס מסך (לא מאוד סביר, כי החלפת אחד, אבל יכול להיות), ספק כוח (כנ"ל), לוח אם או מעבד.

עדכן תוצאות.

פורסם
  • מחבר

ניסתי להחליף את כל החלקים על המחשב! נשאר לוח ומעבד שלא שינו צורה.

האם יכול להיות שהבעיה היא בהגדרות BIOS ? כי הייתה תקופה מסויימת שהכל עבד טוב ואז כשעידכנתי

ביוס אז הבעיה חזרה .

אין איזה תוכנה שבודקת את הבעיה בעליית המחשב ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים