עבור לתוכן

FPS DROP וביצועים ירודים

Featured Replies

פורסם

היי, אני בד"כ פותר קלות כאלו לבד אבל הפעם אני פשוט לא מצליח לאבחן את מקור הבעיה, אז חשבתי שאולי אתם תעזרו לי.

בכל משחק שניסיתי, TF2, CSS, CS, COD4, CRYSIS ואחרים המשחק רץ ב FPS נורמלי (100~FPS חוץ מ crysis כמובן שרץ על 30FPS),

כל 2 דקות בערך יש FPS DROP רציני שנמשך עוד 2 דקות, ה FPS ת-מ-י-ד צונח ל 7, נשאר המשחק כמובן מקרטע ולא זז ל 2 דקות ואז חוזר לעצמו, אחרי 2 דקות שוב זה קורה וכך הלאה...

פירמטתי את המחשב, לא עזר, עברתי לויסטה, לא עזר, ניסיתי XP, לא עזר, שוב חזרתי לויסטה.

אני חושד שהבעיה בכרטיס מסך מכיוון שהיא אף פעם לא הייתה לי עם הכרטיס מסך הקודם (NVIDIA 7600GT), כרגע יש לי ATI X850XT PE.

דריברים מותקנים כמובן, ניסיתי 8.7 ו 8.8, גם לא עזר.

מקווה לתשובה, תודה.

פורסם

הבעייה התחילה בפתאומיות? לא שינית תוכנה \ חומרה \ הגדרות?

פעם הכל עבד יציב וטוב ורק עכשיו התחילה הבעייה?

מה הטמפרטורות של המחשב?

פורסם
  • מחבר

הבעיה התחילה כשהחלפתי את הכרטיס מסך.

65~ למעבד במנוחה.

פורסם

מה דגם המעבד? (אם זה מה שמופיע במפרט, הטמ' יחסית בסדר)

תחליף את הכרטיס מסך (חזרה או לאחר, לא משנה). אם הבעייה נפתרת, מצאת את התקלה.

פורסם
  • מחבר

אין לי את הכרטיס הקודם.

ונניח שהתקלה היא הכרטיס מסך, עדיין לא פתרתי אותה, רוב הסיכוים שהכרטסי אינו תקול וזוהי בעיית דריברים,

האם יש בעיות ידועות עם כרטיסי מסך ישנים בדריברים האחרונים?

וכן, המעבד הוא זה שבמפרט.

פורסם

תבדוק את הכרטיס (כמה לופים של 3dmark על ההגדרות הכי גבוהות) ותראה אם הוא קורס \ מתחמם בצורה רצינית.

פורסם

זה נשמע מאד מאד מתאים גם להארד דיסק וזכרונות(יכול להיות שיש בעיה עם טעינת מודלים מסוימים ולכן יש נפילת FPS פתאומית), אני מציע שתעשה גם memtest וסריקה לדיסק.

פורסם

ונניח שהתקלה היא הכרטיס מסך, עדיין לא פתרתי אותה, רוב הסיכוים שהכרטסי אינו תקול וזוהי בעיית דריברים,

האם יש בעיות ידועות עם כרטיסי מסך ישנים בדריברים האחרונים?

אני לא יודע על בעיות כאלו, אולי גוגל יעזור לך.

אתה תמיד יכול לנסות להתקין דריוורים מספר "דורות" אחורה.

פורסם
  • מחבר

כמובן שאוכל להתקין, אבל באתי לפה במטרה שאולי תחסכו את זה ממני.

בכ"מ Slax, תודה רבה, הכרטיס באמת היה הבעיההחזרתי אותו לביוס והתדרים המקוריים שלו (X800GTO2) וזה הסתדר,

לא היה לי מושג שתדרים גבוההים מדי יכולים לגרום ל .Shattering

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים