עבור לתוכן

Pure - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

תמיד' date=' ולשחרר לפני קפיצה

[/quote']

צריך פשוט כמה שניות (מספיק 3 שניות) לפני שהרמפה מסתיימת לא כל הזמן, שמתי לב שגם אפשר ללחות על B (בXBOX) במקום על הPRELOAD שזה הרבה יותר נוח כי הPRELOAD מוגדר על לחיצה על הג'ויסטקי עצמו שגם משתמשים בו לצורך כיוון ההגה

• תגובות 110
  • צפיות 12.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו עוד שם לב לזמני טעינה מגוחכים? אפשר ללכת לבשל ביצה בין שלב לשלב...

פורסם

מעניין מה זמני הטעינה ב-360. אם במחשב שהמשחק נטען מHD,שמעביר נתונים הרבה יותר מהר מכל כונן אופטי לוקח למשחק לטעון כל כך הרבה אז בטח ב-360 אפשר ללכת להתקלח ולחזור ועדין יטען.

פורסם

אלא אם כן זה פשוט פורט והכל הגיוני :nixweiss:

פורסם

תענו בבקשה לגבי ה FREE RIDE זה חשוב לי.

ובקשר לזמן טעינה, אצלי הטעינה לוקחת מספר שניות, למה הרבה זמן?

פורסם

אצלי גם הטעינה ממש איטית, ממש מוזר, אם מישהו יודע לפתור את הבעיה שישתף אותנו

פורסם

איזה קטלני המשחקקקק..

ועם גיימפד בכלללללללל קטלניי...

גם אצלי זה זז לאט !

פורסם

מה כל משחק דוחפים ת Shaders 3.0 הזה

פורסם

גם אצלי הטעינה ממש ממש איטית...אני לא זוכר שראיתי לאחרונה משחק שלוקח כל כך הרבה זמן לטעון..אני מסיים מסלול ולוקח איזה 20 שניות רק שיגיע לתפריט!

דרך אגב...מישהו יכול להזכיר לי בדיוק את המקשים בשלט של האקס בוקס...אינ משתמש באמת בB לPRELOAD,

x לפעלולים

וa לבוסט

y זה פעלול מקצועני

אני יודע שיש גם פעלול מתקדם שהוא בין הרגיל למקצועני מישהו יודע באיזה כפתור להשתמש??

פורסם

אני לא יודע אבל מצאתי קומבינציה דיי טובה למקשים ואני נהנה מכל רגע... לעשות SPECIAL TRICK וTWEAK TRICK זה פשוט כיף.. חשוב לציין שחייבים להחזיק גם את הלחצנים של הTWEAK TRICK גם את הצד הרצוי(למעלה למטה או לצד מסויים) גם את הגז לעזוב את הPRELOAD וגם את הלחצן של התרגיל שרוצים(בסיסי/מתקדם/מקצועי) את כל זה ביחד ולשלב...

וזה לא קל :o

אבל אחרי שמתרגלים ויוצאות לכם כל מיני קומבינציות זה פשוט אדיררררררררררררררררררררררר

פורסם

תגידו גם אצלכם קורה לפעמים שהמשחק נתקע לפני טעינה של מסך? זאת אומרת רואים רק את השחקן זז ולא רשום LOADING ואז אי אפשר לעשות כלום רק לסגור את המשחק ברוטלית.

פורסם

כשזה קורה לך תעשה ALT TAB ותחזור לחלון. זה משחרר את זה.

פורסם

כשזה קורה לך תעשה ALT TAB ותחזור לחלון. זה משחרר את זה.

מוזר זה בדיוק מה שעשיתי...לא עוזר רק לסגור את המשחק.

המשחק בהחלט משחק כייפי וטוב מאוד.

אבל סובל מבעיות כמו טעינה ארוכה (מאווווד) ותקיעות.

פורסם

מישהו יודע להמ שאני בא לעשות פעלול בY או B זה לא פועל וזה עושה צליל של זמזם :\ ?

הSPECIAL TRICK פועל שלוקחים את הכוכב ( :silly: הטורנדו) ומתי צריך להשתמש בTWEAK :\ ?

פורסם

מישהו יודע להמ שאני בא לעשות פעלול בY או B זה לא פועל וזה עושה צליל של זמזם :\ ?

הSPECIAL TRICK פועל שלוקחים את הכוכב ( :silly: הטורנדו) ומתי צריך להשתמש בTWEAK :\ ?

פועל לך הזמזמם כי אתה לא יכול לעשות את אותה רמה כרגע...שים לב שלADVANCED TRICK צריך לעשות כמה BASIC קודם

ולPRO. צריך לעשות כמה ADVANCED או עוד BASIC. אתה יכול לראות במד מצד ימין למטה.

מה שכן מה הכפתורים באמת בשלט לSPECIAL TRICK ו לTWEAK? ואיך אני משתמש בהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים