פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים פשוט גאוני, משחק מגניב ומרענן שלא נראה כמותו כבר המון המון זמן....כבר יש לי פצע ביד מרוב זמן משחק..מה שכן זה לא משחק לילדים קטנים, כל הקומבינציות והשטויות של התרגילים זה לא קל בכלל..יש למשחק המון המון המון לחצנים ככה שדיי קשה לבחור לחצנים להגדיר לגיימפאד וגם במקלדת..עדיין לא הגעתי לקומבינציה האופטימאלית של לחצנים... יש כאן פשוט המון אפשרויות...היה מעניין לראות איך זה מוגדר בPS3 כדי להעתיק :PPP
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים סיימון, הבנתי הכל, אבל איך נוסעים קדימה ואיך עוצרים ונוסעים אחורה?אצלי זה ככהX = ACCELERATEריבוע = עצירה/נסיעה אחורהעיגול = BASICמשולש = INTERMIDATEוהמקשים של הפניות וההישענות קדימה אחורה אותו דבר..אבל יש גם TWEAK TRICK ויש גם SPECIAL TRICK וEXPERT TRICK שאותם שמתי בL'ים ביחד עם BOOSTאני דיי התחלתי להתרגל לזה אבל זה עדיין לא קל בכלל...
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים המשחק נראה נהדר לפי הטריילרים נראה כיף למשחק , גרפיקה חבל על הזמןמחכה ...בטח יהיה כיף לשחק אותו עם השלט של ה XBOX360
פורסם 2008 בספטמבר 1917 שנים משחק מדהים !! שליטה מעולה איכות מדהימה ופועל עם ה7900 ב30FPS שהכל בHGIH ב1920*1080 (טלביזיה 42 אינץ' ) חוץ מהאפשרות הראשונה שהיא בOFF תמיכה מלאה בXBOX 360 CONTROLLER FOR WINDOWS כולל רטט שפועל ממש טוב ומתי שצריך רק אני לא מצליח לעשות את הקפיצות הגבוהות :\ וגם לא הבנתי כ"כ את המקשים כי הגדרות זה רושם לי KEY 1 KEY 2 KEY 3 :\ מישהו יודע הקונפיגורציה של המקשים באקס בוקס ( A B X Y)? תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.