פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים שלום אנשים יש לי מחשב מעבד אינטל 7200 CORE 2 DUO, עם לוח GYGABYTE GA-P31-S3G , זיכרון KINGSTON DDR2 800 MHZ שני סטיקים של 1 גיגה(סה"כ 2 גיגה זיכרון) אני מרגיש שהמחשב ו\או הזיכרון עובדים לאט אני יכול לשפר את המהירות של הFSB ? זה הנתונים: בתודה מראש
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים אוקיי,אני לא יודע אם שייך לפהאבל בכל זאת, יכול להיות שהרבה תוכנות ברע לוקחות לך משאבים
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים אני לא חושב שזה שייך לכאן באמת,אבל מה זאת אומרת "אני מרגיש שהמעבד או הזכרון עובדים לאט"?תפרט, זה יעזור להבין מה הבעיה.
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים "מרגיש" ? אהבתי..בכל אופן כמו שאתה רואה מהתמונות המעבד מוריד את המכפלה שלו במצב של מנוחה..ברגע של מאמץ הוא חוזר לתדר המקורי..מעבר לזה אין כאן מה "להרגיש"..תריץ בנצ'ים..ותראה שהכל בסדר..
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים מחבר עשיתי בדיקת BENCHMARK עם התוכנה של הEVEREST : הזמנים של הזיכרון טובים?( 6-6-6-18) בתודה מראש
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים CL6 זה לא בדיוק טוב..אבל זה כבר ההגדרות סטוק של הזיכרון..ככה שחוץ מלשנות את זה לCL5 ולראות אולי יש סיכוי שהזיכרון יחזיק מעמד ;Dמעבר לזה אין בתוצאות שום דבר לא סביר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.