פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים מחבר בסדר, אני לא היחיד שקורא לזה מסיבה...בכל אופן אני דיברתי השבוע עם כמה אנשים, הם אומרים שהם ניסו את לינוקס והם ממש לא אוהבים את זה..שאלתי אותם, איזה הפצה ניסיתם?הם אמרו אובונטו, באותה השנייה נפל לי האסימון.הם התקינו מנדריבה ועכשיו מודים לי על זה
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים ArchLinux זאת הפצה חדשה? איך היא כ"כ פופולרית ולא שמעתי עליה? לא שאני משתמש לינוקס כבד, אבל אני מכיר הפצות...היא לא "חדשה"מה שכן המודעות אליה הולכת וגוברתהיא מן lfs- linux from scratchהפצה שאתה מקבל את חבילת הבסיס הלינוקסיתואתה מתקין בדיוק את החבילות שאתה חפץ בהן בלא דברים מיותריםהיא לא למשתמש המתחילמה שכן אני מאמין שרוב האנשים עם קצת יכולת קריאה יכולים להיעזר ב wiki של ארץ' ולהתקין אותההפצה לדעתי מעולהיש לה מנהל חבילות הידוע pacmanחוץ מזה ומכמה אפקטים של bsd ההפצה היא מן איך להסביראתה יוצר לינוקס משלך ללא כל ייחודיות כלומרארץ' זה לא הפצת kdeאתה בוחר במנהל החלונותוכן הלאההיא נכנסת גם לקטגוריות rolling releaseהמשמעות: התוכנות במאגר של pacman תמיד יהיו הגרסאות החדשות ביותר(במקרה ואתה מאפשר את unstable ו testing)
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים ממליץ לנסות את Linux MInt,הפצה מבוססת אובונטו. אני משתמש כבר כמה ימים ומבסוט,מעדיף את זה על אובונטו.
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים ממליץ לנסות את Linux MInt,הפצה מבוססת אובונטו. אני משתמש כבר כמה ימים ומבסוט,מעדיף את זה על אובונטו. אין כזה דבר יש מבוססת דביאן אבל אובונטו? היא עצמה מבוססת על דביאן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.