עבור לתוכן

המחשב מרעיש כמו מגרסה ויש לו ריח מוזר

Featured Replies

פורסם

כבר כמעט שנה יש לי בעיה במחשב,

בכל פעם שאני מדליקה אותו יש רעש חזק של מגרסה במשך 5 דקות ואז זה מפסיק לגמרי.

זה לא הפריע לי כי בכל מקרה המחשב נשאר דולק כמעט כל הזמן ככה שדי שכחתי מזה עד שבלילה שמעתי רעש מוזר של שריטות אז כיביתי את המחשב

ושניסיתי להדליק אותו שוב בבוקר בנוסף לרעש המגרסה הרחתי טיפה ריח שרוף. ממש קצת.

כיביתי מייד את המחשב אפילו לא חיכיתי שהווינדוס יעלה

השאלה שלי היא מה יכולה להיות הבעיה?

משום מה שזה המאוורר אבל יכול להיות שגם הספק התקלקל?

ואם כן, יהיה נזק להארד דיסק?

תודה לכל מי שיכול לעזור !!!

פורסם

זה כנראה כמו שציינת המאוורר , אולי תפתחי את המארז ותיראי/תשמעי מהיכן מגיע בדיוק הרעש

פורסם

היתה לי בעיה דומה, ועדיין יש, המאוורר בקדמת המארז פשוט מרעיש מאוד כשמדליקים אותו אך ללא ריח..הרעש נעלם גם אחרי כמה דק'

לדעתי המאוורר שלך אולי נשרף

תנסי לבדוק מאיזה כיוון מגיע הריח?

פורסם

ריח שרוף אומר שנזק כבר נגרם, השאלה למה. הייתי מתחיל מהחלפת הספק (יכול להיות שהמאורר התקול היה גם זה שבספק).

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה :xyxthumbs:

דבר שני, אם יש ריח (ממש קל) זה בוודאות ספק מקולקל או שיש מצב שהבעיה תפתר בהחלפת המאוורר בלבד?

ובהנחה שהספק התקלקל, כמה יעלה תיקונו בערך? והאם זה יכול ליצור נזק בלתי הפיך למחשב עצמו? הארד דיסק וכו'?

המחשב בן כמה שנים, האם כדאי פשוט לקנות חדש או שזה נחשב לתיקון קל יחסית?

פורסם

זה יכול להיות כל דבר. אם זה ספק ישן כבר הייתי מחליף אותו באיזה ספק זול אחר במקום להתעסק איתו. אבל הייתי מוודא אם זה הספק לפני כן (לוקח ממחשב אחר אם יש ובודק).

פורסם

למה את לא פותחת את המארז ומתחילה לרחרח?

מה השימושים שלך במחשב?

מה המפרט כרגע?

פורסם
  • מחבר

שהמחשב מכובה אין ריח בכלל... וגם אם הוא היה דולק לא בטוח שהייתי מצליחה להבין מאיפה הריח. הוא גם די חלש.

שימושים - הוא דלוק כל הזמן (זה יכול להיות גורם? עדיף לכבות?) וזה בעיקר אנטרנט מוזיקה סרטים ואופיס... שימושים רגילים לא משהו מיוחד.

את המפרט אני לא יודעת קיבלתי אותו ומעולם לא בדקתי, אבל הוא אמור להיות בן 3-5 שנים.

פורסם

בגלל זה כתבתי לך לשמוע ,מהיכן הרעש מגיע בדיוק. את לא צריכה מחשב חדש [לשימושים שלך]

גם אם הלך הספק תוכלי לרכוש ספק בזול ,אבל קודם צריך לדעת היכן הבעיה בדיוק

פורסם

קודם כל זה לא כזה נורא שהיה קצת ריח שרוף יכול להיות שנשרף אבק או חלק מאיזשהו ציפוי לחוטים...

כל עוד המחשב פועל והמאווררים מסתובבים אז אין סיבה לתקן, זה יכול לקרות וזה יכול להמשיך לעבוד עוד שנים..

אם איזשהו מאוורר התקלקל אז פשוט אפשר להחליפו

אין טעם לעשות מזבוב פיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים