פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים שלום,רציתי לדעת אם אני ירכש כרטיס geforce 8800gtהוא ייכנס לתוך לוח האם שלי?כאילו ללוח אם שלי יש חיבור PCI-Eאבל הוא יעבוד והוא יכנס ?הלוח אם הוא P5VD2-VMוספק 500wt
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים דבר ראשון wellcome to HWZONE אין שום סיבה שלא, ואם כבר 8800GT, אז לא... אז 9800GT... ואם אתה קונה, זה אולי תשתף אותנו ותתן תקציב?
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים מחבר וואלה אחי אני מוכר עכשיו את הכרטיס הישן שלי geforce 8400gsכדי לקנות אותו אז כרגע אין לי תקציב במדויק רציתי לדעת אם אני קונה אותו אז אם הוא לא יהיה גדול ממדי ללוח אם ומה אתה אומר על 8600gts הוא מריץ קרייסים חלק על high ?או שכדאי ללכת על מה שאמרת?הנה תמונה באוורסט:[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים תראה לגבי קרייסיס, באמת עזוב את זה... יש משחקים, ויש קרייסיס,ולגבי הלוח אם זה בסדר
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים מחבר שמתי תמונות אחי אני רוצה שתבדוק אותם אני רוצה להיות בטוח במאה אחוז..תודה
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים אוקיי, בכל אופן זה אפשרי...שוב, תתו תקציב שלך לכרטיס מסך זה יעזור..ובקשר לליבה, היא מעט חלשה, אז לכן אולי כדי לך לשקול גוף קירור חזק וOC
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים אתה, הוא מזה משנה...אתה ידוע מה? עזוב סקרין שוט, תעשה בדיקה של הBENCHMARK שיש בקריסיס.אם אתה לא יודע כנס לסיפריית BIN בסיפריית המשחק ואתה תראה שם 3 קבצי בנצ'ים. אחד לכרטיס מסך ושניים למעבד, תעשה אותם. תביא תוצאה...
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים רק בשבילך crazyboy אולי אתה תגיד ש20 זה נמוך, בשבילי זה בסדר... את איכות התמונה הייתי צריך להוריד כדי להעלות לIMAGESHACK
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.