פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים הכנסתי את הדיסק(מקורי) של ווידוס XPפתחתי את המחשב מחדש אבל זה לא מגיע לחלון של הפרמוטאני זוכר שחבר שלי אמר לי שצריך ללחוץ על איזה כפתור במקלדת, איזה כפתור?
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים Any Key - כל מקש, לא משנה איזה.אבל אתה צריך לבדוק קודם שמוגדר ב-BIOS ה-CD כ-1st Device ב-BOOT Priority (חפש את האפשרות הזאת בתפיר BOOT ).
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים מחבר אז נכנסתי ל hard boot protityבפנים יש לי 2 דבריםch1 m. ועוד כל מיני מספרים והשני cabltable bootזהו...מה לעשות?
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים לא תחזיר את מה שהיה .ותכנס ל BOOT שם יש לך אפשרות הראשונה נדמה לי זה BOOT DEVICE PRIORITY עם מקש החצים תגיע לאפשרות שרשמתי לך ,ותלחץ ENTER יהי לך כמה אפשרויות ,תרד איפה שרשום BOOT DEVICE HARD DISK ותשנה אותו ל CDROM אחרי ששינתה תלחץ ESC על מנת שתחזור לתפריט,תלחץ F10 כך שתשמור את ההגדרות .ושהדיסק של windows יהי בכונן (cdrom ) ומשם אתה ממשיך,רק שאחרי שאתה גומר בהתקנה של המערכת הפעלה ,אתה צריך להחזיר בביוס כמו שהיה הכוונהלהחזיר ל HARD DISK הראשון ,כמו שהיה לפני ההתקנה .ואם תראה שאתה מסתבך ,עדיף שחבר שמבין טוב ,יתקין את המערכת הפעלה...
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים בקיצור, אתה נכנס ל-BIOS ובתפריט שנפתח לך אתה נכנס ל-"Advanced BIOS Features".שם אתה תראה "First Boot Device" - תגדיר CDSecond Boot Device - תגדיר Hard Disk Third Boot Device - תגדיר Floppy (אם יש לך, אם אין אפשר לעשות DISABLE.אחרי שאתה מגדיר את זה, תכניס את הדיסק של ה-Windows ותעשה הפעלה מחדש. תופיע לך הודעה "Pres any key . . ." אז תלחץ על משהו ואז זה יכנס להתקנה.מצורפת תמונה של מה שאתה אמור לראות ב-BIOS, שהיה יותר ברור.אם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן לשאול.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.