עבור לתוכן

החלפת מעבד פנטיום 4 - מחשב קופא לאחר 5..10 דקות

Featured Replies

פורסם

זה אני זה שפתח את הטרד בקשר ל"סלרום 1.7 מת" ...החלפתי מעבד ל 1.6 , הבעיה שאחרי 5..10...דקות המחשב קופא (עכבר לא זז,לא ניתן לעשות כלום)

הקטע ששמתי משחה טרמית כמו שצריך ואת הקירור צמוד למעבד .

מה יכול להיות הבעיה עכשיו !! :pissed:

???

פורסם

זכרונות

פורסם
  • מחבר

זכרונות זה יביא מסכים כחולים ...למה זכרונות ...

לא יותר הגיוני טמפרטורה ?

איפה אני מוצא תוכנה לראות טמפרטורה לפנטיום 4 ? בביוס משום מה ב PC HEALTH זה לא מראה ...

פורסם

זכרונות יכולים לגרום להרבה תופעות בעיקר קפיאה של מחשב. מסכים כחולים דווקא יותר לכיוון דיסק קשיח.

בכל מקרה יותר סביר שהזכרונות שלך לא מוגדרים כראוי בביוס או שהם תקולים. הסבירות למעבד תקול שואפת לאפס.

פורסם
  • מחבר

למה זכרונות תקולים ? הבעיה הייתה שריפת מעבד ...המחשב הושבת לשבוע עד שהשגתי מעבד מחבר 1.6 (לא סלרון) כולה רק את זה החלפתי ....למה שהזכרון יהרס ?

בביוס עשיתי LOAD DEFAULT ...

פורסם

פותח התרד התופעה התחילה אחרי שהחלפת את המעבד ? אם כן יש מצב שאולי שרפת יחד עם המעבד גם משהו במעגל של הלוח אם.

תבדוק על גבי הלוח אם באזור של התושבת אם אין שום סימנים שרופים (גם בחלק האחורי)...

תבדוק עם EVEREST מה הטמפ'...

פורסם

למה זכרונות תקולים ? הבעיה הייתה שריפת מעבד ...המחשב הושבת לשבוע עד שהשגתי מעבד מחבר 1.6 (לא סלרון) כולה רק את זה החלפתי ....למה שהזכרון יהרס ?

בביוס עשיתי LOAD DEFAULT ...

קודם כל יכול להיות באמת שמשהו בלוח אם התקלקל בעקבות שריפת המעבד.

אבל לפי מה שכתבת בהחלט סביר שיש צורך להגדיר מתחים ותזמונים לזכרונות בצורה ידנית עפ"י מה שמצויין עליהם.

מניסיון זה יכול בהחלט לפתור את הבעיות שאתה מתאר (בהנחה כמובן שזו אכן הבעיה).

פורסם
  • מחבר

מאיפה אני יודע מה התזמונים או ההגדרות בכלל שאמורים להיות לפנטיום 4 1.6 סוקט 478 מלפני 60 שנה ?

;D

פורסם

קודם כל יכול להיות באמת שמשהו בלוח אם התקלקל בעקבות שריפת המעבד.

אבל לפי מה שכתבת בהחלט סביר שיש צורך להגדיר מתחים ותזמונים לזכרונות בצורה ידנית עפ"י מה שמצויין עליהם.

מניסיון זה יכול בהחלט לפתור את הבעיות שאתה מתאר (בהנחה כמובן שזו אכן הבעיה).

הכוונה לזכרונות, אין שום קשר למעבד.

פורסם

בשביל זה יש Cpu z‏ בכל מקרה תבדוק את תקינות הלוח אם לפני שאתה ממשיך הלאה...

פורסם

כמו שנאמר, תבדוק שאין קבלים שרופים / נוזלים.

פורסם
  • מחבר

אין קבלים שרופים בדקתי ....

פורסם

אז אם התופעה מתרחשת אחרי שהחלפת מעבד..אז ככל הנראה המעבד תקול (מה שדי נדיר)..

נסה לבדוק את המערכת עם תוכנת יציבות כולל הזיכרון..כמו כן נסה להגדיר באופן ידני את המתח וכו של המעבד...

פורסם

זה יכול להיות הכל

הימור שלי - או ספק או זכרונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים