פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים זה אני זה שפתח את הטרד בקשר ל"סלרום 1.7 מת" ...החלפתי מעבד ל 1.6 , הבעיה שאחרי 5..10...דקות המחשב קופא (עכבר לא זז,לא ניתן לעשות כלום) הקטע ששמתי משחה טרמית כמו שצריך ואת הקירור צמוד למעבד . מה יכול להיות הבעיה עכשיו !! ???
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים מחבר זכרונות זה יביא מסכים כחולים ...למה זכרונות ...לא יותר הגיוני טמפרטורה ?איפה אני מוצא תוכנה לראות טמפרטורה לפנטיום 4 ? בביוס משום מה ב PC HEALTH זה לא מראה ...
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים זכרונות יכולים לגרום להרבה תופעות בעיקר קפיאה של מחשב. מסכים כחולים דווקא יותר לכיוון דיסק קשיח.בכל מקרה יותר סביר שהזכרונות שלך לא מוגדרים כראוי בביוס או שהם תקולים. הסבירות למעבד תקול שואפת לאפס.
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים מחבר למה זכרונות תקולים ? הבעיה הייתה שריפת מעבד ...המחשב הושבת לשבוע עד שהשגתי מעבד מחבר 1.6 (לא סלרון) כולה רק את זה החלפתי ....למה שהזכרון יהרס ?בביוס עשיתי LOAD DEFAULT ...
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים פותח התרד התופעה התחילה אחרי שהחלפת את המעבד ? אם כן יש מצב שאולי שרפת יחד עם המעבד גם משהו במעגל של הלוח אם.תבדוק על גבי הלוח אם באזור של התושבת אם אין שום סימנים שרופים (גם בחלק האחורי)...תבדוק עם EVEREST מה הטמפ'...
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים למה זכרונות תקולים ? הבעיה הייתה שריפת מעבד ...המחשב הושבת לשבוע עד שהשגתי מעבד מחבר 1.6 (לא סלרון) כולה רק את זה החלפתי ....למה שהזכרון יהרס ?בביוס עשיתי LOAD DEFAULT ...קודם כל יכול להיות באמת שמשהו בלוח אם התקלקל בעקבות שריפת המעבד.אבל לפי מה שכתבת בהחלט סביר שיש צורך להגדיר מתחים ותזמונים לזכרונות בצורה ידנית עפ"י מה שמצויין עליהם.מניסיון זה יכול בהחלט לפתור את הבעיות שאתה מתאר (בהנחה כמובן שזו אכן הבעיה).
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים מחבר מאיפה אני יודע מה התזמונים או ההגדרות בכלל שאמורים להיות לפנטיום 4 1.6 סוקט 478 מלפני 60 שנה ? ;D
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים קודם כל יכול להיות באמת שמשהו בלוח אם התקלקל בעקבות שריפת המעבד.אבל לפי מה שכתבת בהחלט סביר שיש צורך להגדיר מתחים ותזמונים לזכרונות בצורה ידנית עפ"י מה שמצויין עליהם.מניסיון זה יכול בהחלט לפתור את הבעיות שאתה מתאר (בהנחה כמובן שזו אכן הבעיה).הכוונה לזכרונות, אין שום קשר למעבד.
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים בשביל זה יש Cpu z בכל מקרה תבדוק את תקינות הלוח אם לפני שאתה ממשיך הלאה...
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים אז אם התופעה מתרחשת אחרי שהחלפת מעבד..אז ככל הנראה המעבד תקול (מה שדי נדיר)..נסה לבדוק את המערכת עם תוכנת יציבות כולל הזיכרון..כמו כן נסה להגדיר באופן ידני את המתח וכו של המעבד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.