פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים הרפטור יציג יותר ביצועים..אבל יגביל אותך בנפח..ככה שעדיף טיפה להתפשר על הביצועים (מבחינת זמני גישה) ולהנות מהנפח...
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים מחבר הרעיון הוא HD אחד למערכת הפעלה ותוכנות ואחד לשאר הזבל (סרטים, תמונות של הילדים, מוזיקה ושאר ירקות)אז אני לא רואה הגבלה ממשית בנפח המצומצם של ה74GB לרפטור.השאלה האמיתית היא, עם RAID 1 על שני Seagate עם 32 באפר ייתן איזשהו שיפור במהירות הקריאה לעומת הרפטור עם ה16?
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים מחבר לא, התכוונתי למהירות קריאה בלבד בRAID 1.אם יש יתרון בקריאה משני מקורות או שלא.RAID 0 לא ניכנס לתפריט שלי.
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים כל העניין בRAID1 הוא העתקה/שכפול של כונן אחד על גבי אחר..לעומת זאת RAID0 מאפשר כתיבה על זוג כוננים במקביל (לא אותו המידע) מה שמאפשר ניצול של קצבי קריאה/כתיבה של שני הכוננים...ככה שמבחינת ביצועים Raid1 לא יתרום לך כלום...
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים מחבר אני מכיר את ההבדל בין mirror לstriping.אתה אומר בעצם שבשלב הקריאה אין שום שיפור משמעותי?
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים יש מקרים (זה תלוי בבקר) שב - RAID 1 יש לך כמעט מהירות כפולה בקריאה של קבצים.אבל זה תלוי מאוד בבקר כי לא כולם תומכים באפשרות הזאת.יבגני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.