עבור לתוכן

מסך 24" ב-1400 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

שורה תחתונה

גם עם פאנל TN עדיין יראו כה גרוע ביחס למסך 22'' עם יחס ניגודיות של 1:20,000 ו2MS?

גם יחס של 1:200,000 וזמן תגובה של 2µS לא יעזרו כי המספרים האלה מומצאים ומופרכים.

פורסם

אוחחח מישהו הוציא לי את המילים מהפה :). ד"א - הפאנל שמגיע בגירסת הMVA שהוא 6MS מציג פחות מריחות ממסכי 2MS מובילים.

אני חושב שההמלצה הכי טובה שלנו אליך היא לשנות דחוף גישה כלפי מסכים אם אתה מברר לגבי איכות תמונה. אי אפשר לחשוב על איכות ביחד עם הגישה שאתה נוקט בה. זה כמו לקנות רמקול כי הוא 150W או מעבד כי הוא ממותג 6400+.

זה מצריך המון סבלנות, המון קריאה ברשת שזה כולל גם בפורומים בחו"ל ונסיון עיקש לראות את הכל בעיניים. אף אחד לא אומר שזה לא יספק אותך אבל זה נשמע קצת כאילו מישהו פותח דיון מעמיק על יכולות העיבוד של סלרון או הדינמיות בסאונד של רמקולים ב20 ש"ח או על איכות הקירור של גוף קירור של 30 שקל, בכל זה רק נשמע ככה, אני חושב שעדיף שתכיר בעיניים ובגוגל את השוק לפני שאתה קונה.

אבל עוד יותר מטרידה אותי השאלה - הולכים על המסך הכי זול שקיים ושואלים לגבי איכות בצפייה לאיזו תשובה ?

אני חושב שיש סיכוי טוב מאוד שהמסך הזה יספק אותך מאוד בשביל המחיר (בתקווה שיש לו מספיק אפשרויות כיול) אם לא המון אנשים ואפילו אותי, רק חשוב שתבין לאן אתה נכנס - זה אחד התחומים בהם המלצות של אחרים פחות רלוונטיות ויכולות להטעות (לעומת כרטיסי מסך למשל שם הכל מתמטי).

פורסם

לסיכומו של עיניין כנראה ארכוש אותו

הוא לא אמור להיות כזה גרוע,מוזר שפורומים בחו"ל ממש לא משבחים את המסך הזה :S ואנשים שרכשו את המסך דרך חנויות בcostumer reviews נותנים עליו דווקא תשבוחות.

רק מה שמבלבל באמת זה האם בגרסת ה6MS מגיע פאנל הMVA?

האם המסך בכלל תומך HDCP דרך DVI?

פורסם

6MS זה MVA.

בכל מקרה אל תסתמך על אף נתון רק על סריאלי והעיניים שלך. אפילו ויוסוניק באתר שלהם שכחו להוריד את ה6MS מהכותרת :) (אבל בנתונים הטכנים כמובן מופיע 5 MS).

פורסם

שלום ידידי,

גם אני מחפש נואשות מסך 24" איכותי במחיר שפוי, והכי קרוב הוא DELL2408WFP,

אבל, כמו עוד אנשים אין לי תקציב לכך...

לכן חשבתי עליך שאולי נוכל לעזור אחד לשני אם נוכל להשיג את המסך Q241WB של BENQ בעל פאנל MVA במחיר מציאה של ממש !!!!

כפי שאמרו קודמיי קשה למצוא אחד כזה אבל אם אחד מאיתנו ימצא אשמח מאוד אם יודיע כאן היכן נשארו כאלה...(מהסוג עם הפאנל המבוקש)

הבאתי ציטוט המסביר במדויק כיצד להבחין בהבדל עם הפאנלים במסך זה. בהצלחה לשנינו

If the serial# is lower than QY807450xxxx it should be a P-MVA-panel version (the one you want)

If the serial# is higher than QY807480xxxx OR the sticker date is Dec. '07 or later, it is probably a TN-panel (not recommended but still not bad for the price)

For a definitive test, check panel ID number in the service menu: With the monitor turned on, simultaneously press the 'M' and '+' buttons. Panel ID "AU-M240UW01-V0" is the good 'Prem.MVA' panel also used in the BenQ F241W and LG L245WP monitors according to this source. I assume a different number will show up (possibly panel ID "M240UW04-V0" or "LM240WU3-TLA1") with the more recent models using TN panels.

פורסם

אני דווקא הייתי נרתע מלקנות שאריות בגלל ההשלכות על האחריות למוצר...

פורסם
  • מחבר

האינצ'ים גודלים והמחירים יורדים :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים