עבור לתוכן

מצליח להיכנס לתיקיות המשותפות ברשת הבייתית מויסטה ל-XP אבל לא להיפך

Featured Replies

פורסם

2 המחשבים על אותה קב' עבודה,לשניהם IP פנימי,מחוברים לראוטר.

מהויסטה ל-XP הכל סבבה.

מה-XP אני רואה את התיקיות המשותפות בויסטה אבל הוא אומר שאין לי פרמישן,יש לי שיתוף והורדתי את המצב של הסיסמא אבל זה עדיין לא עובד.

לפני כמה שמן ראיתי פה שמישהו הייתה לו את אותה הבעיה ומישהו פה נתן ל פיתרון ע"י זה שהוא רשם משהו ב-RUN ושינה כמה דברים.

חרשתי בשעה האחרונה את הפורום ע"י חיפוש ולא מצאתי.

אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה הזאת אני אשמח כי אני עם הבעיה הזאת כבר הרבה זמן.

פורסם

שלב ראשון -- כנס למאפייני כרויס הרשת שלך. ודא שה-FIREWALL הפנימי של הויסטה כבוי ושהתמיכה ב-IPV6 מבוטלת.

פורסם
  • מחבר

אוקיי וידאתי אבל זה לא עוזר.

פורסם

יש לך עוד FIREWALL בתוכנה?

שתף משאב אחד. האם אתה יכול להכנס לאותו משאב על ידי הפורמט:

\\COMPUTER_NAME\RESOURCE

פורסם

מה הקשר לחומת אש ? קראת בכלל את הבעיה שלו ?

פורסם

אולי זה יפתיע אותך, אבל קראתי את הבעיה שלו וגם את התשובות שלו. אתה כנראה לא מספיק בקי בנושא אבל לתוכנות FIREWALL יש תכונה שהן חוסמות את היכולת של המחשבים ברשת הביתית לראות אחד את השני. אם תטריח את עצמך לבדוק את הנושא יותר לעומק, בוודאי תגלה ש-ZA ו-NIS ידועות לשימצה בבעיה הזו. אז לפני שאתה מתחיל לזרוק בוץ על אחרים, כדאי שתבדוק את עצמך.

פורסם

כן, רק שאם היית קורא את מה שהוא רשם, הוא היה אומר שהוא רואה את כל התיקיות (משמע חומת אש לא חוסמת את זה) אבל אין לו פרמישן (משמע בעיית הגדרות שיתוף במערכת ההפעלה).

אם הוא לא היה מצליח לראות את התיקיות המשותפות או שזה היה נתקע או משהו כזה, הייתי בודק את החומת אש.

(אבל אתה צודק, אני לא בקי, ככה שבמידה ושמת לב וזה אכן הבעיה, אז התעלם ממה שרשמתי).

תנסה אולי את מה שרשום פה:

http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb727037.aspx

תחת

Cannot Authenticate to a Shared Folder from a Windows Vista-based Computer

פורסם

בהחלט יכול להיות שהבעיה שלו לא קשורה ל-FIREWALL, אבל בגלל הבעיתיות של הנושא הזה, אני מעדיף לשלול אותו מכל הכיוונים עוד לפני שנגשים לפתרונות אחרים. בכל מקרה, הפתרון שאתה מציע הוא טוב אבל רלוונטי רק למערכות הפעלה לפני WINDOWS XP. התמיכה של XP ו-VISTA ב-NTLM היא זהה וברוב רובם של המקרים זה אינו מקור הבעיה.

בא ניתן לפותח השרשור הזה לחזור אלינו עם תשובה ונתקדם משם.

פורסם

מצטרף לשירשור בעיה דומה :

יש ברשותי 4 מחשבים שמחוברים דרך נתב - אחד לשני ולרשת.

תאור המצב הקיים :

מחשב A - מערכת הפעלה XP 64 BIT.

מחשב B - מערכת הפעלה XP PROPISSIONAL - מחשב ראשי.

מחשב C - מערכת הפעלה XP.

מחשב D - מערכת הפעלה XP נייד.

מדפסת וסורק מחוברים למחשב B.

כול מערכות ההפעלה חוקיות.

תיאור הבעיה :

כול המחשבים מלבד B יכולים להעביר נתונים אחד מהשני וגם להדפיס.

מחשב B יכול רק למסור נתונים החוצה, לא לקבל ...

הוא כן יכול להדפיס.

כול הHD שרציתי לשתף מסומנים לשיתוף ולשינוי קבצים גם ב-B אבל משם מה לא נותן לבצע זאת.

פורסם

לא ענית על השאלות המקוריות שלי:

1. האם יש FW במחשב ב' -- FW של מערכת ההפעלה או FW של חברה צד שלישי?

2. האם אתה יכול לגשת למשאב על ידי פניה אליו בצורה הבאה:

\\COMPUTER_NAME\RESOURCE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים