פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים קיבלתי עם המחשב נייד שלי את הסיריאל של "ביסנס" (רציתי פרימיום :-\)ורציתי לדעת אם יש הבדלים בין שאר סוגי הויסטות לבין הגרסא הזאת בתמיכה של המשחקים...אני משאר שה"אולטימייט" היא הכי טובה אבל הכוונה שלי היא: האם זה ממש משנה אם יש לך ויסטה כזה או אחר בהתחשב בביצועי המשחק?(אני יודע שיש בין כולם שוני בתכונות, למשל שבבייסיק אין מדייה סנטר ודברים כאלה. אבל זה ממש לא מעניין אותי, אני רוצה רק לדעת את ההבדלים בין ביצועי המשחקים (אם יש...))תודה מראש, ומצטער אם הייתי קצת לא ברור.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים אני מאמין שאין הבדלים בכול מה שקשור למשחקים יש רק הבדלים באבטחה לעומת פרימיום
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים אין הבדלתי ביצועים ואפילו ככל שהויסטה יותר דלה ופשוטה זה רק יכול לשפר את הביצועים
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר סבבה, יש לי עוד שאלה.האם זה משנה איזה קוד יש לי?פשוט אני רוצה להתקין "ביזנס" של 64 ביט אבל האם זה מותר (מבחינת איזה קוד משתמשים?נ.ב.אותו דבר לגבי עיברית.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים אם כתוב לך ברישון ל32BIT אז אני לא חושב שיתאים, לדבי עברית אין בעיה נירא לי כי קיבלתי מחשב נייד עם תעודת חוקיות לXP HOME ובדרך קיבלתי 2 דיסקים אחד בעברית ואחד באנגלית.מה שכם אתה יכול להתקשר למיקרוסופט ולשאול אותם אם אתה יכול לשלוח להם את הדיסק שיש לך והאם הם יכולים להביא לך גירסת 64BIT בעברית ומאושר על הקוד שלך.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר אם כתוב לך ברישון ל32BIT אז אני לא חושב שיתאים, לדבי עברית אין בעיה נירא לי כי קיבלתי מחשב נייד עם תעודת חוקיות לXP HOME ובדרך קיבלתי 2 דיסקים אחד בעברית ואחד באנגלית.מה שכם אתה יכול להתקשר למיקרוסופט ולשאול אותם אם אתה יכול לשלוח להם את הדיסק שיש לך והאם הם יכולים להביא לך גירסת 64BIT בעברית ומאושר על הקוד שלך.הקוד שלי הוא:windows vista business OEMAct HP ציטטתי מלי במליה מהמחשב הנייד שלי (נמצא למטע למי שלא יודע) ולא כתוב שום דבר על 64 או 32 ביט...האם זה אומר שמה שאמרת לגבי זה זה לא נכון?
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים תקרא את ההודעה שרשמתי קודם ותתקשר למיקרוסופט.יש להם אחלה תמיכה גם בהקשר של טכני, לא חייבים לשאול כול דבר כאן.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר אז מה אתם ממליצים לי לעשות?לא קיימת תשובה ממשית? (אין לי פשוט כח לנסות ולהתאכזב במידה וזה לא נכון)
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים בגדול מיקרוסופט לא נותנים תמיכה לרשיונות OEMמאיפה הבאת את השטות הזו קיבלתי מהם תמיכה ועוד אחלה של תמיכה.תתקשר למרכז הלקוחות שלהם097625400ותעלה את הבעיה שלך אצלהם, כול עוד יש לך וינדוס חוקי אין לך מה לפחד.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים הם יתנו לך אבל הם לא מתחייבים לתת לך בחינם. אם יש לך בעיה אמיתית הם ידרשו כסף. זאת בניגוד לגרסת retail.לפותח הת'רד, תתקין ויסטה 64 ביט.DirectX10 למשחקיםפונקציות חיפושקול אבטחהתמיכה ב4 גיגה זכרוןועוד ועוד ועוד...
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר קול אבטחהתמיכה ב4 גיגה זכרוןמה???בקשר ל4 ג'יגה זכרון, זה כבר בא לבד עם הלוח אם/מע'ההפעלה (התמיכה), בין אם אני ארצה לשים 4 ג'יגה זכרון או לא זה כבר תלוי בי...קול אבטחה? מה? למה? ואיך?
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים החליפו את כל אריכטקטורת הקול בויסטה. יש כל מיני דברים נחמדים כמוloudness equalization - אם אתה מנגן משהו ופתאום הדפדפן מחליט להפעיל פרסומת, ויסטה תסדר את עוצמת הקול כדי שלא תפוצץ לך את האוזניים.mixer - מערכת שמאפשרת לשנות את עוצמת הקול של כל תוכנה שרצה בנפרד. זה במיוחד לתוכנות שלא מציאות את זה כאופציה. למשל יש משחקים שבהתקנה שלהם מנגנים מוזיקה מעצבן. שוב פעם פלאש בדפדפנים וכו...microphone array - חיבור של מספר מיקרופונים דיגיטלים ואז סינון קולות רקע על ידי אלגוריתם מיקומי.ועוד כל מיני שטויות.אבטחהזה נושא ארוך אבל בקצרה, ויסטה יותר מאובטחת מXP. עשו איזה מחקר שהראה 60% שיפור.תחפש בגוגל אם זה ממש מעניין אותך.4 גיגה זכרוןרק מערכות 64 ביט תומכות ב4 גיגה זכרון. אם תתקין אקס פי זה ישתמש רק ב3 גיגה. XP 64 ביט היא מערכת בעייתית מבחינת תמיכה.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר זה באמת אחלה של מיידע אבל כרגע זה לא מועיל לי... (מבלי להעליב או משהו כמובן!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.