פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים הפילו עלי משימה קטנה - משהו שאין לי בעיות איתו בד''כ ...אני מנסה לפרמט ולהתקין ווינדוס על מחשב יחסית ישן ( P4 , לוח אם - intel corporation D850MV ).משום מה הלוח אם מסרב לעשות BOOT מה CD ... קבעתי בביוס שהCD יהיה ראשון וההארד דרייב שני , שמרתי ובריסטרט הוא פשוט מדלג ישר למסך של טעינת הווינדוס. אז ניסיתי עוד פעם והפעם ביטלתי את ההארד דרייב ( והCD ראשון בboot כמובן ) ואז אני מקבל משהו כזה : Failure - system haltedבדקתי בתוך הווינדוס שהכונן cd עובד.יש רעיונות?
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים כמה כוננים אופטיים יש על המחשב הבעייתי?נסה לקחת את ה-CD שעליו הדיסק עבד במחשב השני ולחבר אותו למחשב הראשון.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר יש על המחשב כונן אחד ( חדש - עבר שדרוג קטן לא מזמן ).חיברתי עכשיו את הכונן DVD ספר שלי וזה עובד ...מה זה אומר על הכונן שעשה בעיה ? הוא דפוק ? או שיש איזה הגדרה או משהו ? ( הכונן שעשה בעיה הוא של LG , חדש כמו שציינתי , לא יודע איזה דגם )
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים אני לא מאמין שזו הגדרה, החלפת כונן וזה עבד, אני חושב שזה מדבר בזכות עצמו.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר טוב נסעתי לחנות והחלפתי באחד חדש.יש אותה בעיה כמו עם זה שהחלפתי - יש מצב שהכונן הזה חדש מדי בשביל הלוח אם הישן הזה ? אומנם החיבור הוא אותו חיבור , אבל יכול להיות משהו שונה?ביינתים אני מפרמט עם הכונן הישן ואח''כ אני אנתק אותו ( בתוך הווינדוס עצמו הוא עובד בסדר עד כמה שידוע לי ) .בכל מקרה בשביל העשרת הידע - אם משהו יודע משהו אני אשמח לשמוע .
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים לפעמים יש בעיות תאימות בין כוננים מסויימים לדיסקים מסויימים, כנראה שזה מה שקרה.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר ניסיתי עם דיסק מקורי של ווינדוס , וגם עם דיסק של לינוקס (live cd) ולא נראה לי הגיוני שזה לא יקרא אותם ...מה לגבי בעיות תאימות בין כוננים חדשים ללוחות אם ישנים יותר ? יש מקרים ידועים כאלה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.