פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים אני חדש בענייני אקס בוקס ומעניין אותי לדעת מה אחרים חושבים לגבי הסקר לקחתי כמה אפשרויות שאני חשבתי שהם טובות ואני אישית אוהב אם יהיה הענות גדולה אני אשמח להוסיף משחקים לסקר לראות מי ינצח לגבי PS3 מקווה שכל המשחקים קיימים גם שם כי באקס בוקס הם מעולים כרגע האהוב שלי, זה Top Spin 3 וזה רק בגלל הטורנרים שאני וחברים שלי עושים :ylsuper: מה שלכם ?
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים זה נראה לך הגיוני להשוות בין PES / GTA /Burnout?המון משחקים שכל אחד מז'אנר אחר, משמע אי אפשר להתייחס ברצינות לסקר מכיוון שכל משחק נמדד בדברים שונים לגמרי.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר אני לא חושב שהגיון קשור לפה בין זה שאתה אוהב לשחקקשור לבין זה שאתה יכול להשוואת בינהם או לא.לא שאלתי מה המשחק הכי טובשאלתי מה אתה אוהבאל תחשוב יותר מידיי (:הבחירה שלי היא אישית אתה מוזמן להגיב פה על משחקים שכן נראה לך ברי השוואה
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים שמע, המשחק שאני חורש עליו במולטי הוא בטלפילד- באד קומפנימשחק רשת מצויין והיה כדאי שיהיה ברשימה
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים ImAllMostAwake אני יודע שאתה חדש פה אבל בבקשה תערוך את הכותרת ל""סקר-מה הם משחקי הXBOX360 שאתם הכי אוהבים" או משהו בסגנון אתה יודע העולם לא מסתובב סביב פלטפורמה אחת בכל מקרה לא יצא לי לשחק בכל המשחקים האלו חוץ מGear of war גרסת המחשב לא התלהבתי מגירס יש לי את DIRT שקדם לGrid ואני אוהב אותו ככה שבטח אני יהיה מרוצה גם מGrid לGTA4 אני מאוד מחכה ומאוד אהבתי את הקודם Soul Calibur IV לא מעניין אותי כי נמאס לי ממשחקי מכות 3D שיצא אם יצא מרוויל נגד קאפקום חדש תעיר אותי כל עוד לא יהפכו אותו ל3D BurnounPardise אני מחכה לגרסת המחשב Ninja Gaiden II כנראה לא יצא למחשב אבל יום אחד אני עוד ינסה את הסדרה forza motorsport 2 אם יצא לPC אני ינסה NBA 2k08 לא מעניין אותי משחקי ווידיאו של כדורסל Top Spin 3 כמו כדורסל אותו הדבר מבחינתי למה אין ברשימה את ביושוק ? הקופסה הכתומה ? ועוד ?
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים קרירין אי אפשר לשים כל המשחקים הטובים.פותח התראד תוסיף אפשרות של אחר או משהו כזה
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים מחבר ImAllMostAwake אני יודע שאתה חדש פה אבל בבקשה תערוך את הכותרת ל" "סקר-מה הם משחקי הXBOX360 שאתם הכי אוהבים" או משהו בסגנון צודק DIRT איך הDIRT , קיים לאקס בוקס ? רק דבר אחד יש לי להגיד לך, אם את כל המשחקים שרשמת אתה משחק בPC אז לדעתי זה עולם אחר באקס בוקס מהשוואה ממה שאני ראיתי לגבי המשחקים הנ"ל איפה משחקים כמו Bioshock? צודק, התווסף שמע, המשחק שאני חורש עליו במולטי הוא בטלפילד- באד קומפנימשחק רשת מצויין והיה כדאי שיהיה ברשימה אכן משחק מצוין, בגלל שאני חדש ובPC מאוד אהבתי אותו אבל אני אוהב יותר מכוניות עוד לא יצא לי לחרוש עליו הוספתי גם. פותח התראד תוסיף אפשרות של אחר או משהו כזה הוספתי אגב בינתיים הGRID שולט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.