עבור לתוכן

מתחילן מחפש לעשות OC ל-260GTX

Featured Replies

פורסם

לפני שנגיע לצלעות קירור וכו',

הבנתי שאפשר די בקלות "לסחוט" עוד מהכרטיס רק משימוש כרטיסית ה-PERFORMANCE

ב-NVIDIA CONTROL PANEL. אני לא ממש יודע משהו מעבר לזה שאם הוא מתחמם צריך

להעלות את מהירות המאוורר. אם מישהו יוכל לעזור לי להתחיל או להפנות אותי אל מקום כזה,

אשמח.

תודה.

עריכה: יש לי קייס של ARMOR MX+, Q9450, 4GB MUSHKIN 1GHZ, XFX 780I

פורסם

הביצועים שאתה קובעי דרך הפנאל משנים את הפילטרים שהדרייבר מפעיל באפליקציות,

אם אתה בוחר בביצועים אז זה לא מוסיף לך פילטרים....

פורסם

תבחר APLICATION MANAGED ותוריד RIVATUNER דרכו תעשה OC

פורסם

למה סתם לשלוח אותו לעשות דברים?

הוא כולה שאל לגבי המגש....

ואגב גם evga presicion זאת תוכנה טובה לשליטה במאוור אבל אני לא רואה שום סיבה לעשות את זה

פורסם

למה לך לעשות OC לכרטיס 2800GTX שקנית אותו מתי ? אתמול ? - בשביל מה ??

שיחקת איתו מספיק משחקים וראית שהוא לא סוחב או שמשעמם לך ובא לך להתעסק איתו ?? :kopfpatsch:

פורסם

נכון... אבל חומרה מגיעה לגבול שלה.... ונניח שאתה רוצה לעשות עוד קצת AA ועוד קצת AAF ועוד רזולוציה... יש אנשים שלא אכפת להם...

למרות שגם אני לא ממליץ לעשות OC כרגע

פורסם

למרות שגם אני לא ממליץ לעשות OC כרגע

זו הפואנטה - זו השורה התחתונה, כל המשחקים רצים, טסים ואפשר סוף סוף להתרכז בתכלית שלמענה נקנה הכרטיס.

מה, קונים כרטיס גרפי תותחי כדי לבצע OC ולקבוע שיאי כעולם, מה זה השטויות האלו ??

עוד שנה פחות או יותר אם וכאשר ייצאו משחקים תובעניים מאוד והביצועים יהיו באזור 30FPS-40FPS,

אפשר להתחיל לחשוב על OC במקום שדרוג... [גם אז בהנחה שתשפר ב 20% לפחות, אחרת לא תרגיש בהבדל...].

אני לא מבין את "הראש" :s07: לרוץ ולקנות כרטיס סוף הדרך מתוך שיקולי OC :kopfpatsch:

פורסם

אה...

לי, בחינת ה9800GT זה ככה SORRY.... אבל יש לי ב700 שקלים כרטיס שהביצועים שלו מעולים ב OC אז למה לא?

פורסם
  • מחבר

זו הפואנטה - זו השורה התחתונה, כל המשחקים רצים, טסים ואפשר סוף סוף להתרכז בתכלית שלמענה נקנה הכרטיס.

מה, קונים כרטיס גרפי תותחי כדי לבצע OC ולקבוע שיאי כעולם, מה זה השטויות האלו ??

עוד שנה פחות או יותר אם וכאשר ייצאו משחקים תובעניים מאוד והביצועים יהיו באזור 30FPS-40FPS,

אפשר להתחיל לחשוב על OC במקום שדרוג... [גם אז בהנחה שתשפר ב 20% לפחות, אחרת לא תרגיש בהבדל...].

אני לא מבין את "הראש" :s07: לרוץ ולקנות כרטיס סוף הדרך מתוך שיקולי OC :kopfpatsch:

לא רציתי לקפוץ מעל הפופיק...

בסך הכל רציתי עוד קצת "כוח" בשביל LOST PLANET.

כשהכל על HIGH ב-1280X1024 הוא על הגבול של בין מתחיל לקרטע לחלק.

משהו כמו 30FPS אני חושב.

פורסם

בסדר, אזד תוריד מעט פילטרים, אין מה לעשות

פורסם
  • מחבר

למה סתם לשלוח אותו לעשות דברים?

הוא כולה שאל לגבי המגש....

ואגב גם evga presicion זאת תוכנה טובה לשליטה במאוור אבל אני לא רואה שום סיבה לעשות את זה

יש לי במקרה גם כרטיס של EVGA אבל טרם הצלחתי להבין איך ליצור פרופילים ב-PRECISION.

התוכנה המובנת של NVIDIA ככל הנראה הרבה יותר חכמה. אני פשוט "דוחף" לה את כל המשחקים

שיש לי, רושם בכמה אחוז לסובב את המאוורר ובזה זה נגמר.

פורסם

1) המון אנשים כותבים שהאוברקלוקינג של כרטיס הנ"ל גרוע ולא נותן כמעט כלום. (אין הוכחות)

2)רוב הסיכויים שנתקעתה במשהוא אחר. 90% CPU ושאר זכרון והרדיסק.

ברזולוציה שלך (וגם שלי) החל מהסדרה 9 המשחקים (לרוב) לא נתקעים בGPU אלה בגורמים אחרים במערכת.

3) בעזרת RIVATUNER לדוגמה, תוכל לראות בדיוק במה נתקעתה. פשוט תשתמש בMONITORING שלה.

יש שם מוניתורינג של GPU , VIDEO MEMORY , RAM , CPU וכו. וכך תדע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים