עבור לתוכן

יעוץ בקשר לכרטיס קול

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

[תעשה לי טובה, אם יש משהו שלא צריך להזכיר לי זה עובדות...

גם להמון המון המון המון אנשים, אני לא יודע אם בישראל, היו כרטיסים של Aureal ואף אחד לא האמין שהחברה עומדת לפשוט את הרגל, ואני ביניהם. אני דווקא מהאנשים שתומכים בלקנות מוצרים של חברות אלטרנטיביות, ואני היית בין הראשונים פה בארץ שניסו וקנו את הRiva TNT 1 של NVIDIA. אנשים גם לא האמינו שDiamond תתחסל, שהיית חברה מעולה ואף ייצרה כרטיסים עם צ'יפים של Aureal(עד שהאחרונה החליטה ליייצר אותם בעצמה) וכרטיסי מסך של nVidia. אגב, אחת הסיבות למפלה של DIAMOND זה ש3DFX דפקו אותם עם איזה עסקת צ'יפים, אבל אני לא אכנס עכשיו לזה. בוא ונראה מקרים של אנשים שנשארו בלי דרייברים: Diamond(מודמים בעיקר), Aureal, 3DFX, S3 ואני יכול לפרט לך עוד כמה.

ולגבי הKYRO 2, הוא לא מציג שום דבר מיוחד, ובסה"כ החברה שלו לא מוציאה הרבה דברים לשוק, אלא דווקא זה נראה כאילו היא מקצצת בהוצאות(מעניין למה).

הבן-אדם ביקש המלצה על כרטיס שיישאר לו להרבה זמן, לא יהיו לא בעיות דרייברים ותאימות, אז לדעתי הקריאטיב Audigy עונה על הדרישות שלו. אני גם מציע לך להסתכל על כל העניין הזה כך: כשקניתי את הVORTEX 2 שלי היה Creative Live באותו מחיר, בערך, אבל קניתי את הראשון ולא האחרון, ונחש מה היה קורה עם הייתי קונה את האחרון? לא הייתי צריך להחליף כרטיס קול לפחות עוד שנה וחצי שנתיים(מהיום), ובטח שלא הייתי צריך לערוך ידנתי קבצים בחלונות 2000 ולשנות אותם רק כדי להפעיל את הכרטיס קול(VORTEX 2).

עריכה: שטויות תאמר על הדברים שלך ושל אחתוך, לא על שלי. אתה יכול שלא להסכים עם הדברים שלי, אבל זה לא הופך אותם לבולשיט.

זה הדבר הכי הגיוני ששמעתי עד עכשיו :jump: ,לקח לי זמן להתאים את דריוור ל AUREAL שלי לXP והצחוק ההיסטרי שהיה לי כשניסיתי לחבר את ה- VOODOO 5 שלי לבורד החדש (אופסס זה הפוך :'( ) אחרי המקרים האלה אני חוקר וחוקר...

• תגובות 43
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש תוכנה של sandra תחפש באתר שלהם

אני אומר לך בקיצור אם אתה רוצה כרטיס קול חדש תקנה טראטק או הרקולס

הא ? ? ? ?

מה קרה שפתאום אתה כן ממליץ עליהם ? :)

פורסם

אני אמרתי שהם מעולים אבל אני עדיין מעדיף את ההרקולס כי זה מבית יותר גדול

שיכנעתם אותי לא לדבוק באמונות תפלות....

מי יודע אולי tarrtec זה הnvidia הבאה........

פורסם

אני אמרתי שהם מעולים אבל אני עדיין מעדיף את ההרקולס כי זה מבית יותר גדול

שיכנעתם אותי לא לדבוק באמונות תפלות....

מי יודע אולי tarrtec זה הnvidia הבאה........

ואולי לא.....

פורסם

הכל יכול להיות........

לך תדע מחר אולי nvidia תתמוטט

פורסם

כל הדיון הזה לגמרי סוטה מהעיקר. מי שרוצה לקנות היום כרטיס קול בינוני באיכותו ולהשתמש בו במשך 50 השנים הבאות כי החברה "בטוח לא תפשוט את הרגל ותמיד יהיו דרייברים" שיבושם לו !

אני לקריאייטיב לא חוזר בעתיד הקרוב (ואולי גם הרחוק).

זה ממש כמו שחלק ממשתמשי הפורום הזה לא יחזרו למעבדים של אינטל אחרי שהם כבר מרוצים מאד מ-AMD.

פורסם

אני לא יודע אם אני לא אקנה יותר אינטל.......

יש לי אחד כרגע והxp עובד אותו........

אבל אולי amd לא תחזיק מעבדים כאלה טובים עוד 10 שנים......

פורסם

כל הדיון הזה לגמרי סוטה מהעיקר. מי שרוצה לקנות היום כרטיס קול בינוני באיכותו ולהשתמש בו במשך 50 השנים הבאות כי החברה "בטוח לא תפשוט את הרגל ותמיד יהיו דרייברים" שיבושם לו !

זה ממש כמו שחלק ממשתמשי הפורום הזה לא יחזרו למעבדים של אינטל אחרי שהם כבר מרוצים מאד מ-AMD.

דבר בשם אנשים אחרים פה. אני קונה את המוצר שהכי טוב בשבילי ונותן את הביצועים הטובים ביותר בשביל הכסף שלי. אני לא קונה מוצרים בשל נאמנות/אהדה לחברה מסויימת, כי בסה"כ כל החברות הן קאפטיליסטיות מסריחות, שמנוהלות ע"י מנהלים קפטיאליסטים שמנים, שלא מחלקים את הרווח העודף בין הפועלים שלהם(מארקס).

פורסם

אני לא יודע אם אני לא אקנה יותר אינטל.......

יש לי אחד כרגע והxp עובד אותו........

מה ? לא ידעת שבשביל חלונות XP אתה חייב מעבד ATHLON XP ? ? :D

פורסם

אני מתחיל לתהות לגבי הסרטן שיכול להיות שיש לחלק מהאנשים פה בגזע של המח....

פורסם

דבר בשם אנשים אחרים פה. אני קונה את המוצר שהכי טוב בשבילי ונותן את הביצועים הטובים ביותר בשביל הכסף שלי. אני לא קונה מוצרים בשל נאמנות/אהדה לחברה מסויימת, כי בסה"כ כל החברות הן קאפטיליסטיות מסריחות, שמנוהלות ע"י מנהלים קפטיאליסטים שמנים, שלא מחלקים את הרווח העודף בין הפועלים שלהם(מארקס).

אני ממש לא יודע איפה ראית אותי כותב שאני נאמן או אוהד חברה מסוימת... כרגע אני אוהד מאד את הכרטיס של TERRATEC לא בגלל החברה שיצרה אותו (חברה גרמנית שבניגוד לקריאייטיב אין לה סניפים בכל העולם) אלא בגלל שאני נהנה מאיכות הסאונד שהוא מספק לי ומהפיצ'רים שיש בו. זאת הסיבה היחידה שבגללה אני ממליץ עליו ולא על מוצרים אחרים.

נראה לי שכל הדיונים המייגעים האלה שמתפתחים כל פעם מחדש אחרי שמישהו שואל שאלה תמימה , מבריחים משתמשים מהפורומים :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

התכוונתי עובר אותו.......

אופס שגיאת כתיב קטנה....................

פורסם

יש כרטיס שתומך ב 7.1 ושמו Audiotrak's Maya 7.1 Gold

חפשו ברשת ותיקראו עליו ...... ;)

ה Terratec DMX 6Fire 24/96 משמש יותר להקלטה ועריכת סאונד

בעוד Audigy עדיף למשחקים.

פורסם
  • מחבר

יש כרטיס שתומך ב 7.1 ושמו Audiotrak's Maya 7.1 Gold

חפשו ברשת ותיקראו עליו ...... ;)

ה Terratec DMX 6Fire 24/96 משמש יותר להקלטה ועריכת סאונד

בעוד Audigy עדיף למשחקים.

סוף סוף מישהו שעוזר, יש ספק בארץ שמוכר את ה Maya?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים