עבור לתוכן

יעוץ בקשר לכרטיס קול

Featured Replies

פורסם

כי הרקולס זו חברה טובה!

היא בניגוד לחברות הקטנות (tretec) מאוד ותיקה וידועה שמייצרת מוצרים העלי איכות גבוהה ויש לי מוניטין טוב בכל העולם

בולשיט

אבל מה לעשות. ילדים בני 13 עוד לא יודעים הרבה על העולם הגדול.. אתה עוד תלמד (אני מקווה).. ::)

• תגובות 43
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כי הרקולס זו חברה טובה!

היא בניגוד לחברות הקטנות (tretec) מאוד ותיקה וידועה שמייצרת מוצרים העלי איכות גבוהה ויש לי מוניטין טוב בכל העולם

מה שאתה אמר עכשיו אמרו גם על Diamond, ומי שלא מכיר זו היית חברה ענקית לכרטיסי מסך, כרטיסי קול ומודמים, שהתחסלה.

בהתחלה, היא יצרה כרטיסים מבוססי Aureal Vortex 2, שהיו מעולים, אבל אחרי זה היא הפסיקה לייצר אותם כי aureal החליטו לייצר את הכרטיסים בעצמם, אז אנשים שקנו את הכרטיסים של DIAMOND נאלצו להתבסס על דרייברים של AUREAL עצמם, שהיו מעולים דרך-אגב, אבל כאשר גם חברת הצ'יפים התחסלה נקברו כל האנשים שהיו להם כרטיסי קול של AUREAL.

ועל איזה צ'יפ אתה חושב שמבוסס כרטיס הקול של הרקולס? Cirrus Logic, וכן זו האמת. מה יקרה אם הרקולס יפסיקו לפתח דרייברים לכרטיס הזה, כי Cirrus Logic לא יטרחו לעדכן? הרקולס גם כך היא חברה שכבר לא קיימת, שכן היא דביזיה של גולמינוט, אחרי שהראשונה כמעט התחסלה ונקנתה ע"י האחרונה. גם Cirrus Logic, היא לא בדיוק חברה שמשגשגת מבחינה כלכלית, בלשון המעטה, כי ההון שהיא עשתה ממכירת כרטיסי מגה ושני מגה, אני חושב, אזל לה מזמן.

מה שאני אמר כאן, תקף גם לגבי Terratec.

פורסם

זה עדיין לא כזה קריטי

אנחנו נמצאים בתקופה שאנשים שהמחשב הוא תחביב שמעבר להכנת שיעורים וקצת גלישה באינטרנט, לא שומרים לעצמם את אותו המחשב במשך כמה שנים אלא אולי שנה - שנתיים וגם זה הרבה. תקראו את החדשות שהתפרסמו פה באתר-למשל, יהיו בקרוב בארץ לוחות אם שיש להם חריץ AGP*8. יש חריצי PCI בתקן חדש. השינויים מהירים וממילא מה שאתם קונים היום בחנות זה כבר ישן יחסית למוצר הבא שבדרך מפס היצור. אז למה לי לדאוג מה יהיה בעוד שנתיים, חמש שנים או מילניום שלם בקשר לחברה מסוימת אם אני יכול עכשיו ליהנות ממוצר טוב שלה במערכת הפעלה חדישה (XP למשל) ?

אבל כל אחד יעשה את השיקולים שלו, כבר אמרתי ואני חוזר ואומר שהכרטיס של TERRATEC לא יעזוב את המחשב שלי כל עוד יהיו בו חריצי PCI מתאימים. גם WIN XP לא תוחלף כל כך מהר (עוד אין לה אפילו SP1 בעוד שחלונות 2000 המיושנת מתקרבת כבר ל-SP3) כך שאין שום סיבה לדאוג היום מה יהיה עם דרייברים.

וכל השטויות שאנשים פה כותבים בקשר לחברות שמחר בבוקר מתחסלות ונעלמות, חלאס עם זה. אתם לא כלכלנים, לא אנליסטים ולא נגיד בנק ישראל ואין לכם מושג ירוק בדברים האלה.

פורסם
  • מחבר

זה עדיין לא כזה קריטי

אנחנו נמצאים בתקופה שאנשים שהמחשב הוא תחביב שמעבר להכנת שיעורים וקצת גלישה באינטרנט, לא שומרים לעצמם את אותו המחשב במשך כמה שנים אלא אולי שנה - שנתיים וגם זה הרבה. תקראו את החדשות שהתפרסמו פה באתר-למשל, יהיו בקרוב בארץ לוחות אם שיש להם חריץ AGP*8. יש חריצי PCI בתקן חדש. השינויים מהירים וממילא מה שאתם קונים היום בחנות זה כבר ישן יחסית למוצר הבא שבדרך מפס היצור. אז למה לי לדאוג מה יהיה בעוד שנתיים, חמש שנים או מילניום שלם בקשר לחברה מסוימת אם אני יכול עכשיו ליהנות ממוצר טוב שלה במערכת הפעלה חדישה (XP למשל) ?

אתה צודק בזה שבמילא ברגע שאתה קונה משהו כבר עובד דור שלם, אז בגלל זה אני רוצה את הטופ היום. כלומר מקסימום יכולות ומחיר סביר (לא יותר מ-1500 ש"ח). לפי הבירורים ברשת מצאתי שהדבר שאני מחפש הוא Creative Audigy Platinum , יהיה נחמד גם שיהיה לי אפשרות של פייר-ואייר ויש לזה תמיכה מובנת ב-5.1 . אז שוב אני מבקש אם למישהו יש עוד הצעות לשיפור או חברה שעדיין לא בדקתי :saint: , אז בבקשה...

פורסם

לגיל:

צודק אני אולי עוד לא יודע על העולם..........

אבל נלמד....... ;D

ובאמת אף אחד לא יכול לדעת מה המצב של כל חברה כיום ולכן אין טעם לדון על איזה חברה תתפרק ואיזה תישאר

פורסם

לגיל:

צודק אני אולי עוד לא יודע על העולם..........

אבל נלמד....... ;D

ובאמת אף אחד לא יכול לדעת מה המצב של כל חברה כיום ולכן אין טעם לדון על איזה חברה תתפרק ואיזה תישאר

לא אני זה שהתחיל את הויכוח הזה על איזו חברה תישאר ואיזו הולכת להיסגר.

אני רק ממליץ מדי פעם על מוצר שיש לי ואני משתמש בו כל יום כמו הכרטיס קול של TERRATEC. אם אנשים לא מאמינים לי שהכרטיס מצוין אז זאת בעיה שלהם. לי לא איכפת שלא יקנו את הכרטיסים שלהם בארץ. אני בטוח שהם מספיק מצליחים בעולם כדי להמשיך ולהוציא מוצרים מעולים (עכשיו הם מוציאים כרטיס קול עם פאנל חיצוני כמו הפלטיניום של קריאייטיב). לבוא ולאיים על מישהו שמבולבל ולא יודע מה לקנות איום בסיגנון "אם לא תקנה קריאייטיב, אסוס וכו'.. החברה שתבחר מוצר שלה תיסגר בעוד חודש ולא יהיו יותר דרייברים" זה ממש לא לעניין.

בתור מי שמסיים בקרוב תואר ראשון בהנדסת אלקטרוניקה תאמין לי שאני עוקב כל יום אחרי ההיי טק בארץ ובעולם (בחרדה רבה כי המצב רע) והיום המצב הוא שאי אפשר לדעת איזו חברה תישרוד ואיזו תפשוט רגל. זה ממש כמו טוטו..

פורסם

וחוץ מזה אני ביום שישי בן 14!!!!!!!!!

פורסם

מזל טוב !!! :D :D

פורסם

אני תומך בעמדתו של גיל.

אטלון, רוב מה שאתה אומר זה שטויות.

אם אנו נחפש את המונופולים בשוק ונכקנה את המוצרים הדפוקים שלהם (להלן קריאטיב) כולנו נידפק בגדול.

בשוק יש מוסכמות וסריוס לוגיק לא יכולה להפסיק לפתח דריברים.

שאני יסביר לך להמון המון יש את הכרטיסים של הרקולס, ואף פעם לא יהיה להם חסר דריבירים.

שאני יגיד לך שלודו 3 שלי יש דריברים מעולים לוינדוס XP, יותר תובים מהרשמים שיש לי ל98.

שאני יזכיר לך ש3DFX היא המונופול לפני שנים?

שNVIDIA היתה חברה קטנה שאני לפני כמה שנים נמנעתי לקנות את הRIVA, בגלל שפחדתי ממחסור בדריברים! (איך מתהפך הגלגל)

תקנו מה שטוב, לא על פי דעות קדומות.

לא קרה הרבה שאנשים נשארו עם מוצרים ללא דריברים, לא צריך לקנות רק קראטיב, דוגמא לזה, היא קירו 2.

כרטיס פשוט מעולה, אפילו בתקופתנו, ולמרות שהוא יצא מהברת ציפים הכי נידחת בעולם הצליח בגדול הודות לביצועים הטובים ולמחיר הנמוך.

זהו.

פורסם

מזל טוב !!! :D :D

תודה!!!!!!!!!!!

איזה כיף לי....

אבא שלי בדיוק חוזר מארה"ב ביום חמישי בערב....

מעניין מה הוא יביא........

פורסם
  • מחבר

אני מניח שאני יוצא מפה מבולבל לגמרי ??? אז יש לי עוד בקשה פשוטה יותר :smoke: מישהו יכול לכוון אותי לבנצ'מרקינג של הכרטיסים?

פורסם

יש תוכנה של sandra תחפש באתר שלהם

אני אומר לך בקיצור אם אתה רוצה כרטיס קול חדש תקנה טראטק או הרקולס

פורסם

אני תומך בעמדתו של גיל.

אטלון, רוב מה שאתה אומר זה שטויות.

אם אנו נחפש את המונופולים בשוק ונכקנה את המוצרים הדפוקים שלהם (להלן קריאטיב) כולנו נידפק בגדול.

בשוק יש מוסכמות וסריוס לוגיק לא יכולה להפסיק לפתח דריברים.

שאני יסביר לך להמון המון יש את הכרטיסים של הרקולס, ואף פעם לא יהיה להם חסר דריבירים.

שאני יגיד לך שלודו 3 שלי יש דריברים מעולים לוינדוס XP, יותר תובים מהרשמים שיש לי ל98.

שאני יזכיר לך ש3DFX היא המונופול לפני שנים?

שNVIDIA היתה חברה קטנה שאני לפני כמה שנים נמנעתי לקנות את הRIVA, בגלל שפחדתי ממחסור בדריברים! (איך מתהפך הגלגל)

תקנו מה שטוב, לא על פי דעות קדומות.

לא קרה הרבה שאנשים נשארו עם מוצרים ללא דריברים, לא צריך לקנות רק קראטיב, דוגמא לזה, היא קירו 2.

כרטיס פשוט מעולה, אפילו בתקופתנו, ולמרות שהוא יצא מהברת ציפים הכי נידחת בעולם הצליח בגדול הודות לביצועים הטובים ולמחיר הנמוך.

זהו.

תעשה לי טובה, אם יש משהו שלא צריך להזכיר לי זה עובדות...

גם להמון המון המון המון אנשים, אני לא יודע אם בישראל, היו כרטיסים של Aureal ואף אחד לא האמין שהחברה עומדת לפשוט את הרגל, ואני ביניהם. אני דווקא מהאנשים שתומכים בלקנות מוצרים של חברות אלטרנטיביות, ואני היית בין הראשונים פה בארץ שניסו וקנו את הRiva TNT 1 של NVIDIA. אנשים גם לא האמינו שDiamond תתחסל, שהיית חברה מעולה ואף ייצרה כרטיסים עם צ'יפים של Aureal(עד שהאחרונה החליטה ליייצר אותם בעצמה) וכרטיסי מסך של nVidia. אגב, אחת הסיבות למפלה של DIAMOND זה ש3DFX דפקו אותם עם איזה עסקת צ'יפים, אבל אני לא אכנס עכשיו לזה. בוא ונראה מקרים של אנשים שנשארו בלי דרייברים: Diamond(מודמים בעיקר), Aureal, 3DFX, S3 ואני יכול לפרט לך עוד כמה.

ולגבי הKYRO 2, הוא לא מציג שום דבר מיוחד, ובסה"כ החברה שלו לא מוציאה הרבה דברים לשוק, אלא דווקא זה נראה כאילו היא מקצצת בהוצאות(מעניין למה).

הבן-אדם ביקש המלצה על כרטיס שיישאר לו להרבה זמן, לא יהיו לא בעיות דרייברים ותאימות, אז לדעתי הקריאטיב Audigy עונה על הדרישות שלו. אני גם מציע לך להסתכל על כל העניין הזה כך: כשקניתי את הVORTEX 2 שלי היה Creative Live באותו מחיר, בערך, אבל קניתי את הראשון ולא האחרון, ונחש מה היה קורה עם הייתי קונה את האחרון? לא הייתי צריך להחליף כרטיס קול לפחות עוד שנה וחצי שנתיים(מהיום), ובטח שלא הייתי צריך לערוך ידנתי קבצים בחלונות 2000 ולשנות אותם רק כדי להפעיל את הכרטיס קול(VORTEX 2).

עריכה: שטויות תאמר על הדברים שלך ושל אחתוך, לא על שלי. אתה יכול שלא להסכים עם הדברים שלי, אבל זה לא הופך אותם לבולשיט.

פורסם

[move][shadow=blue, 2, 300][glow=red, 2, 300]!מזל טוב![/glow][/shadow][/move]

פורסם

תודה און

אולי נפתח לי פורום יום הולדת?

ונראה את זה אחר כך לאיזה מישהי שאני אוהב?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים