פורסם 2002 בפברואר 923 שנים כחלק מעידכון כללי של המחשב שלי חשבתי על החלפת כרטיס קול, אז חקרתי את השוק והגעתי ל 2 אופציות עיקריות:1. Sound blaster Audigy Platinum - כלומר הכרטיס עצמו + הרחבה + 5.25 של חיבורים (סלוט של CD), מחיר גבוה אבל מושקע ביותר :asthanos:2. Terratec sixpack - חברה פחות מוכרת, יותר זול אבל עדיין תומך ב-5.1 סראונד. :-*יש לי XP פרופפשונל, אז יש מישהו שיכול להגיד לי אם הוא נתקל בבעיות עם אחד מהם, או יש הצעה טובה יותר (חייב אופטית!), האם יש מישהו שמכיר מקום עם מחיר טוב (אני מצאתי בלמיר וזיגזג מחירים הכי זולים).אני יודה על העזרה...
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים מחבר אולי שכחתי להוסיף... אני רוצה ביצועים!!! ואני רוצה תמיכה מתמשכת, לא כמו רוה הכרטיסים שקניתי עד עכשיו . למשל הכ.ק. הנוכחי Vortex Aureal A3D קניתי ויום אחרי החברה פשטה את הרגל , Voodoo 5 קניתי וחודשיים אח"כ אין 3dfx ... בנוסף תאימות חייב תאימות..
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים אולי שכחתי להוסיף... אני רוצה ביצועים!!! ואני רוצה תמיכה מתמשכת, לא כמו רוה הכרטיסים שקניתי עד עכשיו . למשל הכ.ק. הנוכחי Vortex Aureal A3D קניתי ויום אחרי החברה פשטה את הרגל , Voodoo 5 קניתי וחודשיים אח"כ אין 3dfx ... בנוסף תאימות חייב תאימות.. Creative בשבילך זה ללכת על בטוח.
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים מחבר ב- Windows XP Proffesional יש לתוכנות ודריוורים של Creative בעיית התאמה?
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים תקנה hercules game theathr xp כרטיס מעולה יציאות מפה עד מחר ואין בעיות דרייברים וזו חברה שלא תתפרק וזו גם חברה מעולה
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים תקנה hercules game theathr xp כרטיס מעולה יציאות מפה עד מחר ואין בעיות דרייברים וזו חברה שלא תתפרק וזו גם חברה מעולה אמר מומחה ההיי טק מספר אחת בעולם ! :lol: :lol: ומאיפה הביטחון המופרז הזה ? הא ?
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים אפשר גם להסתפק בכרטיס AUDIGY רגיל, יש כרטיסי הרחבה (תואמים בין היתר לכרטיסים של CREATIVE) שמתחברים לכרטיס הקול ומוסיפים לו כניסות/יציאות...
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים כי הרקולס זו חברה טובה!היא בניגוד לחברות הקטנות (tretec) מאוד ותיקה וידועה שמייצרת מוצרים העלי איכות גבוהה ויש לי מוניטין טוב בכל העולם
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים מחבר דווקא בדקתי את הרקולס, לא עומדת בסטנדרטים שהצבתי אין לכרטיסים שם תמיכה ב-5.1 אלה רק ב AC3 (סראונד בתקן ישן). הכרטיסים האלה הם מ-99. היום יש כבר 7.1 אז למה להשאר בתקן שיש לי?
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים דווקא בדקתי את הרקולס, לא עומדת בסטנדרטים שהצבתי אין לכרטיסים שם תמיכה ב-5.1 אלה רק ב AC3 (סראונד בתקן ישן). הכרטיסים האלה הם מ-99. היום יש כבר 7.1 אז למה להשאר בתקן שיש לי? פחחחחחחחחחח ואיפה בדיוק יש כרטיס קול שמוצהר עליו שהוא תומך ב-7.1 ? ? ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.