עבור לתוכן

בעיית פינגים לשרתים באירופה

Featured Replies

פורסם

שלום :hi:

יש לי בעיית פינגים במשחקי רשת, בעיקר AMERICA'S ARMY . אני מחובר עם תשתית של הכבלים ובזק בין לאומי כספק במהירות 1.5 ו - 128.

כשאני עושה פינג לשרת דרך ה CMD אני מקבל גם בשעות העומס פינגים תקינים של עד 150 MS . לעומת זאת כשאני נכנס למשחק אני מקבל לא פחות מ 650 ! MS. כשאני מסביר זאת לתומך הטכני של בזק הוא טוען שאם הפינג דרך ה CMD תקין אז אין שום בעייה.

איך אני מסביר לו שהבדיקה הקובעת היא דרך המשחק ?

נקודה נוספת, כשאני מתחבר למשחק עם רשת אלחוטית ( NETVISION ו - ADSL באותה מהירות) אני מקבל פינגים תקינים לחלוטין כך שברור לי שהבעיה היא של בזק בין לאומי. הציעו לי לרכוש את חבילת הגיימר אך סירבתי, נראה לי מגוחך לשלם תוספת כספית על משהו טריוויאלי כמו ניתוב שרתים, מה עוד שבחברה מקבילה אני מקבל זאת ללא כל תוספת.

רק לציין כי המחשב נקי מרוגלות וירוסים וכו' , אין לי שום בעיה בגלישה או הורדות אלא רק בפינגים גבוהים מאוד .

חוץ מלעזוב אותם (שזה כנראה מה שיקרה בסוף) , יש אולי עוד מה לעשות ?

יש איזושהי אפשרות לעשות ניתוב לשרתים ללא תשלום נוסף ? איך הפינגים ב012 ונטוויז'ין בדרך כלל ?

תודה.

פורסם

זה תמיד היה ככה? זה התחיל רק לאחרונה?

מה הכתובת של השרת? אני אנסה להתחבר גם

פורסם
  • מחבר

הכתובת של שרת שאני משחק בו הרבה היא 217.163.29.10

זה לא תמיד היה ככה , כשהצטרפתי לבזק בין לאומי לפני כשנה הכל היה תקין למשך כחודש ולאחר מכן הפינגים התחילו לעלות.

יכול להיות שזה מכוון ע"י החברות , זו לא פעם ראשונה שלאחר חודש פתאום הפינגים קופצים לשמיים (קרה לי בעבר עם נטוויז'ין)

פורסם

ב-99% מהמקרים, בעית PING-ים נובעת מהספק עצמו ולך יש מעט מאוד מה לעשות בנושא.

פורסם

אתה יכול להגדיל את הגודל מידע של פינג ע"י הוספת פרמטר -l וכמות הבייטים שאתה רוצה לשלוח (למשל 1300 במקום 32) זה יכול לתת אינדקציה טובה יותר לפינג במשחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים