עבור לתוכן

רעידות במסך בעת שימוש ב EXPLORER ב WIN VISTA

Featured Replies

פורסם

היי,

בעיה חדשה יחסית ומבהילה מאוד, שהאתר הזה הוא מוצא אחרון כדי לפתור אותה.

על הנייד שלי (DELL INSPIRON 1520) הייתה מותקנת מערכת הפעלה של VISTA. יום אחד פתחתי את המחשב וגיליתי שכל שימוש שלי ב WINDOWS EXPLORER או ב - INTERNET EXPLORER גורם לרעידות עצבניות במסך. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית חומרה אבל, כאמור, זה קורה רק ב EXPLORERS (וגם באקסל היו לי שיבושים מוזרים), ובמקומות אחרים זה לעולם לא קורה. כמפלט אחרון פירמטתי את המחשב ואפילו התקנתי גירסה חדשה יותר של הויסטה - WINDOWS VISTA ULTIMATE X86 SP1 JUNE, אבל הופתעתי לגלות שהבעיה נשארה.

נראה שמקור הרעידות הוא בשינויים של תצוגת המסך מ - MAXIMIZE - FULL SCREEN ל- MINIMIZE - RESTORE DOWN.

ואני שואל - אם זאת בעיית תוכנה, איך זה שהיא לא נעלמה ביחד עם הפירמוט והחלפת מערכת ההפעלה?

ואם זאת בעיית חומרה איך זה שהיא באה לידי ביטוי רק בחלק מהתוכנות?

כרגע אני למעשה לא יכול להשתמש בלפטופ ולכן נואש לעזרה מהר ככל האפשר.

תודה רבה!

פורסם

סבירות גבוהה לבעיית חומרה. הייתי אומר שנהרס לך הכרטיס מסך.

אם הוא מובנה אתה צריך להחליף לוח אם בנייד.

מועבר לתמיכה טכנית

פורסם

כדי לבדוק אם זה בעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו, פשוט חבר מסך חיצוני.

אם הבעיה נעלמת אז היא כנראה קיימת במסך של הנייד.

פורסם

מה ש^^^^ אמר. הבדיקה הכי טובה.

כמו כן תנסה לעדכן דרייבר לכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

אם כך, אתם אומרים שבכל מקרה זה נראה כמו בעיית חומרה, בין אם זה במסך ובין אם בכרטיס מסך, אבל השאלה היא למה אין אף פעם רעידות כשאני על השולחן עבודה, לדוגמא? יכולה להיות בעיית חומרה שהיא סלקטיבית לתוכנות מסוימות (אקסל, אקספלורר...)?

פורסם

זאת תופעה ידועה עם כרטיסי מסך תקולים.

יש כל מיני סיבות לזה, אחת היא שהתוכנה המסויימת כותבת לחלק בזכרון של הכרטיס שהוא תקול ולא שומר מידע כמו שצריך.

אחרת היא שהחלון שאתה מסתכל עליו משתמש בטכניקות עיבוד שונות מאשר השולחן עבודה. למשל בויסטה יש האצה לשולחן העבודה (אירו) ושימוש באינטרפולציה ואנטי אליאסינג ויכול להיות שזה נעשה אחרת כשאתה פותח את explorer.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה תודה רבה!

אומנם חדשת רעות אבל לפחות עכשיו אני יודע מה הבעיה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים