פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר ניסיתי להעביר קובץ שגודלו 5 גיגה ומשום שהDOK מפורמט ב FAT32 לא הצלחתי קיבלתי הודעהשהקובץ גדול מידיהאם יש דרך להעתיק את הקובץ ל DOK?תודה
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים כן!דרך ה CMD...Convert X: FS:NTFSכאשר X הוא השם של הכונן..תהנה....NIKILLER
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר Nikillerתודה רבה לך על עזרתך אבל משהו שאני עושה בטעות לא מביא אותי לפירמוטאני מקבל הודעת שגיאה ששם הכונן אינו נכון או שההוראה אינה נכונההאם תוכל ךפרט מעט יותרתודהנעם
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר כן אפשר וזה מה שצריך לעשותIn Windows XP you can go into the Device Manager under Disk Drives and find the one for your USB Stick and double-click on it, choose the Policies tab and change it to be "Optimized for Performance", click OK and then you will be able to format it for NTFSתודה לכם
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים אמרו לי שאין תועלת בNTFSלא?שבגלל המבנה של מערכת הקבצים וכו', אתם תרשמו יותר לכונן - מה שיביא בסופו של דבר לבלאי גבוה יותר שלו וגם לאיטיות בכתיבה לו (וגם טיפה בקריאה).איך שאני רואה את זה, בגלל הנפחים הקטנים ושאין צורך בתכונות הטובות של NTFS (כמו אבטחה וכו'), עדיף FAT32 לכוננים כאלו.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים אין קשר לבלאי בכונן. יש כוננים מסויימים שפשוט מפסיקים לעבוד אחרי שמפרמטים אותם למערכת קבצים אחרת. היתרון הרלוונטיהיחידי של הNTFS הוא היכולת לאחסן קבצים מעל 4 גיגה ושרידות המידע (בכיבוי פתאומי תוך כדי עבודה 99% שתאבדמידע בFAT). לא מומלץ כלל לעשות OPTIMIZE FOR PERFORMENCE בDOK כי אפשרות זו מפעילה את הכתיבה למטמון בדיסק - דבר שלא יעיל בDOK שמטרתו ברוב הפעמים רק להעתיק מידע פנימה או החוצה ולנתקו. אפשרות זו גם מכריחה את השימוש ב"הסרה בטוחה של התקנים" ע"מ שלא יאבד מידע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.