עבור לתוכן

דיסק און קי 8 גיגה האם ניתן לפרמט כ NTFS .?

Featured Replies

פורסם

תודה

פורסם

לא

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להעביר קובץ שגודלו 5 גיגה ומשום שהDOK מפורמט ב FAT32 לא הצלחתי קיבלתי הודעה

שהקובץ גדול מידי

האם יש דרך להעתיק את הקובץ ל DOK?

תודה

פורסם

כן!

דרך ה CMD...

Convert X: FS:NTFS

כאשר X הוא השם של הכונן..

תהנה....

NIKILLER

פורסם

זה כדאי דרך אגב?!

מבחינת ביצועים, ישפר משהו לעומת FAT32 ?!

פורסם
  • מחבר

Nikiller

תודה רבה לך על עזרתך אבל משהו שאני עושה בטעות לא מביא אותי לפירמוט

אני מקבל הודעת שגיאה ששם הכונן אינו נכון או שההוראה אינה נכונה

האם תוכל ךפרט מעט יותר

תודה

נעם

פורסם

אתה יכול לפצל את הקובץ עם תוכנות כמו winzip / winrar.

פורסם
  • מחבר

כן אפשר וזה מה שצריך לעשות

In Windows XP you can go into the Device Manager under Disk Drives and find the one for your USB Stick and double-click on it, choose the Policies tab and change it to be "Optimized for Performance", click OK and then you will be able to format it for NTFS

תודה לכם

פורסם

אמרו לי שאין תועלת בNTFS

לא?

שבגלל המבנה של מערכת הקבצים וכו', אתם תרשמו יותר לכונן - מה שיביא בסופו של דבר לבלאי גבוה יותר שלו וגם לאיטיות בכתיבה לו (וגם טיפה בקריאה).

איך שאני רואה את זה, בגלל הנפחים הקטנים ושאין צורך בתכונות הטובות של NTFS (כמו אבטחה וכו'), עדיף FAT32 לכוננים כאלו.

פורסם

אין קשר לבלאי בכונן. יש כוננים מסויימים שפשוט מפסיקים לעבוד אחרי שמפרמטים אותם למערכת קבצים אחרת. היתרון הרלוונטי

היחידי של הNTFS הוא היכולת לאחסן קבצים מעל 4 גיגה ושרידות המידע (בכיבוי פתאומי תוך כדי עבודה 99% שתאבד

מידע בFAT). לא מומלץ כלל לעשות OPTIMIZE FOR PERFORMENCE בDOK כי אפשרות זו מפעילה את הכתיבה למטמון

בדיסק - דבר שלא יעיל בDOK שמטרתו ברוב הפעמים רק להעתיק מידע פנימה או החוצה ולנתקו. אפשרות זו גם מכריחה את

השימוש ב"הסרה בטוחה של התקנים" ע"מ שלא יאבד מידע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים