עבור לתוכן

האם באופן כללי אתם מרוצים מהמחשב שלכם?

האם המחשב שלכם מספק אתכם ואתם מרוצים ממנו? 2,830 הצבעות

1. 1. האם המחשב שלכם מספק אתכם ואתם מרוצים ממנו?

• בטח מרוצה!, מת עליו!
    • בסך הכל מרוצה, יש מקום לשפר
    • לא כל כך מרוצה מהמחשב, אבל ביינתים זה מספיק לי...
    • לא מרוצה בכלל, אני רוצה מחשב חדש!

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

סך הכל כן. מעבד AMD 3500, זיכרון 512 מגה, כרטיס מסך ישן 9600PRO וכוננים קשיחים 80+500. אולי קצת יותר זיכרון היה יכול להיות נחמד, אבל זה לא קריטי.

• תגובות 49
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא כ''כ אבל בינתיים מספיק לי

אני קונה מחשב חדש עוד מעט אז ככה שאני סובל בשקט... :silly:

פורסם

אני מרוצה מהמחשב שלי, ללא שום תקלה כבר שנה+ טפו טפו טפו

הכל עובד מצוין הטמפרטורות בסדר גמור גם בקיץ וגם בחורף, לא הייתי משפר שום דבר אני לא רואה שום טעם לשפר שום דבר.

פורסם

Core2Due E6300

GigaByte GA-945P-S3-RH

Geil 512MB 667Mhz X2 + Corsair 1024MB 667Mhz X2

Gigabyte 7900GS + Zalman VF700cu

Enermax Liberty 400

ThermalTake Big Typhoon VX

Samsung SP2504C 250GB

LACIE Neil Poulton 500GB

Logitech G5

Logitech Ultra Flat

Altec Lansing ATP3

QCK+

LG L194WT 19"

Brother dcp115

סה"כ מרוצה, תמיד אפשר לשפר. מחשב בן שנתיים שמשמש אותי למשחקים ושימוש יומיומי רגיל, אני משדרג כשיש צורך. הייתי רוצה להחליף מסך ומעבד.

פורסם

הייתי שמח למרובע ליבה + 4870 אבל אני יכול להסתדר עם מה שיש עכשיו עוד שנה ככה אני אשדרג..

פורסם

המחשב שלי בן עוד מעט 3 שנים. בסה"כ אני מרוצה ממנו כי הוא מספק אותי לעיסוקים שלי אבל בכל זאת צריך לשדרג עוד מעט

פורסם

אני מאוד אוהב את המחשב שלי, הוא כמו בן משפחה בשבילי. :silly:

עובד מושלם ברמת חומרה וגם תוכנה. 8)

הכל טס חלק, פשוט תענוג. :xyxthumbs:

אני שוקל לעשות שידרוגים קלים מסביב (מסך נוסף, רמקולים טובים), ובהמשך גם ישדרג כרטיס גראפי אם צריך. :hat:

פורסם

המחשב הראשי שלי בן שנה, סה"כ מרוצה ממנו, בקרוב אולי אשדרג כרטיס מסך.

מחשב סלוני סבבה לגמרי :)

פורסם

אני מרוצה משני המחשבים שלי תותחים על!

אולי קצת חלשים לעומת שאר המחשבים פה אבל מספקים אותי ב100% והכי חשוב כל הזמן אני משפר אותם.

פורסם

האמת כן, מאד. תענוג של מחשב. נרכש לפני שנה, אין תקיעות, האטות, קריסות. יכול להיות שזה בגלל Vista (לא סובל XP) או בגלל חלקים איכותיים או שילוב של שניהם. היום אני משחק בעיקר ב-WOW, בעתיד הקרוב אשחק ב-Fallout 3.

פורסם

תאמת? לא במיוחד. חוץ מטון וחצי של בעיות מהקבלה שלו עד עכשיו, גם ר ו עעעעעעעע ששש למרות שבחנות טענו כמובן שהוא יהיה שקט.

חוץ מזה פועל טוב.

פורסם

מרוצה מאד. מת עליו. הוא אמנם עוד מעט בן שנתיים, וכבר לא מריץ הכל על הגדרות הכי גבוהות, אבל למי אכפת? כל עוד הוא מנגן לי את המוזיקה שלי, מראה לי את הסרטים שלי, ומריץ את המשחקים שלי, גם אם חלקם רק על מדיום, הוא איתי לעוד לפחות שנה D:

פורסם

קצת מבאס לחשוב שכשקניתי אותו לפני שנה הוא עלה 7K ועכשיו מחשב ב3K יותר טוב, אבל מה שכן אני עדיין מרוצה ממנו, אפילו מאוד.

לא יצאו משחקים כבדים מאוד מאז (זה הולך להשתנות בחודש הקרוב X: ) אז הוא עדיין מריץ הכל חלק בישביל לפחות, והכי חשוב הוא לא נתקע כשאני פותח 2 חלונות אינטרנט :D:D:D (שונא אתכם ערוץ הקניות [כן כן גם אותך אבא])

פורסם

לא מרוצה מהמחשב שלי, לשימושים העיקריים שלו יכלתי להסתפק בקודם ולהוסיף לו הארד דיסק(ולקנות אקס בוקס 360).

לא מרוצה ששמתי 7000 על מחשב בן שנתיים שהיום סוחב על מדיום בקושי.

אבל מעל הכול, אני לא מרוצה שקניתי באייבורי, הוא הלך למעבדה שם כל כך הרבה פעמים והחלפתי חלקים כל כך הרבה פעמים שזה מטורף. :kopfpatsch::bash::s07::screwy:

אבל סך הכול, עכשיו אחרי שהוא התייצב(טפו טפו טפו כבר כמה חודשים בלי תקלות חומרה) והפך לשפן ניסוי לOC אני די התרגלתי אליו ויש לי מה לעשות איתו חוץ מאינטרנט והורדות בלי סוף.

אני הולך להישאר איתו עוד שנה-שנתיים ואז לקנות חדש כנראה.

פורסם

מרוצה מאוד.

סך הכל אפשר לשפר כמובן (כרטיס מסך לדוגמא), אבל תמיד אפשר לשפר, וכרגע הוא מריץ כל מה שאני משתמש בו בצורה טובה מאוד.

אין טעם כל הזמן לרצות משהו יותר טוב, כי בתחום הזה הכל מתחדש כל הזמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים