פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים מחבר אין לי בכלל צל של ספק שהקירור TRU120E מעולה ביותר - רכשתי לבסוף את המעבד Q9550 מה לעשות, במשפחה יש פריקים ... השיקולים ברכישת הקירור של OCZ הוא לא עניין כספי אלא נוחות התקנה ופירוק בשעת הצורך, ומאחר והמארז המיועד להתקנה הוא משובח עם 2 מאווררי 12 ועוד מאוורר צד ענק 25 ס"מ ! אני חושב שיהיה בסדר ... כמו שכבר ציינתי לא מדובר ב - OC קיצוני. שבת נעימה.
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים חחמצחיק אותי אלכסאני רוצה לראות אותו עם קירור אויר מביא את המעבד שלו ל4.5 ג'גה הרץ בלי בעיה ושיהיה יציב.אבל כן הQX סתם יקרים - מסכים לחלוטין!הוא מעבד מעולה, אבל יקר בטירוף.אבל, יש אנשים שעם קירור מים לדוגמא מביאים אותו ל5 ומעלה ג'גה הרץמה רע?וזה מעבד 4 ליבות!לא פשוט בכלל.
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים חח מצחיק אותי אלכס אני רוצה לראות אותו עם קירור אויר מביא את המעבד שלו ל4.5 ג'גה הרץ בלי בעיה ושיהיה יציב. אבל, יש אנשים שעם קירור מים לדוגמא מביאים אותו ל5 ומעלה ג'גה הרץ מה רע? וזה מעבד 4 ליבות! לא פשוט בכלל. למה לדבר על אחרים ? 1. לכמה אתה הבאת את ה Q9770 שלך שהשקעת בו כ7 אלף שקל ? 2. נכון, הם מביאים אותו ל5 ג'יגה אבל עם מערכת מים שעולה כמעט 2000 שקל וזה אומר 9 אלף שקל בשביל 5 ג'יגה.
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים אלכסאתה צודק במאה אחוז!לדעתי לא צריך לקנות מעבר לQ9450 ומקסימום לעשות לו קצת OC.ואני הבאתי אותו ל4.5 עם קירור אויר.תאכלס בחורף אוכל להביא אותו ליותר אני מניח (4.6 או 4.7)זה רע?!ועם קירור מים אפשרי להביא אותו מעבר ל5.עם קירור גז וכו', ראיתי כבר אנשים שעברו איתו את ה5.5 ויותר.
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים ותשים אותו בפריג'ידר ותביא אותו ל7... מה הקשר? זה עדיין לא מצחיק את ההפרשי מחירים המטורפים.כי כנראה שבעבודה שוטפת אתה ממש לא תרגיש אם אתה עובד על 7GHZ או3GHZ.לא סתם אינטל זנחה ממזמן את השיפור בקצב שעון ועברו לפיתוח של כמה ליבות. ההשפעות שלתדרי השעון הם חסרי פוטנציאל ....
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים מסכים לחלוטין!!!זה למה אני "מסתפק" בלשים אותו על 4 או 4.2יציב לחלוטין כמו סלעאין כמעט חוםופועל מהר בצורה מטורפת!!למה לי לשבור את הראש (ובדרך להרגיש שיש לי תנור בחדר) ולשים אותו על 4.5 נניח?!
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים אממ לא יותר מידי.אני כן אבל פותח הרבה קבצי RARמתכנת קצת (קימפול)ועוד כל מיני דברים כאלופועל נפלא איתם.אם כי תמיד לא רע עוד מהירות, אני מחכה להגיע ליום שיהיה לי מעבד שאפתח סרט של DIVX שמכווץ לאיזה 100 קבצי RAR בשני דיסקים של 700 מגה כל אחד - באיזה 5 שניות ;D
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים אממ לא יותר מידי.אני כן אבל פותח הרבה קבצי RARמתכנת קצת (קימפול)ועוד כל מיני דברים כאלופועל נפלא איתם.אם כי תמיד לא רע עוד מהירות, אני מחכה להגיע ליום שיהיה לי מעבד שאפתח סרט של DIVX שמכווץ לאיזה 100 קבצי RAR בשני דיסקים של 700 מגה כל אחד - באיזה 5 שניות ;Dקבצי RAR וקימפול בשביל 4 ליבות? שיהיה. לא משנה מה יגידו כל סדרת ה - QX של אינטל לא מצדיקה את המחיר ההזוי שלה.וד"א אני אהיה מאוד מופתע אם מישהו הצליח להיות על 5GH'z יציב עם קירור מים.ולגבי המשפט האחרון, תמשיך לפנטז ;D
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים יודעים מזה חרטבונה? התלהבות לשמע, מה כבר ההבדל בין 4 ל-4.5, לא תשימו לב בשיט.(אני בטוח שלא בדקתם בסטופר). זה כמו לומר:"לי יש יותר גדול", או "אבא שלי חזק יותר" וכו...
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים ^^^בדיוק!זה למה אני מאוד שמח לשים את המעבד רוב הזמן על 3.2 (בלי OC) ואז הוא מאריך חיים יותר והכל סבבה.ורק מידי פעם מעלה אותו נניח ל4 או 4.2מעבר לזה החום די רציני, וההבדל בין אפילו 4.5 ל4.2 הוא ממש זניח!!!
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים כואב לראות פה שהאתר הזה לא משקיע בפרסום פרוייקט WCG וכל הפינים הגדולים של כולם פה עם ה OC שלהם מתבזבז לריק.הסיבה היחידה שאני קונה לכל המשפחה מעבדי 4 ליבות זה בשביל לתרום לאנושות ואני אחרי שנתיים מחצי מיליון איש בפרוייקט הזה, במקום ה1963 ויורד עם 10 מחשיבם מחוברים לפרוייקט תחת שמי.אל תהיו פראיירים, יש לכם 4 ליבות, תרמו אותם לטובת המדע. תרגישו טוב עם עצמכםפנו אליי בפרטי ללינק להסבר מפורטwww.worldcommunitygrid.org
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים ^^^ עזוב אלכס, אני אחכה שיהיה לי מעבד 16 ליבות כדי לתרום יותר חוץ מזה אני מעדיף שאני לא משתמש במחשב, הוא לא יהיה בשימוש מסיבי, כדי שלא סתם יתחמם מידי ויקצר לו את החיים.
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים אני מעדיף שאני לא משתמש במחשב, הוא לא יהיה בשימוש מסיבי, כדי שלא סתם יתחמם מידי ויקצר לו את החיים. :iamstupid:
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים ^^^ איך שאתה רוצה. מבחינתי רק להריץ בו קליינט של טורנט זה מספיק עבודה שהוא נח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.