עבור לתוכן

רוצה לרכוש ביום ראשון את הפנטקס K200D | עזרה

Featured Replies

פורסם

במיוחד במקרה הזה...

זה מס של ארה"ב, אם כבר אז אולי בתור אורח היית יכול להתחמק ממנו, אבל גם לא.

• תגובות 140
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זה מס מקומי (מצטבר של המדינה/עיר/מחוז), בארה"ב אין מס קניה/מע"מ פדרלי (מלבד מס נמוך על דלק וכמובן מיסים על טבק ואלכוהול) הדרך להתחמק ממס הקנייה המקומי היא להזמין את המוצר מחנות שנמצאת מחוץ למדינה.

פורסם

בסדר, זה מס ספציפי בכל מדינה, אבל הוא קיים בכל (?) המדינות בארה"ב אז לא ראיתי סיבה לא לקרוא לו "מס של ארה"ב" במקרה הזה..

פורסם

אני הבנתי אותך, אבל התעקשתי על המהות המדויקת משום שזאת בדיוק השיטה להתחמק ממס הקנייה הזה. בנוסף, הרבה ישראלים לא ממש מבינים את מערכת המיסוי בארה"ב ולכן ראיתי לנכון להרחיב בנושא. אם אתה מזמין מוצר מניו-ג'רזי לניו-יורק, אתה פטור מהמס הזה (בתנאי שלחנות אין שלוחה במדינת ניו-יורק). צריך לבדוק בתקנון של כל חנות, הם לרוב מציינים לאיזה מדינות הם יכולים לשלוח ללא מס.

פורסם
  • מחבר

זה נכון שאי אפשר להסתכל במסך בזמן הצילום אלא דרך העדשה?

פורסם

זה נכון.

פורסם
  • מחבר

מה? למה?

זה מציק להסתכל דרך העדשה, חוץ מחסכון בסוללה אני לא מצליח למצוא סיבה למה לעשות את זה.

לזה קוראים "תצוגה חיה"? (לענין שכן אפשר לראות במסך)

פורסם

מה? למה?

בחיים שלך לא פגשת מצלמת SLR (דגיטלית או פילים), הא?

תצוגה חיה זאת המצאה, דבילית, של מצלמות דגיטליות קומפקטיות. אין בזה שום דבר טוב חוץ מצילומי מקרו נוחים יותר.

פורסם
  • מחבר

יש לי Canon EOS 888 (אני מניח שהיא SLR)

חוץ מזה לא יצא לי להפגש מקרוב.

אני עבדתי בעיקר עם דמוי DSLR והתרגלתי לזה, וזה ממש נוח.

פורסם

האמת שזה ממש מגוחך, תמיד כשאני רואה מישהו מצלם עם המצלמה מושטת קדימה כשהוא מסתכל על המסך אני נזכר בכל מיני אנשים זקנים שתמיד אני רואה מצלמים ככה את הנכדים שלהם..

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה, זה הרבה יותר נוח.

דרך העדשה לא רואים ממש טוב

פורסם

ברוב מצלמות P&S העינית היא פחות או יותר רק לקישוט, אבל במצלמות האלה(יש לי K100D),

העינית מעולה והרבה יותר נוח לצלם דרכה.

פורסם

בחיים שלך לא פגשת מצלמת SLR (דגיטלית או פילים), הא?

תצוגה חיה זאת המצאה, דבילית, של מצלמות דגיטליות קומפקטיות. אין בזה שום דבר טוב חוץ מצילומי מקרו נוחים יותר.

אם זה כזה דבילי, למה בכל הDSLR האחרונות שיצאו יש LW?

פורסם

גימיק שיווקי מין הסתם (?)

הראשונה התחילה, והמתחרות היו חייבות ליישר קו, אתה יודע.

בוא נשאל אותך שאלה כזאת - אם היה לך LV, היית משתמש בו?

כי אני לא.. שוב, חוץ מצילומי מקרו שבהם זה פשוט יותר נוח בגלל הזויות המוזרות.

פורסם

LV הוא פיצ'ר שימושי מאוד כשרוצים לקבל דיוק מוחלט בקומפוזיציה ובפוקוס (כשהמצלמה על חצובה כמובן), אבל לא ממש שימושי לצילום של נושאים דינאמיים. למי שמתכוון לצלם הרבה עם חצובה זה פיצ'ר שיכול להיות שימושי יותר ממייצב, אבל אני בספק שפותח הדיון עונה להגדרה הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים