עבור לתוכן

EZCOOL 1050W PSU

Featured Replies

פורסם

אני וחבר התערבנו על משהו וגם התווכחנו האם הספק הזה מסוגל לייצר 72A בארבעת מסילות ה12V שלו.

אז ככה, לי יש אותו ואני לא בטוח שהוא מחזיק את ה4870 למרות שאמרו לי שהוא יחזיק בלי בעיות גם CF.

ג'נרי או לא, זה עדיין 1050W וממה שאני קורא על הקופסא של הספק(יכול להיות שהם כתבו משהו לא נכון בכוונה?) שיש 4 מסילות של 12V שבשתי הראשונות זה של 20A ובשניים האחרות זה 36A.

אני לא ממש יודע איך לקרוא את זה אבל זה מה שרשום בOUTPUT על הקופסא של הספק ב- CURRENT COMBINED WATTAGE.

עכשיו, זה מה שגורם לי לבעיות עם ה4870 והאם הוא באמת מייצר כמו שהוא כותב שהוא מייצר?

פורסם

תעמיס עליו 1050 ואט ותמתין. אם אחרי פרק זמן המחשב יתפוצץ, סימן שהספק לא מחזיק.

ברצינות - כל הנושא של עומס מרבי הוא מורכב ביותר. בספקים איכותיים, אפשר לומר שההספק המרבי המצוין (בטמפ' נקובה - לרוב 40 עד 50 מעלות) הוא זה שעד אליו המתח ישאר יציב בכל המסילות ובלי חריגה משמעותית ותשמר היעילות המינימלית כפי שהיא מצוינת במפרט. כמובן שהדרך לדעת את כל הדברים האלו (יציבות המסילות, יעילות) דורש ציוד מדידה שאין לכל אחד בבית.

אם יש לך בעיות במחשב ואתה חושב שמדובר בספק, תבצע תהליך של אלימינציה לוגית. תחליף את הספק באחד שאתה יודע שהוא תקין ותראה אם התקלה חוזרת על עצמה.

פורסם

ואוו ספק ג'נרי 1050W?...

זה כמו לשבת בג'קוזי של שתן

זה כמו ערמה של קקי ופצפוצי שוקולד...

זה כמו לחרבן על עוגת יומהולדת

פורסם

^

ואתה אומר את זה כי בדקת את הספקים האלו במעבדה המשוכללת שלך?

אין לך מושג אם הספק באמת יכול להחזיק 1050W או לא אז למה אתה סתם מדבר?

פורסם

הוויכוח של ג'נרי לא ג'נרי כבר נטחן...

בכל אופן תן לינק לדגם או תמונה של הטבלה על גבי הספק....

פורסם

^

ואתה אומר את זה כי בדקת את הספקים האלו במעבדה המשוכללת שלך?

אין לך מושג אם הספק באמת יכול להחזיק 1050W או לא אז למה אתה סתם מדבר?

לא סתם מדבר.... אוקיי

חבר שלי קנה מחשב חדש והיה לו 8800GTS 512MB וספק EZCOOL של איזה 500W

בכל אופן הוא החליף לליברטי 400W וראה האצה מטורפת בביצועים שלו

פורסם

שנה את הכותרת כך שיבינו מה בדיוק אתה רוצה לשאול/להגיד לגבי הספק הזה

פורסם

לא סתם מדבר.... אוקיי

חבר שלי קנה מחשב חדש והיה לו 8800GTS 512MB וספק EZCOOL של איזה 500W

בכל אופן הוא החליף לליברטי 400W וראה האצה מטורפת בביצועים שלו

אני לא אתווכח על זה, אבל לפי מה שאני יודע ברגע שהכרטיס לא מקבל מספיק חשמל הוא מצפצף (בשביל זה קיים הסיפקר על הכרטיס)

חיפשתי בגוגל ויש מישהו שמחזיק SLI של 88GTS עם הספק הזה(1050)...

גם אני לא הייתי ממליץ כלל לקנות את הספק הזה, אבל אף אחד לא באמת יודע אם הוא מסוגל למה שכתוב עליו או לא...

פורסם

למיטב נסיוני, תוצרת JSP/EZCool נמצאת אי-שם בין הג'נרי לבין האיכותי : לא לכאן, ולא לכאן.

וכאשר ההפרש הכספי, בד"כ, הנו זניח למדיי - עדיף להשקיע עוד אי-אלו שקלים, ולבחור במשהו עדיף, לדעתי.

פורסם

אני נתקלתי בזה, ובחרתי בספק שיש לי עכשיו במקום EZCOOL 380W

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים