עבור לתוכן

תיקון לנובו N100 3000

Featured Replies

פורסם

שלום.

ברשותי מחשב לנובו שנקנה לפני כשנה וחודשיים. לפני מספר חודשים התחילה אצלי בעיה עם הקובץ nvlddmkm.sys אשר כל פעם נתקע והפסיק לעבוד. לפני כחודש המסך התחיל לרצד ולא היה מצליח להראות את הכתוב. שלחתי את המחשב לIBM - שחזרו אלי ואמרו לי שצריך להחליף את כרטיס המסך (nvidia geforce go 7300) לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה.

ועל זה הם רוצים 1400 ש"ח.

להוציא את הכעס על כך שאין סיבה שכרטיס מסך יהרס לאחר שנה וחודשיים (!!!) לא ברור לי המחיר הזה. האם IBM יקרים בצורה לא רגילה? או שאלה המחירים בשוק? האם אני יכולה לעשות זאת אצל טכנאי אחר? (מישהו מכיר וממליץ) או שאולי עדיף לי לתת להם להחליף את הכרטיס מסך ואת שאר העבודה לבצע אצל טכנאי פרטי?

אשמח לתשובות, כי הסכום נראה לי מוגזם ולא הוגן....

יום טוב.

רונה

פורסם

כידוע נתגלו בעיות בכרטיסי המסך לניידים ואת ככל הנראה אחת מהנפגעות של התופעה (פגם בייצור). בהחלט המחיר מופרז לגמרי בייחוד כאשר מחיר הלוח אם עולה גג 750 שקלים. אני מציע לך לפנות למנהל של החברה ולדרוש ממנו לתקן את המחשב במחיר מוזל ביותר או בחינם היות והאשמים הם חברת נבידיה NVIDIA וחברת LENOVO אשר מכרו לך מוצר פגום מלכתחילה ויש על זה רעש לא קטן ברחבי האינטרנט.

להבא מומלץ לרכוש מחשב עם אחריות כמה שיותר ארוכה ובמידה ואת קונה לקחת משהו הכי זול ושלא ימכרו לך כ.מסך משוכללים כי גם ככה הם לא שווים כלום מול הכרטיסים במחשבים הנייחים.

פורסם

ידוע שלתקן נייד זה סיפור רציני..!

נסי במעבדה הזו תראה כמה הם רוצים..!

http://www.laptop.co.il/

אני מקווה שיהיה זול יותר...בהצלחה..!

פורסם

אם לא שמת לב זאת אישה... למה אתה כותב "אחי"

וחוץ מזה אני לא יודע עד כמה אפשר לסמוך על החברה הזאת שהיא תהיה זולה, לא חסר חברות שמתקנות ואני לא יודע עד כמה הם באמת זולים...

פורסם

הצ'יפ הגרפי הזה לא נכלל בסדרות הנגועות, ולכן לא ניתן לדרוש תיקון בחינם בטענה זו.

ככל הנראה צריך להחליף את הלוח (אני בספק שיחליפו את הצ'יפ המולחם ללוח בארץ), אז משלמים עבור עבודת הטכנאי שצריך לפרק, להחליף ולבדוק.

המחיר הוא לא חריג, יכול להיות שאפשר לחסוך מעט במעבדה פרטית - אבל לא בצורה קיצונית.

פורסם

לא אמרתי לאפשר לסמוך עליה שתהייה זולה אני אפילו לא ממש מכיר ... אבל אם לא תברר לא תדע..!

פורסם

הצ'יפ הזה הוא לא רשמית מוכרז כבעייתי אבל הוא נוצר בתהליך ייצור דומה וטוענים שהוא גם כן נגוע.

כל הסדרה של ה 7 , 8 נגועות. ויכול להיות שגם ה 9 אבל לא מספרים לנו.

מזה משנה, אנשים קונים, משהו נשרף, מוכרים לאנשים עוד, אנשים משלמים או קונים משהו אחר חדש, בכל מקרה החברות מרוויחות ואנחנו רק קונים.

פורסם

הסדרות שידועות כבעיתיות הן ה-G84 וה-G86.

אין שום סיבה להניח שהסדרות הקודמות היו בעיתיות גם כן.

פורסם

תעשה חיפוש, תסתכל במה שאנשים רושמים ואולי תגלה מה שאני גיליתי ..

אם תרצה למצוא את האמת, תמצא וזה לא משנה כי היא אי שם.

:)

הנה אתה יכול להסתכל למעלה להוכחה ממשית שהסידרה ההיא בעייתית גם. תחפש בגוגל אתה תמצא עוד מלא חומר, תאמין לי לא חסר.

פורסם

תגיע עם מנהל השרות לעסקה שבה אתה משלם להרחבת אחריות לשנתיים, שלדעתי עלותה בסביבות 1000 ש"ח, ובתמורה יתוקן המחשב.

פורסם

כל המחשב הזה לא שווה 2000 שקל

אני באופן אישי עם לא מעט ניסיון

בתחילה קניתי נייד חדש יד שניה של HP יותר מדי לצרכים שלי ולא מצא חן בעיני אפילו שהוא היה חדש מכרתי והשגתי את ה- T42 סוס עבודה הוכיח את עצמו

בכלום כסף ....

שורה תחתונה

עם הייתי צריך לקנות נייד ..חדש... הייתי הולך על DELL שנותנים 3 שנים אחריות ללא תוספת תשלום על הרחבת אחריות

שורה תחתונה אני חושב שדיי נפלת בין הכיסאות עם הנייד הזה " לנובו" עלק ! פעם היו מיצרים דברים טובים היום הכל זבל

פורסם

תעשה חיפוש, תסתכל במה שאנשים רושמים ואולי תגלה מה שאני גיליתי ..

אם תרצה למצוא את האמת, תמצא וזה לא משנה כי היא אי שם.

:)

הנה אתה יכול להסתכל למעלה להוכחה ממשית שהסידרה ההיא בעייתית גם. תחפש בגוגל אתה תמצא עוד מלא חומר, תאמין לי לא חסר.

התהליך האינדוקטיבי שעשית כאן צריך קצת שיפוץ. העובדה שהדיון הזה עוסק במחשב מסויים שנדפק לו כרטיס המסך ממש לא מוכיחה בשום צורה שכל הסדרה בעייתית.

כן, יש טענות כרגע מכאן ועד הודעה חדשה על כל סדרה ש-Nvidia אי פעם הוציעה. יכול להיות שיש אמת בדבר ויכול להיות שאין, זה חסר טעם לקפוץ למסקנות לפני שנדע יותר בנושא. מכיוון שהסדרות היחידות שהוכרו רשמית כפגומות עד עתה לא כוללות את ה-Go 7300 אז אפילו אם ברמה התיאורטית זה יוכר בעתיד כרגע אין ללנובו שום מחוייבות לתקן את המחשב מעבר לתקופת האחריות.

פורסם

נכון אין להם מחוייבות לכלום, אז צריך לקנות הכל כמה שיותר זול ולקוות לטוב.

דרך אגב מה דעתכם על האחריות של חברת מפעיל? הבנתי שהם לא אוהבים לכבד את האחריות. (יבואן טושיבה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים