עבור לתוכן

מתחיל לפזול לכיוון הHD4850.. מספר שאלות על החום והגודל..

Featured Replies

פורסם

אז לאט לאט אני מבין שהכרטיס שלי (HD3850 256MB) פחות או יותר שווה לתחת, לעומת HD4850-H4870, אז אני חושב אולי כדאי לי לרכוש לי HD4850..

שאלות:

1. הHD3850 רותח, המארז לא מאוורר טוב. ללא OC האם הHD4850 יישרף? זתומרת יש איזשהוא סיכוי שהוא יישרף? אין לי מושג כמה מעלות הדרייברים דפוקים צלי אני לא מצליח לפתוח את הCATALYST...

2. האם הHD4850 יותר גדול מHD3850? (פיזית, אורך וגובה)

3. בכמה הצריכה של HD4850 גבוה מהHD3850? האם זה באמת קריטי?

4. האם כדאי לי גם לרכוש עוד זוג זכרונות שיהיה לי 4GB, האם זה באמתישפר את הביצעים במשחקים כבדים?

סתם ככה שתדעו, ה3850 שלי מריץ Assassins creed מעולה על הגרות מקסימליות ברז' מקסימלית של המסך שלי (37' - 1280X768). גם WIC רץ פצצה, קרייסיס מגמגם רצח... אבל אפשר להפעיל אותו על מדיום... ומשחקים כמו DIRT ו NFS PS עובדים פצצה על מקסימום כמעט. גם FLIGHT SIMULATOR X עובד פצצה על 80 אחוז מהמקסימום שאפשרי.. המשחק הזה ממש כבד חח... וכמובן מדהים.... בקיצור הכרטיס מפעיל לי נכון לעכשיו משחקים יופי :) אז רציתי לשתף אתכם בשאלה שאני שואל עצמי... האם כדאי לי לבזבז את הכסף שלי על כרטיס מסך כדי להינות מהחודשים האחרונים לפני הגיוס שלי.. או שנשתמש בו ונחסוך לטיול לחו"ל וכו'. כי באמת אני ממש אוהב משחקי מחשב ואני מרגיש שהגרפיקה משנה לי מאוד את ההנאה מהמשחק... במיוחד לאחרונה מAssassins creed... פשוט נדהם ובוהה לפעמים בסצנות מהמשחק... בקיצור זה חשוב לי!

ממש תודה למגיבים!!!!!!!!

פורסם

1- לא. הכרטיס לא ישרף גם ב 100 מעלות, ואתה יכול להעלות לו טיפה את מהירות המאוורר אם אתה רוצה להרגיש טוב עם עצמך מבחינה פסיכולוגית.

2- כן, 2 ס"מ ארוך יותר.

3- גבוהה ב 30 וואט בערך, לא הכי קריטי- אבל רצוי ספק טוב

4- לא כ"כ. 2 ג'יגה היום זה די והותר גם למשחקים.

פורסם
  • מחבר

http://www.silentpcreview.com/article851-page2.html

אחי כתוב שם שהכרטיס כמעט באותו גודל, גדול יותר ב0.2 ס"מ כלומר ב2 מילימטר. תסתכל אחרי התמונה השלישית.

פורסם

אל תדאג לגבי אם הוא נכנך במארז או לא, אין שום סיבה שהוא לא יכנס

וגם אני חושב שישרף זה ביטוי מוגזם שילדים דרמתיים משתמשים בו,

פורסם
  • מחבר

חחח אחי יש לי מארז HTPC יש 1001 סיבות שהכרטיס לא ייכנס. הרגע בדקתי, ואם הHD4850 גדול מהHD3850 2 מ"מ אני אצטרך לקחת מברג או פטיש ולעשות שקע בספק. כרגע הHD3850 ממש משפשף את הספק מאחורה, כלומר החוטים שנכנסים מאחורה מקופלים לצד בלחץ... יש שם בדיוק מ"מ אחד כלומר אצטרך לגרום למין "שקע" בברזל של הספק... העיקר שייכנס :) אז מבחינת גודל אני מסודר, השאלה אם באמת זו קנייה כדאית.. מה דעתכם?

פורסם
  • מחבר

מה???

פורסם

ונדליזם לשמו[br]פורסם בתאריך: 3.09.2008 בשעה 02:10:35

חחח אחי יש לי מארז HTPC יש 1001 סיבות שהכרטיס לא ייכנס. הרגע בדקתי, ואם הHD4850 גדול מהHD3850 2 מ"מ אני אצטרך לקחת מברג או פטיש ולעשות שקע בספק. כרגע הHD3850 ממש משפשף את הספק מאחורה, כלומר החוטים שנכנסים מאחורה מקופלים לצד בלחץ... יש שם בדיוק מ"מ אחד כלומר אצטרך לגרום למין "שקע" בברזל של הספק... העיקר שייכנס :) אז מבחינת גודל אני מסודר, השאלה אם באמת זו קנייה כדאית.. מה דעתכם האם עשיתי מספיק נזק?

פורסם
  • מחבר

חחח אל תדאג הונדליזם מתרחש במקום שבו מורכב המאורר כלומר אין בכלל קרבה לחלק העיקרי של הספק שניה אני מצלם..

[br]פורסם בתאריך: 3.09.2008 בשעה 02:13:24

הנה תראה, בתמונה הראשונה תוכל לראות איפה צריך לעשות שקע כזה, כדי שהחוטים ייכנסו. המקום חלול אין שם כלום בפנים, המאוורר נמצא באיזור הזה וגם הוא לא מגיע עד הברזל כלומר יש איזה ס"מ בברזל שחלול אפשר לעקם אותו פנימה בלי חשש...

[attachment deleted by admin]

פורסם

וואו הרגע בדקתי והאורך של הכרטיס שלך הוא 22.86 סנט' והאורך של הHD4850 הוא 23.5....

תראה אני לא רוצה להמליץ לך על שום דבר שיכול לגרום נזק למערכת ולכן אני אומר, תעשה מה שאתה חושב שנכון לך

פורסם
  • מחבר

איך בדקת?

הרי בכתבה שהבאתי היה רשום שההבדל הוא 2 מילימטר

פורסם

באתרי היצרן כתוב שHD3850 הוא 9 אינצ'.... בעזרת תוכנה בפלאפון הפכתי את זה לסנט'...

ובדרישות המינימום של HD4850 שהביא guardian angel

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים