עבור לתוכן

שאלה בנוגע לרעש של מאווררים

Featured Replies

פורסם

וזה פשוט כי כל הגדלים מקבלים את אותו המתח

זה לא נכון כי כל אחד לוקח זרם אחר..

ובד"כ אם תיקח כמה מאווררים מאותו גודל בלי להסתכל על מהירויות סיבוב ועיצוב וכו'... ואני אומר בד"כ כי זה קו מאוד כללי- אלו שמקבלים יותר אמפר הם אלו שיעשו יותר רעש.

ice2k, עזוב אני לא אמשיך לענות לך.. אנחנו אומרים את אותם דברים פשוט אתה מתעקש לנסח את זה בצורה מסוימת.

פורסם

NIKE אתה אומר שהקריטריונים שציינתי הם לא נכונים, אבל הם נכונים בעליל, אולי הם לא הכל אבל בהחלט שהם נכונים

פורסם

אני לא אמרתי שהם לא נכונים הם נכונים מאוד.

אני התייחסתי לחלק השני של ההודעה שלך.

"הנה פה לידי, יש מאוורר ממזר שהוא רק 40MM בקוטר והוא טוחן לי במוח

ויש לי במארז מאווררים של 120MM והם שקטים כמו קבר,

בגלל הסיבות הנ''ל:

רמת החיכוך שלהם נמוכה, ושיווי המשקל שלהם טוב, דבר שמונע ויברציות בסיבוב"

אמרתי שזה לא נכון.. כי המאוורר הקטן עובד במהירות יותר גדולה ובגלל זה הוא רועש. ואילו המאוורר הגדול לא עובד בכזו מהירות.

כמו שנאמר יש המון מאפיינים שלפיהם יש רעש, אבל העיקרי הוא רמת סיבוב גבוהה.. ובשביל שדחיפת האוויר של מאוורר קטן תהיה נורמלית הוא חייב לעבוד במהירות שגורמת לו לעשות רעש. כמובן שיש יוצא מן הכלל, ואני ציינתי את זה.

פורסם

בעיקרון המאוורר הגדול ירעיש פחות, 90% מהמקרים זה המצב. ב-100% מהמקרים המאוורר עם החברה ירעיש פחות אבל זה רק ניסיון שלי :smile1:

אז נכון מהירות סיבוב משפיעה, חיכוך משפיע, חדש/ישן, איכות בניה, ויברציות, תדר הצליל (בגדולים התדר נמוך יותר), מתח/זרם/הספק, CFM, RPM, בעיות שמיעה של המשתמש והרשימה ממשיכה...

יש כל כך הרבה אלמנטים שכל מאוורר "עולם ומלואו" - על הנייר. רוצים מאוורר נאמן לנייר? תעלו במחיר... תקנו מחברות טובות וידועות, גם לא צריך לחשוב, חברה כמו zalman, thermaltake, ויש עוד רבים. אם על הנייר כתוב שהמאוורר שקט, אז הם מתכוונים לזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים