עבור לתוכן

עזרה בקשר לכרטיס הקול ואוזניות - עוצמה חזקה מידי, משמיע גם שבאפס!

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי כרטיס קול של ASUS

D2X

עכשו משהו מוזר

אני מחבר אליו אוזניות (HD595 של סייזנהיר)

וגם בעוצמה הכי נמוכה (אפס!!!) עדיין אני שומע באוזניות ואפילו שומע חזק יחסית.

עכשו שאני קצת מגביר, נניח שם על 5 (מתוך 100) זה כבר ממש חזק.

ב10 זה כבר חצי דיסטוקט.

השאלה היא

מה אפשר לעשות?

הייתי רוצה ש0 יהיה שקט מוחלט

20 יהיה כמו 10 שעכשו

וכו'.

כלומר שעוצמה תהיה הרבה יותר חלשה ונעימה.

מה אפשר לעשות??

פורסם

מה קורה כשאתה עושה Mute לכל הטבלה\מיקסר?

אם ב-Mute הכל בסדר, זו בעיית "תוכנה"; כלומר, סולם ערכים יותר רגיש של סליידר הווליום יסדר את הבעיה - במקרה זה נסה לעדכן דרייבר ואם זה לא עוזר, אולי יש hack כלשהו: חפש ברחבי הרשת, שכן אם זו בעיה גלובאלית ודאי אחרים נתקלו בה עם הכרטיס שלך ואולי אף עם כרטיסים אחרים אשר זהים מבחינת תצורת ה-reference (משמע, מבוססים על אותם רכיבים\רכיבים דומים) יחד עם אוזניות כדוגמאת שלך או בעלי התנגדות דומה לאלו שלך כך שה-gain של הכרטיס שלך גבוה מידי עבורן.

אם ב-Mute הבעיה עדיין קיימת, נסה לשייך את הבעיה לתוכנה או חומרה באופן הבא: בדוק מה המצב במערכת הפעלה אחרת, עדכן דרייבר, בדוק את תקינות הכרטיס במחשב אחר (הסיכויים שזה האחרון יעזור די קלושים, אבל לך תדע..) וכמובן נתק כל מקור פנימי\חיצוני המחובר לכרטיס בזמן ביצוע הבדיקות.

פורסם
  • מחבר

בMUTE אין בעיה.

לא שומעים כלום - נאדה!

דרייבר - יש לי הכי חדיש (מן האתר של ASUS)

מה עכשו?

פורסם

צריך למצוא דרך לשנות את סולם הערכים, שזה כמובן הפתרון התוכנתי והוא מועדף. אין לי מושג בתחום, אבל אולי יש registry hack לכזה דבר.. ???

ואולי יש גם פתרון חיצוני, אם כי פחות אלגנטי והוא לגרום להנחתת ה-Gain שמוציא כרטיס הקול באמצעות רכיב שיתמקם בין האוזניות לבין היציאה האנאלוגית של הכרטיס. נסה להתייעץ בפורומי אוזניות בחו"ל, אני בטוח שאתה לא הקורבן הראשון של "תעלול" ה-Gain הנמוך\הגבוה ביחס למה שהאוזניות מצפות לו.

פורסם
  • מחבר

לדעתי זה משהו תוכנתי יותר.

אבל יכול להיות שמתאם GAIN גם יעזור.

אממ מישהו כן יכול לעזור?

פורסם

ייתכן והפעלת קידוד דיגיטלי? אם כן תכבה אותו. אצלי אותו הכרטיס לא מציג שום בעיות כמו אלה שציינת, ולא עשה זאת גם עם דרייברים ישנים יותר.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

לא לא נראה לי שיש לי שום קידוד דיגיטלי.

הכל מכובה בDRIVER למיטב ידיעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים