עבור לתוכן

אנשים יש לי חבר עם p3 1000 והמעלות שלו זה 51 עם מאמץ קטן זה בסדר???

Featured Replies

פורסם

עזרה!!! תענו לי

פורסם

א. זה קצת גבוה יחסית..

ב. זה מאוד תלוי אם אתה בודק את זה בביוס או דרך תוכנה (ואם תוכנה, עם איזו תוכנה), כי יש תוכנות שמזייפות נורא..

ג. בכל מקרה אין לך מה לדאוג, כי אי-אפשר לשרוף פנטיום 3 גם אם תנסה בכוונה. אם הוא יתחמם יותר מדיי הוא פשוט יכבה את עצמו.

פורסם
  • מחבר

פחחחח סבבה לי יש פנטיום 4 1800 אני רוצה לנסות לעשות איתו משהו גם.....

עכשיו אני והוא בודקים דרך SiSoftware Sandra 2002 Plus

זה טוב?

תגיד לי אם זה אמיתי ואם לא אז איזה תוכנה כן.....

פורסם

למה לעשות אוברקלוק לפנטיום 4 1800??? כל מה שזה יעשה זה להוריד את האחריות, את הביצועים המעשיים זה ישנה...

פורסם

אנשים יש לי חבר עם p3 1000 והמעלות שלו זה 51 עם מאמץ קטן זה בסדר???

אנשים, אולי תיקחו קורס מזורז בדיבור נכון בשפה העיברית לפני שאתם כותבים הודעה בפורום???

סלח לי TAZOK אבל עם נוסח ההודעה שלך אתה נראה כמו אנאלפבית גמור!!!

הבהרה:

1. אני לא מתכוון להתווכח ו/או לעליב עם/את אף אחד פשוט זה צורם לי באישונים שאני רואה את השגיאות הנ"ל וזו לא הפעם הראשונה שזה קורה באתר הנ"ל.

2. הארה זו מכוונת לכלל משתתפי הפורום.

פורסם
  • מחבר

פחחחחח אח אני לא מנהל פה שיחות נפש.... אין לי שום כוונה לכתוב פה שפה נורמלית אני כותב מה שאני רוצה להגיד......

תאמין לי אני יכול לדבר בשפה יותר גבוהה אבל נו באמת... למי אכפת???

פורסם
  • מחבר

למה לעשות אוברקלוק לפנטיום 4 1800??? כל מה שזה יעשה זה להוריד את האחריות, את הביצועים המעשיים זה ישנה...

אחי אני לא יודע למה אבל זה פשוט מעצבן אותי ש 1800 זה מספר מכוער.... אני יודע שזה טוב אבל למי אכפת....

אבל לא נראה לי אני יעשה את זה בזמן הקרוב בנתיים אני משחק עם המחשב השני שיביאו לי איזה 350-600 לא יודע בדיוק אני ישחק איתו עד שהוא ישרף ואז נעבור למחשב הזה

פורסם

לי איכפת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים