פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים התחלתי להתגעגע...בתקופת הילדות השוק היה מוצף במשחקי קווסט איכותיים, אך עם כניסת התלת מימד, הז'אנר הזה נרמס תחת גלגלי הפעולה והאקשן.הקווסט האחרון שלי היה sherlok homls and the silver earing, למרות כמה חידות מעצבנות בסגנון myth , הוא שמר על רמה יחסית גבוהה...יש המלצות?
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים Dreamfall: The Longest Journeyאבל הוא מאכזב קצת, דורש המשך (שיוצא מתישהו)
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים מחבר שמעתי דברים רעים על dreamfall , אז אני אפילו לא אטרח...על runaway דווקא קראתי דברים טובים, אבל אני לא מוצא את שני הכותרים בשום חנות.broken sword הם אחלה משחקים, אבל קלים מידי...
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים תשחק דיאבלו.לא ממש קווסט טהור יותר האק אנד סלאש אבל רצית לחזור לתקופת הילדות אז הנה.
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים תשחק דיאבלו. לא ממש קווסט טהור יותר האק אנד סלאש אבל רצית לחזור לתקופת הילדות אז הנה. זה לא לא קווסט טהור, אין שום קשר בין דיאבלו לקווסטים...
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים שיחקתי DREAMFALL ולדעתי שווה למרות שזה יותר סרט עם עלילה יפיפיה...אבל זה לא אומר שלא שווה.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים הוא חביב אבל כן, זה יותר מדי סרט מאשר משחקגם העולם עצמו די אותו הדבר רק עם טקסטורה שונה (כיכר עם עיגול כלשהו ו 3 שבילים שיוצאים ממנה)
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים monkey island 3 - the curse of monkey islandmonkey island 4 - escape from monkey islandמשחקים אדירים!!!יש בISOHUNT טורנטים ממש מהירים שלהם. לפני חודשיים הורדתי וסיימתי. עובד על ויסטה.כמו כן... grim fandango, discworld 2, neverhood, full throttle,blade runner ויש עוד שאני לא זוכר כרגע. הישנים הכי טובים.[br]פורסם בתאריך: 4.09.2008 בשעה 16:51:59אגב קווסט חדש דנדש בסגנון ישן מצויר כזה ממש יפה זה murder in the abbey ממש יפה ומצחיק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.