עבור לתוכן

"יש לבת שלי ציצים נורא יפים..."

Featured Replies

פורסם

יש שם שלל סוגים של אנשים מכל רבדי האוכלוסייה, האמת שזהו ניסוי סוציולוגי ופסיכולוגי מרתק על התנהגות האדם בקבוצה ועל מהות האינדיבידואל.

ולכותב הת'רד: כן ישנם גם אנשים כאלו, אחרי הכל כל מדינה זקוקה לאוכלוסיית חופרי הבארות ושואבי המים.

• תגובות 114
  • צפיות 22.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אל תזלזל סתם

אני פועל ואני לא צופה בזה

וגם לא אנשים שאני מכיר

אולי ילדות קטנות בגיל הפיגור צופות בזה

עד שהן מגיעות לגיל 10

פורסם

יש שם שלל סוגים של אנשים מכל רבדי האוכלוסייה, האמת שזהו ניסוי סוציולוגי ופסיכולוגי מרתק על התנהגות האדם בקבוצה ועל מהות האינדיבידואל.

ולכותב הת'רד: כן ישנם גם אנשים כאלו, אחרי הכל כל מדינה זקוקה לאוכלוסיית חופרי הבארות ושואבי המים.

זה אולי ניסוי בחרטא. האנשים לא נבחרים באופן אקראי מכלל האוכלוסיה, אלא בצורה מכוונת וצינית על ידי ההפקה על מנת ליצור כמה שיותר אינטראקציות סנסציוניות, שים לב שלמרבית המשתתפים בתוכניות האלו יש אישיות אקסצנטרית, שלא לומר הפרעות אישיות של ממש. בנוסף, ההפקה פועלת מאחורי הקלעים ללא הרף על מנת לעורר סצינות עסיסיות.

אל תנסה להפיק שום תובנה מהתהליכים האנושיים בווילה, התובנה היחידה היא איך אפשר לעשות כסף מזבל וכמובן התובנה הנצחית "שהציבור מטומטם ולכן הציבור משלם", כאשר התשלום הוא בצורת טלוויזיה ברמה של פח אשפה.

פורסם

fungiman שכחתה את העריכה שנהוגה בתוכניות כאלו

אנשים תמימים חושבים שהדברים שיש בתכניות ראלטי מציגים בדיוק את מה שקרה בפועל

בתכלס העורך מעיף חלקים משעממים (לקהל היעד) ועורך את החלקים המעניינים

כמובן שצריך מוצאים דברים מההקשר שלהם

בגלל זה רואים אנשים מדברים פתאום ואז חותכים אותם בהרבה ראלטי

אתם מוזמנים לבדוק לבד

פורסם

אולי ילדות קטנות בגיל הפיגור צופות בזה

עד שהן מגיעות לגיל 10

גיל הפיגור כיום מסתיים יותר מאוחר :xyxthumbs:

פורסם

fungiman שכחתה את העריכה שנהוגה בתוכניות כאלו

כתבתי את זה ואז מחקתי לפני השליחה, ספציפית לגבי התוכנית הזאת אני נותן להם להנות מהספק (לאור השידור הבערך ישיר). עדיין כל קשר בין התוכנית הזאת למציאות הוא מקרי ביותר (כך לפחות אני מקווה).

פורסם

גיל הפיגור כיום מסתיים יותר מאוחר :xyxthumbs:

אכן כך, ולא רק בנות.

אני הולך בביה"ס ושומע ילדים בכיתות י-י"א מדברים על כל מיני תוכניות דפוקות למיניהן.

חוץ מזה, בכיתה(שנחשבת לכיתה הטובה בביה"ס) אי אפשר לפתוח דיון נורמלי:

ראשית- אין על מה לדון, אלא אם כן יש בידיך מידע חדש על שיעור צמיחת השערות הלבנות על ראשון של רן דנקר :s07:.

שנית-ברגע ששיחה נורמאלית מתחילה, אין עם מי לדבר, כי גם אם תספר שקרה לך הדבר הכי מעניין בעולם כל מה תקבל בצשובה "וואו איזה סוס", מישהו יעקוץ בציניות, וכולם יחזרו לחרבש משפטים בעברית מוזרה ע"מ להצחיק\להרשים את השאר.

קשה לי להגיד את זה, אבל האנשים היחידים שאני יכול לדבר איתם הם דתיים/מסורתיים שאפשר להתווכח איתם על מהות הברייה, אם יש או אין אלוהים וכד'. לפעמים גם קצת על מוזיקה...

האח הידד למדינה שהביאה אותנו למצב זה. אני מדבר ברצינות גמורה כשאני אומר שאני יכול לדבר בצורה רצינית יותר עם ילד קנדי בן 7 מאשר עם ישראלי בחטיבה עליונה .(הייתי וראיתי)

פורסם

הכל מתחיל ונגמר בחינוך ואת זה גדולים וחכמים בהרבה ממני אמרו.

לא מזמן היה מאמר מעניי של סטף ורטהיימר (איש מדהים מכל בחינה) על העניין הזה של החינוך. ממליץ לכולם לקרוא.

בקצרה,מסכים עם כל מילה שנאמרה ע"י פותח הדיון.

התוכניות היום (למרות שלא הן אחראיות) זה פשוט תת רמה וגועל נפש ואין מילים אחרות לתאר זאת.

השיח הלאומי זה על טלנובלות,כדורגל,ותוכניות ריאליטי מפגרות.

היום לספר בכיתה שראית תוכנית מגניבה ב-NGC זה פשוט להפוך את עצמך במודע למושא לצחוק וזה עצוב ביותר.

פורסם
היום לספר בכיתה שראית תוכנית מגניבה ב-NGC זה פשוט להפוך את עצמך במודע למושא לצחוק וזה עצוב ביותר

גם NGC לא בדיוק מוצלח היום

טונות אבל טונות של שידורים חוזרים

וטונות סרטוני מעבר כי כנראה במקורי יש פרסומות

בכלל אין ערוץ אחד היום בכבלים\לווין שאני מרוצה מימנו

פעם היה רק ערוץ 1 אבל הוא היה מעניין וחינוכי

היום הכל זבל וערוץ 1 די מת

פורסם

בתור אחד שנמצא בתחום בקטע הטכנאי הרחוק..אני מסכים איתך בהחלט...

הטלויזיה שלנו היום נמוכה מכל דבר אחר..החל ממיניות ועד לטימטום (מי אמר "היפה/טיפשה ברמות שלא ראינו עד היום והחנון")..

העניין הוא שאנחנו מספיק ;D בשביל לקלוט את זה..אבל אנשים כמו ילדים/מבוגרים (תלוי מי) אוכלים את זה יפה מאוד (ראה אחוזי רייטינג)...

לשמחתי אני לא רואה TV כבר המון שנים..וגם עם כן אז רק דברים בתחום העניין שלי .

כמו TOP GEAR /טכנולוגיה (דיסקברי) וכו...ככה ששעות הצפייה שלי יכולת למדוד על האצבע..

אבל אני רואה את אחים שלי "הקטנים" שיושבים מול הVOD וחורשים כל תוכנית אלפי פעמיים ביום...

למזלי יש עכשיו לימודים/עבודה..אז הם די "מנותקים"...

פורסם

מה שטוב בהפקה הזאת זה שאפשר לראות את הכול ב-LIVE - ולראות בדיוק מה המתמודדים באמת חושבים על ההפקה.

ראיתי עכשיו איזה חצי שעה, ודרך אגב החזירו את מי שהודח היום! בכל מקרה, אחרי זה הם דיברו על ההפקה והתוכנית ואמרו כל מיני דברים..

הנה כמה דוגמאות:

"אנחנו מסתדרים טוב מדי בשביל התוכנית הזאת, זה מתישהו יתחיל לשעמם את הצופים"

"-אנחנו ריאליטי אמיתי על רמה, ונישאר ככה עד הסוף

-אל תדאגי, בהפקה כבר ידאגו לטפל בזה"

ובכלל רואים שם אנשים כמונו שמדברים על התוכנית וההרגשות שלהם, כמו ישראלים אמיתיים... בקיצור כל הקטע הזה של ה-LIVE ממש מיוחד.

פורסם

באמת מפתיע...בטח יטענו שזה טעות או משהו כזה..ובתוכניות הבאות..יעלו עוד יותר את הרייטינג בגלל זה...

ואם זה כל כך מעניין אותך לראות ב"LIVE" מושבניק+ילד עשיר+ילדה עשירה+ערס מבוגר+הבת שלו+הומו ותאום לא הומו+דתי+נשואה וכו...

סגורים בתוך דירה..אז.. :screwy::smile1:

פורסם
  • מחבר

היום לספר בכיתה שראית תוכנית מגניבה ב-NGC זה פשוט להפוך את עצמך במודע למושא לצחוק וזה עצוב ביותר.

זה שורש הבעיה. אנשים מאד חרדים לסטאטוס החברתי שלהם ויעשו הכל כדי לא להתבלט, כלומר להיות מקובלים: עדיף לא להתבלט מאשר להעיז, מאחר וכאשר אתה מעיז אתה לוקח הימור ואין לדעת אם התוצאה תצבע אותך באור שונה בעיני הרוב הממוצע. דוגמא משעשעת מה"אח הגדול": אחד המתמודדים, באמצע שנות ה-20 לחייו, סיפר שהוא מתגאה בכך שלא קרא ספר מימיו. אני יכול לספר לך מנסיוני שזה לא משתנה עם הגיל ואם בגילי אני נתקל בתופעה העצובה הזו הרי שכיום היא חמורה יותר בקרב בני גילך ואותם צעירים שכיום מתקרנפים ומוותרים על גיבוש האופי\תחומי עניין\אישיות ומעדיפים לחקות את ה"זרם המרכזי", יגדלו להיות אותם רפי שכל וחלשי אופי שיתרמו להתחזקותו של ה"זרם המרכזי" בהצטרפותם אליו במין מעגל קסמים שאליו התייחסתי בהודעה הראשונה. מעבר לעובדה שזה מוביל לכך שאת החברה בעתיד ירכיבו אנשים ממוצעים יותר ויותר, הם יהיו דומים יותר מידי אחד לשני, לכודים בתוך תבנית שהחברה מכתיבה ללא כל יכולת או תמריץ לשבור אותה. התחזקותו של ה"זרם המרכזי" באה על חשבון היחלשותה של השכבה האינטלקטואלית - זה הפער החברתי הגדול והמפחיד ביותר שקיים כבר קיום והוא במגמת התחזקות בכל עת. התוצאה היא שמעט אנשים יצעידו אותנו קדימה והתוצרים שלהם ישמשו את המשק בשמירה על היתרון הטכנולוגי, אבל מצד שני ימשיכו לשמש כלים, שלא בכוונת תחילה, להאצת הניוון החברתי (מוסיקה מזרחית מסתלסלת הנשמעת מ"ספיקרפון" של טלפון סלולרי עדכני היא דבר שכיח בכל פינת רחוב). מי שאינו מבין לעבר איזו ביצה טובענית אנו צועדים לוקה בעיוורון ובכושר איבחון בסיסי...

פורסם

מסכים.

זה לא חדש שתרבות העדר שולטת בישראל.

לצערנו העדר הזה לאט לאט בהחלט מכוון עצמו לשטחיות ובערות.

אין ספק שהדבר היחיד שחשוב כרגע בישראל הוא השקעה בחינוך (מאחר ותרבות העדר גררה את ההורים לחוסר השקעה בילדיהם).

הכי אירוני הוא שהדור הזה וקודמו הוא תוצאה של השקעה בחינוך.

מפחיד אותי לדעת מה יהיה אם ישקיעו עוד בחינוך.

פורסם

מה שטוב בהפקה הזאת זה שאפשר לראות את הכול ב-LIVE - ולראות בדיוק מה המתמודדים באמת חושבים על ההפקה.

ראיתי עכשיו איזה חצי שעה, ודרך אגב החזירו את מי שהודח היום! בכל מקרה, אחרי זה הם דיברו על ההפקה והתוכנית ואמרו כל מיני דברים..

הנה כמה דוגמאות:

"אנחנו מסתדרים טוב מדי בשביל התוכנית הזאת, זה מתישהו יתחיל לשעמם את הצופים"

"-אנחנו ריאליטי אמיתי על רמה, ונישאר ככה עד הסוף

-אל תדאגי, בהפקה כבר ידאגו לטפל בזה"

ובכלל רואים שם אנשים כמונו שמדברים על התוכנית וההרגשות שלהם, כמו ישראלים אמיתיים... בקיצור כל הקטע הזה של ה-LIVE ממש מיוחד.

אתה נראה כאילו אתה ממש מעריץ את זה אתה בטוח שהגעת לת'רד הנכון?

ודבר שאני חייב להוסיף שצריך להוציא חוק נגד זה כמו ביפן.

מוסיקה מזרחית מסתלסלת הנשמעת מ"ספיקרפון" של טלפון סלולרי עדכני היא דבר שכיח בכל פינת רחוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים