פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים חזרתי הביתה והופיע לי מסך כחול עם stop 0x0000001a memory managmentכאשר התחלתי את המחשב מחדש הוא לא העלה לי את הווינדוס הוא רשם לי:bios rom checksum erroe............insert system disk and press enterאני אשמח מאוד עם משהו יכול לעזור לי
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים אפס את הביוס והרץ MEMTEST (מדריך בסטיקי) למשך לפחות שלוש שעות, על כל סטיק זיכרון בנפרד במידה ויש מספר סטיקים.
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר שכחתי להוסיף שזה הדבר הראשון שעולה לי למחשב הוא לא מתחיל להריץ את המחשב בכללואיך אני עושה את זה( לאפס את הביוס ולהריץ memtest(
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים ערוך בבקשה את כותרת הת'רד ותוריד ממנה את ה"דחוף", שום דבר לא דחוף.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר דבר ראשון: הורדתי את המילה דחוףדבר שני: אתה לא יודע מי אני ובמה אני מתעסק ואתה תחליט בשבילי מה דחוף או לא?!אני לא איזה ילד שהלך לו המחשב ועכשיו הוא לא יכול לשחק במשחקים שלו או לראות סרטים, יש לי קצת יותר דברים חשובים מזה
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים דבר שני: אתה לא יודע מי אני ובמה אני מתעסק ואתה תחליט בשבילי מה דחוף או לא?!ברור שכן. אלו החוקים, כבד אותם.כמו שכתבו לך, השתמש בסטיקי של הפורום, ובאופציית ה"חיפוש".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.