פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים שלוםיש לי דיסק חצוני של WD של 500Gהוא מלא ב 300Gחלק מהתיקיות שבו לא רואים וגם שאני בודק כמות קבצים הוא רושם פחות ממה שיש בפועל. בפולדרים מופיע שיש 0 קבצים גם שיש 100 קבצים ויותרשרוצים להעתיק לתוכו מהמחשב הוא רושם בקבצים מסוימים שהנתיב או השם ארוך מדי וגם שקצרתי משמעותית את השם הוא לא מאפשר להעתיקהדיסק מפורמט ב FAT32המחשב הוא ויסטה 32 אבל זה קרה גם ב XP האם יש לי בעיית חיבור של הדיסק או שזו בעיית תוכנהמה עושים כדי לראות את כל הקבציםתודה
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים כנראה מדובר בקבים \ מחיצות מוסתריםכנס ל-COMMAND PROMPTתנווט לדיסק ולמחיצה המדוברתתקיש Dir /aואז תראה את כל הקבציםב-EXPLORER תחת תפריט TOOLSכנס ל-FOLDER OPTIONSתחת VIEWתסמן את SHOW HIDEN FILES AND FOLDERSוגם תורי את הסימון מ-HIDE PROTECTED OPERATION SYSTEM FILESאח"כ תעשה APPLY TO ALL FOLDERS שלא יבלבל לך את השכל עוד פעםרק כדרך אגב FAT32 די מוגבלת בנוגע לכמות ה-ENTRIES (רשומות בטבלאת הקבצים)אם אינני טועה מדובר בסגנון 65000 (קובץ בעל שם ארוך יכול לקחת כמה ENTRIES)לכן כאשר אתה מנסה להכניס עוד קבצים אתה לא מצליח - לא מכיוון שעברת את נפח האחסון אלא בגלל שהגעת למגבלת ה-ENTRIES האפשרייםתעבור ל-NTFS - זו מערכת הקבצים המומלצת ולא רק מהכיוון הזה (JOURNALING , MFT ETC )כל טוב,גבריאל
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר הי גבריאלתודה רבה על התשובה המנומקתאיפה אני רואה את הENREIES הללו.?יש בדיסק כ 200000 קבצים ב 9000 תיקיות בהיקף של 300GBהאם אתה חושב שמעבר ל NTFC יפתור את הבעיות ?האם מעבר לשיטת NTFC דורש פרמוט מחדש ואז פרמוט בשיטה זו?תודה רבה
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים *NTFS.יש אפשרות להמיר את מערכת הקבצים מFAT32 לNTFS בלי פרמוט, השתמש באופציית ה"חיפוש" בפורום.
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים לגבי השאלה השניה - להפוך ל-NTFS בד"כ לא דורש פרמוטרשום בשורת הפקודהCONVERT C: /FS:NTFSתשנה את אות הכונן לפי מה שכתוב אצלך - C זה בד"כ מיקום מערכת ההפעלה...רק שים לב שההליך יכול להיות מסוכן (לעתים נדירות מאוד דופק את המידע) - כמו תמיד גיבוי זה דבר שצריך לעשות!לפי המספרים ששלחת לי בהחלט יכול להיות שעברת את המגבלה...לגבי השאלה הראשונה - אני בטוח שיש -> אני קצת "זקן ושכחן" אבל אני די בטוח שיש במידה ואמצא אשלח לך POSTכל טוב,גבריאל
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים אם המגבלה שלך היא אכן מספר ה-ENTRIES אז המעבר ל-NTFS בהחלט יפתור לךבנוסף יש ל-NTFS יתרונות לא מבוטלים נוספים - יש לא מעט חומר קריאה בנושאלדוגמאhttp://faq.arstechnica.com/link.php?i=1227&PHPSESSID=c659d23ea04f4a265b6a63ec13df96acכל טוב,גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.