פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מאוד אהבת את המשחק הוותיק - נקווה שלא יהרסו לי אותו:http://ve3d.ign.com/videos/35825/Xbox-360/Golden-Axe-Beast-Riderד"א, זה רק אני או שבשלב שמראים את הגברת מאחור (הזום על הישבן) ממש רואים camel toe?
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מאוד אהבתי את הראשון במיוחד לשחק בדמות של הגמד אם הגרזן אבל אני מקווה שלא יהרסו את זה בהליכה גדולה מדי ל3D ללכת ל3D כמו שיש בטרילר זה הימור רציני נקווא שיצליח טוב בסופו של דבר וגם כמובן שיהיה גם את הדמות של הגמד שיתנו לבחור
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים תגיד לי מה לכל הרוחות כבר אפשר להרוס בGolden Axe?זה scrolling beat'em'up פשוט ביותר, עם עלילה שמסתמת ב13 וחצי שורות, שפרוסה על גבי המעללים של גמד, אמזונה וברברי...
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים אח.... משחק קלאסי... איך שנאתי את הגמדים הקטנים האלה שגונבים לך את הבקבוקים אבל אהבתי לבעוט להם בתחת
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים אפשר להרוס את האווירה שלו ואת הפשטות בשליטה שלו עוד קשוקש מבית קריקי, אין שום "אווירה" גם ככה, ופשטות בשליטה? נו באמת... אתה באמת חושב של למשחק מגוף שלישי תיהיה אותה שליטה כמו ל 2D Scroller מפגר?
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים עוד קשוקש מבית קריקי, אין שום "אווירה" גם ככה, ופשטות בשליטה? נו באמת... אתה באמת חושב של למשחק מגוף שלישי תיהיה אותה שליטה כמו ל 2D Scroller מפגר?זה לא 2D Scroller מפגר לאחד כמוני שמת על המשחק הראשון זה משחק גדול אני פשוט רוצה קצת כפתורים \קסמים\להרביץ לגמדים \ואת הדינוזאורים וכן הייתה אווירה למשחק הראשון אתה אולי לא בנוי למשחקים בלי רובה
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים ^לא מצחיק.שאלת גם מה אפשר להרוס בסיידסקרולר פשוט.אני אגיד לך מה- אפשר לא לעשות אותו סייד סקרולר, ולהשתמש בזכיון טוב בשביל ליצור משחק מפגר (ע"ע Guilty gear ל 360. ציפיתי למשחק מכות מצוין מבוסס ספרייטים.קיבלתי- Beat'em up בגרוש עם דמויות תלת מימדיות שהפליצו משומקום ולא קשורות לסיפור.)
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים Sega לא אמרו שהם צריכים להשקיע עוד מאמץ במשחקי Wii .... טוב אם זה יצא לwii זה בטח יהיה עם motion plus מה שיכול למנוע מהמשחק הזה להפוך לsoulcallibur legends . השליטה ב sc legends לא מגיבה כלכך טוב אבל אני מאמין שאפשר ללמוד אותה. עדיין המשחק סובל מבעיות מצלמה כרוניות למרות הכל האחינים שלי מנפנפים בשלט באופן רנדומאלי ומרוצים עד הגג. עם motion plus אפשר לעשות תנועות 1:1 עם החרב וזה יהיה חבל'ז בשביל משחק H&S מעניין עם Sega תקיים את ההבטחה שלה ותביא עוד משחקים לWii ...
פורסם 2008 בספטמבר 2417 שנים Sega לא אמרו שהם צריכים להשקיע עוד מאמץ במשחקי Wii .... טוב אם זה יצא לwii זה בטח יהיה עם motion plus מה שיכול למנוע מהמשחק הזה להפוך לsoulcallibur legends . השליטה ב sc legends לא מגיבה כלכך טוב אבל אני מאמין שאפשר ללמוד אותה. עדיין המשחק סובל מבעיות מצלמה כרוניות למרות הכל האחינים שלי מנפנפים בשלט באופן רנדומאלי ומרוצים עד הגג. עם motion plus אפשר לעשות תנועות 1:1 עם החרב וזה יהיה חבל'ז בשביל משחק H&S מעניין עם Sega תקיים את ההבטחה שלה ותביא עוד משחקים לWii ... סגה מפתחת הרבה משחקים לWII תיזכור שסמבה דה אמיגו יוצא בקרוב "בית המתים" חדש בפיתוח 2-משחקי סוניק בפיתוח לWII IP חדש בפיתוח וכנראה יכריזו על עוד דברים אני לא חושב שGolden Axe הזה יקבל גרסת WII לערכתי אם יצא Golden Axe לWII הוא יהיה שונה אבל אני בספק אם יצא לWII Golden Axe
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.