עבור לתוכן

4850 מתסכל

Featured Replies

פורסם

אתה קראת את מה שכתבת ? אמרת משחק לא כזה כבד ואז רשמת אפשר לשחק בו אם יש לך מחשב חזק!

כאילו אם הוא לא כזה כבד למה צריך משחב חזק?!

ותאמין לי כמה שהוא יפה וכל זה הוא יותר מידי כבד והחברה רק הפיסדה מזה בגלל שרוב האנישם לא יכולים לשחק ואם היית שם על מדיום תשידרז אז הכרטיס שלך ה 8500 או מה שזה לא יהיה היה סוחב את זה על 10 FPS אל תבלבל תשכל עלק כל כרטיס בינוני יכול להריץ ממש לא!

• תגובות 31
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה שאונס ביצועים בקייסיס זה ה SHADOW, סתם בשביל הבדיקה אתמול התקנתי את קרייסיס כמובן ששמתי את העדכון האחרון 1.21, שמתי את המשחק על 1680X1050, הכל על VERY HIGH חוץ מ SHADOW ששמתי על LOW,

המשחק זז חלק לגמרי בממוצע של 40FPS... באותם הגדרות וSHADOW ב VERY HIGH הממוצע נפל לאזור 28FPS...

פורסם

נכון, אבל האפשרות הכי חשובה שמשפיעה איך המשחק יראה היא הSHADER

פורסם

אתה קראת את מה שכתבת ? אמרת משחק לא כזה כבד ואז רשמת אפשר לשחק בו אם יש לך מחשב חזק!

כאילו אם הוא לא כזה כבד למה צריך משחב חזק?! צודק, טעיתי בכיתוב - תוקן.

ותאמין לי כמה שהוא יפה וכל זה הוא יותר מידי כבד והחברה רק הפיסדה מזה בגלל שרוב האנישם לא יכולים לשחק ואם היית שם על מדיום תשידרז אז הכרטיס שלך ה 8500 או מה שזה לא יהיה היה סוחב את זה על 10 FPS אל תבלבל תשכל עלק כל כרטיס בינוני יכול להריץ ממש לא!

וכן 8600GTS סוחב את המשחק הזה מעולה ב MED על 1280X1024. לא מאמין ? לא ממש מעניין אותי האמת. אבל זאת עובדה.

ותתחיל להרגיע עם הדיבור המלזלזל הזה, קווקזי או לא - יש צורה להתבטא בפורום.

פורסם

זהו, לי יש 8600GT, טוב עם OC קטן, והוא סוחב על HIGH....

פורסם

זהו, לי יש 8600GT, טוב עם OC קטן, והוא סוחב על HIGH....

על איזו רז'?

אני עם 4850 משחק על HIGH עם AA X2 וזה שחיק, אז לא נשמע לי הגיוני.

פורסם

אה, זה הגיוני, אני מריץ על VH + AA X8 ברזולוציה כזו.

פורסם

בכל מקרה עוד חודש אני קונה כרטיס חדש, אני עוד לא סגור איזה

פורסם

בכל מקרה עוד חודש אני קונה כרטיס חדש, אני עוד לא סגור איזה

ממליץ לך את הכרטיס שיש לי.

מרוצה ממנו עד הגג!!

פורסם

והוא באמת ההחלטה הראשונה שלי, הקטע זה שיש לי לוח עם PIC-E1.1 זה לא יפגע קצת בביצועים?

פורסם

והוא באמת ההחלטה הראשונה שלי, הקטע זה שיש לי לוח עם PIC-E1.1 זה לא יפגע קצת בביצועים?

לא תרגיש בהבדל.

בכל מקרה, אם היה לי ספק כח חזק יותר, ולוח שתומך 2 כרטיסי CF, הייתי עושה קומבינציה של 4850.

בכל מקרה, אם אתה מעדיף את ה4870, לך על זה!

יש אותו לחבר מהעבודה, הוא עשה לו את העדכון ביוס של ASUS, ומאז הטמפ' שלו ירדה פלאים!

תעשה את שיקולך, אני מספיק נתתי ביקורות על הכרטיס 4850 הרגיל וגם של PALIT SONIC.

פורסם

אם אני יקנה אז אני ירכיב עליו את הקירור שלי שעושה פלאים ומוריד את הטמפ' במאמץ ל49 מעלות!

:xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

קודם כל מה הקשר קווקזי?!? נגעתי בעדה שלך או משו?!

ודבר שני מה כל פעם שמישהו לא מסכים איתך אוטמטית זה זילזול מי את ה חושב שאתה?!

אני מבין שיש לך כרטיס חלש אתה לא צריך להוכיח את זה שקריזיז עובד אצלך על מדיום ובקושי עובד ת 30 FPS

אבל אם אתה מתעקש שהכרטיס שלך כזה שפיץ אז "אני מסכים איתך"

פורסם

משחק רץ על 1440X900 ללא AA עם AFX4

הגדרות כולן על V HIGH למעט MOTION BLUR שמוגדר על HIGH וSHADERS שמוגדר על HIGH

רץ על מצב DX10

ועובד סבבה למגרי למעט ירידות FPS אקראיות פה ושם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים