עבור לתוכן

4850 מתסכל

Featured Replies

פורסם

את כל המשחקים הוא מפעיל על הגדרות הכי גבוהות ברזולוציה הכי גבוהה,רק בקרייסיס על מדיום ורזולוצה נמוכה.

אז זה משחק אחד שעושה בעיות כרגע,נכון..אבל כל המשחקים שיצאו עכשיו בטח גם יעבדו גרוע איתו..פר קריי וקריסיס החדש..

חבל שלא לקחתי 4870,הוא מפעיל קרייסיס טוב בVHIGH ברזולוציה גבוהה?

• תגובות 31
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצלי 4870 בלי OC עובד עם מעבד E4300 על 3GHZ ו2GB זיכרון קרייסיס עובד אפשר להגיד בסדר על VHIGH כי סה"כ רץ באיזור ה30FPS אבל לפעמים יש נפילות FPS כשיש איזה פיצוץ גדול או לפעמים אם יוצאים לשטח פתוח יש ירידה אז לא הייתי בונה על עובד ב 100% אבל אפשר להתפשר ולעבוד על HIGH והכל רץ מצויין

פורסם

את כל המשחקים הוא מפעיל על הגדרות הכי גבוהות ברזולוציה הכי גבוהה,רק בקרייסיס על מדיום ורזולוצה נמוכה.

אז זה משחק אחד שעושה בעיות כרגע,נכון..אבל כל המשחקים שיצאו עכשיו בטח גם יעבדו גרוע איתו..פר קריי וקריסיס החדש..

חבל שלא לקחתי 4870,הוא מפעיל קרייסיס טוב בVHIGH ברזולוציה גבוהה?

אתה יודע מה?

fuck CRYSIS man, fuck it...

אם זה מה שמתסכל אותך

אני עם המערכת שלי סיימתי את קרייסיס על HIGH ברזולוציה 1024X768 מסך 17 אינצ', לך תסביר את זה

וחוץ מזה

always look on the bright side of the card :cool2:

פורסם

אני מפעיל קרייסיס על 1280*1024 בHIGH, אין תקיעות.

אותה רזולוציה בV.HIGH הוא קצת מקרטע.

עכשיו בדיוק (לפני שעה) הבאתי את הכרטיס של PALIT SONIC המומהר, ואני אבדוק מה המצב בקרייסיס..=]

פורסם

אתה יודע מה?

fuck CRYSIS man, fuck it...

אם זה מה שמתסכל אותך

אבל הוא אוהב את המשחק, וכרטיס מסך צריך לשרת אותו ולא לתסכל במקום.

פורסם

פותח הדיון,

אין לי מושג על מה אתה מדבר. ה 4850 שלי מריץ קרייסיס חלק על 1280X1024 עם הכל על HIGH כולל FSAAX4 ב DX9 וה FPS לא יורד מ 30. הוא נע בין 30 ל 40 תלוי בשלב ובפרטים על המסך.

המשחק רק לי גם חלק ב DX10 עם הכל על HIGH כולל FSAAX2 ואפילו לא רע בכלל על VERY HIGH בלי FSAA ב DX10.

כנראה שיש לך איזה בעיה עם הכרטיס או עם משהו אחר במערכת שמגביל או עושה בעיות..

פורסם

אחינו קודם כל יש הבדל ענקקקקקקקקקקקקק

אם אתה מריץ את זה באקס פי או בויסטה- בויסטה זה משתמש ב דירקט 10

ובאקס פי דירקט 9 כמובן ש 10 זה מעמיס הרבה הרבה יותר

ודבר שני קריזיז בנו י מעפן דבר שלישי הכרטיס שלך מאוד חזק ותאמין לי יש לך אותו לכמה שנים טובות וכל המשחקים יעבדו לך חלק כולל פארקריי2 וכל שאר המשחקים החדשים שהולכים לצאת ודבר שלישי כדי שתוסיפ זיכרון פנימי כי לי יש 4870 מעבד 3.7 עם אוברקלוק והיו לי 2 גיגה ראם והיות קיעות ואז שהוספתי עוד 2 והיה לי 4 גיגה ראם אז הקריזיז המזדיי.... עבד על פול גרפםיקה כולל פילטרים 4*4 על 50 FPS

אל תתבאס זה כרטיס מעולה יש לחברים שלי אותו והם נהנים מכל רגע ! וכן הוא קצת חם חחח

פורסם

אחינו קודם כל יש הבדל ענקקקקקקקקקקקקק

אם אתה מריץ את זה באקס פי או בויסטה- בויסטה זה משתמש ב דירקט 10

ובאקס פי דירקט 9 כמובן ש 10 זה מעמיס הרבה הרבה יותר

ודבר שני קריזיז בנו י מעפן דבר שלישי הכרטיס שלך מאוד חזק ותאמין לי יש לך אותו לכמה שנים טובות וכל המשחקים יעבדו לך חלק כולל פארקריי2 וכל שאר המשחקים החדשים שהולכים לצאת ודבר שלישי כדי שתוסיפ זיכרון פנימי כי לי יש 4870 מעבד 3.7 עם אוברקלוק והיו לי 2 גיגה ראם והיות קיעות ואז שהוספתי עוד 2 והיה לי 4 גיגה ראם אז הקריזיז המזדיי.... עבד על פול גרפםיקה כולל פילטרים 4*4 על 50 FPS

אל תתבאס זה כרטיס מעולה יש לחברים שלי אותו והם נהנים מכל רגע ! וכן הוא קצת חם חחח

אתה חייב לפסק את מה שאתה כותב, זה מחרפן.

ובתור בעלים של הכרטיס הזה, אני יכול לומר לך שהוא מריץ קרייסיס על HIGH וזו חוויה ממש כיפית לשחק בו ככה, ואפשר גם להוריד רזולוציה ולשחק על VH.

מה גם, שעד כמה שקרייסיס טוב [והוא מעולה], בשביל משחק אחד לא פוסלים כרטיס מסך.

פורסם

אתה חייב לפסק את מה שאתה כותב, זה מחרפן.

ובתור בעלים של הכרטיס הזה, אני יכול לומר לך שהוא מריץ קרייסיס על HIGH וזו חוויה ממש כיפית לשחק בו ככה, ואפשר גם להוריד רזולוציה ולשחק על VH.מה גם, שעד כמה שקרייסיס טוב [והוא מעולה], בשביל משחק אחד לא פוסלים כרטיס מסך.

גם במדיום, עדיין הגרפיקה יפה.

פורסם

גם חבר שלי יש לו את הכרטיס, עם מעבד Q6600 ו4 גיגה זכרון ופועל אצלו די חלק בVERY HIGH על XP. (כמובן מקרטע ממש טיפה בקטעים עמוסים)

אז אני לא יודע על מה אתה מתלונן...

פורסם

שוב אני מגיב,...

לאחר שעה של משחק בקרייסיס, על 1024*1280 בהגדרות של V.HIGH, הכרטיס כלל לא מקרטע.

חברת פאליט עשתה עבודה פשוט נהדרת על הכרטיס הזה, והטמפ' שלו בסה"כ על 75 מעלות במאמץ! , אני פשוט לא מעכל עדיין את

ההבדלים בין הכרטיס עם הקירור הרגיל לבין זה!...

להזכירכם, במצב מנוחה הכרטיס עם קירור רגיל היה מגיע ל 70 מעלות + -.

פורסם
  • מחבר

אולי המעבד מגביל...היחיד שלא החלפתי.

2140 אחרי OC ל3 ג'יגהרץ..

אבל בשאר המשחקים הכל עובד מצוין,רק בקריסיס..

ויש לי 4 ג'יגה זכרון

פורסם

גם חבר שלי יש לו את הכרטיס, עם מעבד Q6600 ו4 גיגה זכרון ופועל אצלו די חלק בVERY HIGH על XP. (כמובן מקרטע ממש טיפה בקטעים עמוסים)

אז אני לא יודע על מה אתה מתלונן...

בXP האפשרות של V.HIGH חסומה אז אם כבר אתה מגיב תגיב לעניין

פורסם

לגבי הטמפרטורה שאתה טוען שזה במנוחה 75-- אז זה 85 אלה עם כן נגעת בהגדרות של המאוורר ושינית תמהירות!

ותבינו המשחק הזה בנוי לא טוב הכרטיס הזה יריץ משחק של עוד שנתיים על הגדרות הכי גבוהות פשוט קריזיז הזה כמה שהוא יפה בנו אותו לא טוב שימוש בלא נכון בחלוקת הכוח של הכרטיסי מסך ומלא מלא באגים ...ואגב המשחק יפה רק עד שמגיעים לחייזרים שם הרסו אותו כי מי ששיחק והגיעה לשלב שאתה תקוע במערה בחלל והשכל שלך מתחרפן איך לצאת משם אז מבין למה אני מתכוון !!!

פורסם
בXP האפשרות של V.HIGH חסומה אז אם כבר אתה מגיב תגיב לעניין

לא בדיוק נכון, ניתן לפתוח את זה גם ל XP. עריכת כמה קבצים ויש לך VERY HIGH גם שם.. מאד פשוט וקל - תחפש בגוגל כבר תמצא..

http://mrgnome.wordpress.com/2008/01/25/crysis-enable-very-high-dx10-settings-in-xp-new-updated-hack/

לגבי הטמפרטורה שאתה טוען שזה במנוחה 75-- אז זה 85 אלה עם כן נגעת בהגדרות של המאוורר ושינית תמהירות!

ותבינו המשחק הזה בנוי לא טוב הכרטיס הזה יריץ משחק של עוד שנתיים על הגדרות הכי גבוהות פשוט קריזיז הזה כמה שהוא יפה בנו אותו לא טוב שימוש בלא נכון בחלוקת הכוח של הכרטיסי מסך ומלא מלא באגים ...ואגב המשחק יפה רק עד שמגיעים לחייזרים שם הרסו אותו כי מי ששיחק והגיעה לשלב שאתה תקוע במערה בחלל והשכל שלך מתחרפן איך לצאת משם אז מבין למה אני מתכוון !!!

לגבי הטמפ' = לא להסחף עם 85 מעלות.. הכרטיס מייצב את עצמו על 79-80 במנוחה ובמאמץ הוא מייצב את עצמו על אזור ה 88-90. כמובן שזה תלוי בטמפ' חדר ובמארז. יש לא מעט משתמשים שטוענים שאצלם במצב מנוחה הכרטיס מתייצב על 70 וקצת - זה הגיוני לגמרי ויכול מאד להיות שהיצרן שלהם הכניס ביוס שונה לכרטיס שמייצב אותו על טמפ' אחרת.

לגבי קרייסיס והחייזרים בו - המשחק לא כזה כבד כמו שעושים ממנו. ניתן לשחק ולהנות ממנו גם על כרטיסים פשוטים. אני שחקתי אותו וסיימתי אותו על הכל MED ב 1280X1024 עם 8600GTS הקודם שלי. עבד חלק וללא שום קריסות או לאגים. נכון, המנוע שלו לא כל כך יעיל אבל למי שיש מחשב סביר עם כרטיס עדכני יחסית יכול לשחק בו ולהנות. השלב בהר עם החייזרים (CORE) דווקא מאד נחמד ושונה ויפה שהם קצת שברו שיגרה של לרוץ ביערות והכניסו משהו מעניין וחדש למשחק. השלב עצמו דווקא מאד קצר ופשוט, אין לי מושג למה שברת את הראש עליו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים