פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים קניתי LCD מארצות הברית לא מזמן ולא שמתי לב שהוא לא תומך בשידורים של הארץכולנו יודעים שהשידורים שם הם ב-NTSC ובארץ רוב הטלויזיות משתמשות ב-PALהתקשרתי ל-HOT ואמרו לי שאם אקנה כבל SCART עם יציאה של SVIDEO אני אוכל להסתדררק לשנות בממיר את ההגדרה לצפיה בשיטת שידור של SVHSרציתי לדעת אם יש כבל SCART עם יציאה טובה יותר מ-SVIDEO לטלויזיהאולי COMPONENT או משהו דומה....אודה לכם על העזרה ואפילו אם תוכלו לתת לי טלפון של בעל מקצוע או חנות שיכולה לעזור לי בהחלטהויום טוב שיהיה לכולנו ;D
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים יש בעיקרון ממיר SCART לקומפוננט אבל זה נותן אות RGB והרוב המוחלט של הטלויזיות תומך רק ב-YPbPrבכל מקרה, איך אתה מחבר את הממיר עכשיו? קומפוזיט? די בטוח שיש לטלויזיה אפשרות לשנות את השיטת שידור לPALרוב הטלויזיות היום הן מולטיסיסטם
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים מחבר לצערי זו לא מולטיסיסטםאבל בקטנה הסתדרתיפשוט מזמינים ממיר HDעוברים לחיבורי HDMI וזהו זהלא צריך PAL NTSC וכל השטויות האלה =)זה אפילו יוצא יותר זול ממה שמשלם היום איכשהו[br]פורסם בתאריך: 4.09.2008 בשעה 13:31:52מצטער על הדאבל פוסט אבל רציתי שהנושא יוקפץ בכדי שלא אצטרך לפתוח נושא חדשבסוף הממיר HD של HOT לא שווה גרוש והוא לא עזרמה עושיםבבקשהזו אחלה טלויזיה והיא סתם יושבת לי על הרצפה בחדראיך אני גורם לה לפעול בארץ עם שידורי הPALאפשר לצרוב לה תוכנה או משהו כזה? או שזה שינוי חומרתי...ואם זה שינוי חומרתי האם אפשר להחליף את הרכיב? ואם כן אז איפה...אם לא אז איפה אני יכול לקוות למצוא ממיר מ- NTSC to PAL בארץאו בארה"ב אם אין בארץ....תודה רבה לעונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.