פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים יש לי כרטיס מסךnvidia geforce4 mx 440 וממה שהבנתי אם אני לא יתקיםן את הדרייבר המקורי שלו אני לא יוכל לחבר שתי צגיםלאחורה קניתי צג LCD קטן ושאני מחבר אותו ליציאה הצהובה בכרטיס מסך הוא לא עובדאבל שחיברתי לממיר יאס הוא עבד וראיתי בו טלוזיה השאלה שלי היא כזאתמה אני אמור לעשות כדי לשים שתי מסכים?להתקין את הדרייבר המקורי?אם כן אז מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור להורדה של הדרייבר הזה?ואם לא אז מה עושים ?אני אובד עצות תודה לעוזרים
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים לכרטיס מסך הנ"ל יש יציאת VGA סטנדרטית..יצאית SVIDEO לטלויזה וכו..ולעיתים רחוקות (תלוי בדגם) יש גם DVI...המסך שאתה מחבר אליו..איזה כניסות יש לו?כמו כן מה זה "יציאה צהובה" אתה מתכוון לSVIDEO (יציאה עגולה) ?
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים מחבר כן זה יציאה עגולה כזאתת ...איזה דרייבר אני צריך להוריד כדי שזה יעבוד הצד הקטן?ומה אני צריך לשנות בהגדרות ?והמסך שאני מחבר זה עם כבל אי וייש יציאה כזאתי צהובה מבפנים וכסופה מבחוץ ויש במסך חיבור כזה כמו של האוזניותאני מחר בין הכרטיס מסך למסך עצמו עם כבל אי וי כמו שמוכר המסך אמר לישחיברתי לממיר זה עבדעכשיו היתברר שאני צריךל להוריד דרייבר מקורי של הכרטיסתודה
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים תתקין את הדרייבר הרגיל..אין צורך במשהו אחר...וכנס להגרות של המסך אחרי שהמסך הנוסף מחובר תראה אם הוא מזהה אותו...ואיזה מסך זה בדיוק ? LCD ?
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים מחבר לאיזה הגדרות נכנסים אחי ?איפה זה נימצא?זה מסך של סוני פלייסטיישן 1בהגדרות אני רואה רק צג אחד לא שתים כמו שאמור להיות מאיפה גם מורידים את הדרייבר הזה ?
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים דרייבר מפה...http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-usלגבי המסך תתקין את הדרייברים וחבר אותו ותראה אם מזהה..איפה ? לחצן ימני על השולחן עבודה >>מאפיינים>תהגדרות>>תראה מה קורה שם..אם לא..נסה להיכנס ל"מתקדם" (באותו מסך צד שמאל למטה) ונסה ל"חפש" את המסך בדרייברים..כמו כן אתה מחבר אותו עם מתאם או S VIDEO ישירות ?
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים אח... אני מצתער עולים לי זכרונות...היה לי את ה כרטיס הזה 5 שנים!בכל אופן כדי שאני יראה משהו בטלויזיה פשוט חיברות את ה S-VIDEO ישירות ,ובהגדרות של הכרטיס בחרתי שיציג את אותו הדבר בשני המסכים
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים מחבר משם מה זה לא עובדחיברתי לבננה הצהובה וזה לא עובד..משהו בהגדרות אולי ?מה צריך לעשות אני כבר יום שלם משחק עם זה ..יש עוד חיבור בכטיס מסך הוא דומה בחיבור של העכבר הוא עגול כזה עם ג'אמפרים שאמורים להיכנס אליואם אני יקנה את המתאם טלוזיה הזה שככה אמרו לי שקוראים לו ויחבר לבננה ואת הבננה למסך זה יכול לשנות משהו ?יש סכוי שזה קריטי?
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים יש מצב שתביא תמונה של החלק האחורי של הכרטיס מסך..כי לא הגינוי שיהיו לך שני חיבורים "עגולים"..
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר יש שתי חיבורים אבל לא זהים מלבד חיבור הVGAהתמונה של הכרטיס מסך זה למטהדרך אגב אחרי שהורדתי את הדרייבר והתקנתי אותו צריך לבחור גם את סוג החיבור ? כי אמרו לי שכןאם כן אז מהיכן משנים את ההגדרה הזאת ועוש שאלה יש סכוי שאם אקנה מתאם שצידו האחד הוא מתאים לכבל הAV שברשותיובצידו השני יתאים לחור הזה שיש באמצע זה עם הג'מפרים שנכנסים אליויש סכוי שזה יעבוד ?כרגע הבננה שדומה לאוזניות מחוברת למסך והבננה האדומה מחוברת לכרטיס מסך איפה שהקו האדוםוהלבנה מנותקת אני יודע האדומה אמורה להפעיל כי ככה זה הפעיל לי בממיר של היסוגם שיחקתי בנייהם וזה לא עובדעכשיו אני רוצה לקנות מתאם שיהפוך את החריץ שיש לידו פס כחול לחריץ כמו החריץ שיש לידו פס אדום?מה אתה חושב?יכולה להיות כי זאת הבעיה ?או שמא זה צריך לעבוד משמה בדקתי גם את המסך חיברתי אותו לממיר והוא מראה טלוזיה והנה גם התמונה של המסך[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים אני דיברתי על החיבור האמצעי (חץ כחול)..תקנה מתאם ותחבר ככה את המסך...כמו כן חפש בדרייברים תראה אם המסך מזוהה בכלל בחיבור הקומפוזיט...
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים מחבר קניתי היום חיברתי וזה לא עובדדאיך בודקים אם הוא מזוהה ואם לא מה אפשר לעשות בכדי שהכרטיס יזהה אותו?אני כבר משתגע מזה יא אללללללהאמרו לי משהו על בחירת סוג חיבור איך ואיפה עושיםפ את כול הדברים האלה ?תודה על העזרהאבירם
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים תחבר את המסך..תבצע ריסט..תרקאה אם במאפיינים של המסך מזוהים לך שני מסכים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.