עבור לתוכן

רמקולים 2.1...

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 ואין לי מוסג איזה.

אני לא צריך משהו באיכות מיוחדת. כאילו משהו פשוט וזול.

אין לי מוסג מה צריך להיות המחיר אז תעזרו לי בבקשה.

תתנו לי גם לינקים אם אתם יכולים.

עריכה: לא צריך כרטיס קול מיוחד בשביל 2.1 נכון? יש לי את הכרטיס שמגיע עם ה-GA-7VTXH

• תגובות 32
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סטראו זול באיכות מעולה אפשר לקנות בשוק ביום שישי ביפו.

מגבר ישן ואיכותי + 2 רמקולים אמור לעלות 200 - 250 שקל.

פורסם

כדי לשמוע אתה יכול גם לקנות את הרמקולים המעפנים שבמיאים עם מחשב..

רמקולים בינוניים לדעתי לא שווה לקנות, או מסכנים, או מעולים...

פורסם
  • מחבר

אבל אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף ברמקולים.

פשוט אני רוצה לשמוע עם סאב.

ו-Genius הם חברה לא רעה. לא?

פורסם
  • מחבר

לא עניתם לי על השאלה אם אני צריך כרטיס קול מיוחד בשביל רמקולים 2.1

יש לי את הכרטיס שמגיע עם ה-GA-7VTXH

פורסם

אבל אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף ברמקולים.

פשוט אני רוצה לשמוע עם סאב.

ו-Genius הם חברה לא רעה. לא?

תאמין לי, עדיך לשמוע בלי סאב, מאשר עם סאב זול...

ועדיך להשקיע ברמקולים בלי סאב קצת יותר טובים בלי סאב, מאשר באותו כסף עם סאב...

פורסם

כל כרטיס קול שיש על לוח אם והוא סטריאו מתאים לרמקולים 2.1. גי'גהבייט מספקים או את ה-AC97 שמגיע עם הצ'יפסט של VIA או משהו יותר רציני של קריאייטיב SB128 PCI שהוא כרטיס בסיסי וטוב. אתה יכול לקנות את הרמקולים של קריאייטיב אם אתה רוצה איכות סבירה . יש גם ל-YAMAHA רמקולים 2.1 במחירים נוחים.

פורסם
  • מחבר

ואתה אומר ש-Genius עושה רמקולים גרועים?

יש לחברים שלי רמקולים עם סאב כאלה שמוכרים בכל חנות (שני רמקולים קטנים מאוד וסאב בגודל רגיל). אין להם שום שם מוכר ועדיין זה נשמע לי פי 10 יותר טוב מאיך שדברים נשמעים אצלי.

פורסם

יש לחבר שלי רמקולים 2.1 בסיסיים, והוא מעדיך לשמוע בלי הסאב מאשר עם הסאב, סאבים זולים נשמעים כמו רמקול שנמצא בתוך מיים שהשטינו בפנים, במקום ווווווווווו יפה כזה הם נותנים פק,פק,פק...

וזה מגעיל!!!

פורסם

ואתה אומר ש-Genius עושה רמקולים גרועים?

יש לחברים שלי רמקולים עם סאב כאלה שמוכרים בכל חנות (שני רמקולים קטנים מאוד וסאב בגודל רגיל). אין להם שום שם מוכר ועדיין זה נשמע לי פי 10 יותר טוב מאיך שדברים נשמעים אצלי.

קודם כל-לא הגודל קובע אלא איכות הרכיבים שמהם עשו את הרמקולים. תיבת פלסטיק לעולם לא תתן את אותה איכות צליל כמו תיבה מעץ. יש כרטיסי קול שהדרייברים שלהם מוסיפים ל-VOLUME CONTROL גם שליטה על TREBLE ו-BASS שמאפשר להדגיש בצורה משמעותית את הצלילים הגבוהים והנמוכים. אם שמעת אצל מישהו באיכות טובה אולי הוא הצליח לשפר בעזרת הבקרה הזאת ויכול להיות שהכרטיס שיש לך על הלוח אם לא תומך בזה ואז אם אתה רוצה יש רמקולים שיש בהם כפתורים להדגשה של BASS ו-TREBLE וזה מפצה על מה שחסר בכרטיס הקול. גם בתוכנות כמו WINAMP וה-WINDOWS MEDIA PLAYER יש אקולייזר שאם מכוונים אותו נכון זה משפר מאד את איכות הסאונד ולכן אם אצלך האקולייזר הזה הוא במצב ברירת המחדל שלו, כלומר מנותק אז ברור שאתה מפסיד פה אפשרות טובה לשפר את האיכות.

פורסם

תחבר את הכרטיס קול למערכת שלך, זה יספק אותך יותר מכל רמקולים 2.1 שתמצא...

פורסם

תחבר את הכרטיס קול למערכת שלך, זה יספק אותך יותר מכל רמקולים 2.1 שתמצא...

זה גם הרבה יותר זול. לכל אחד יש חבר שיודע להלחים תקע בקצה של כבל אודיו ולחבר את זה מכרטיס הקול ל-LINE IN או AUX במערכת סטריאו.

פורסם

מה הבעיה?

קונים פשוט קבל שבקצה אחד יש לו חיבור רגיל(של היציאה מכרטיס הקול), ובצד השני יש RCA, שמתחבר למערכת סטריאו...

אין פשוט מזה.

פורסם

מה הבעיה?

קונים פשוט קבל שבקצה אחד יש לו חיבור רגיל(של היציאה מכרטיס הקול), ובצד השני יש RCA, שמתחבר למערכת סטריאו...

אין פשוט מזה.

זה נכון בתנאי שהמחשב לא מרוחק מדי מהמערכת. (זה לא הכי נעים להעביר כבל באמצע החדר על הריצפה כי הכבל שקנית קצר מדי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים