פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים יש לי דיסק חצוני של WD של 500Gהוא מלא ב 300Gחלק מהתיקיות שבו לא רואים וגם שאני בודק כמות קבצים הוא רושם פחות ממה שיש בפועל. בפולדרים מופיע שיש 0 קבצים גם שיש 100 קבצים ויותרשרוצים להעתיק לתוכו מהמחשב הוא רושם בקבצים מסוימים שהנתיב או השם ארוך מדי וגם שקצרתי משמעותית את השם הוא לא מאפשר להעתיקהדיסק מפורמט ב FAT32המחשב הוא ויסטה 32 אבל זה קרה גם ב XPמה עושים כדי לראות את כל הקבציםתודה
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים איך אתה יודע שהקבצים שם? (מחשב אחר עדיין רואה אותם?). אם כן, תריץ סריקת דיסק במחשב שכן רואה אותם. באופן כללי, הרדיסקים ניידים מוציאים רק בעזרת הסרה באופן בטוח מהמחשב.
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים את הדיסק אני מנתק כנדרשהקבצים הם שם ומחשב אחר רואה אותםבעקרון שאנטי נכנס לתיקיה שהראתה שיש שם 0 קבצים והיא ריקה אני רואה את הקבצים. אבל לא תמיד ניתן לגשת אליהם ולפתוח אותםכמו כן שאני מנסה להעתיק אותם הוא רושם לי ששם הנתיב ארוך מדי ולא ניתן להעתיקהאם זה אולי קשור ל - FAT32מה עושים?
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר הרצתי סריקת דיסקבמחשב שרואה את הקבצים ניתן לפתוח אותם בלי בעיהמה זה הענין הזה של שם הקובץ ארוך מדי שלא מאפשר להעתיק את הקובץ ?
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים בד"כ זו שגיאה שקשורה לFS של 16 ביט או לוירוסים. בכ"מ תנסה להעתיק את הקבצים לתוך ספריה במחיצה הראשית (לדוגמא:C:\BACKUP)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.