עבור לתוכן

צריך עזרה לבחור ברטיס מסך שיתאים למחשב שלי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. אני מעוניין בכרטיס מסך, שמתאים למחשב שלי. המחשב שלי, מעבד E2140 1.6 ליבה כפולה, 2 גיג'ה זיכרון, לוח אם של גיג'ה בייט, אני רוצה להריץ משחקים כמו NBA, ניד פור ספיד פרו סטריט, ועוד משחקי ספורט עכשיו אין לי תקציב גדול, עכשיו הציעו לי 2 כרטיסי מסך מיד שניה 1:חברת ספיר ATI X1950 PRO 512 מגה בייט 256 ביט ודרך אגב הבחור שהתקשרתי אליו אמר שהכרטיס מתחמם וכדאי לשים עוד מאוורר 2:חברת פאוורקולור ATI X1950PRO 256 מגה בייט 256 ביט עם קירור של ארטיק קולינג שנהם DDR3 השאלה שלי מה יותר מתאים למחשב שלי? והאם יש הבדלים גדולים בין 512 ל256?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

מה התקציב שלך? ככה יהיה יותר קל להמליץ לך.

פורסם
  • מחבר

התקציב 400 שקל כרגע אבל אני רוצה כבר לקנות היום את אחד מהכרטיסים שהזכרתי למעלה ואני רוצה לדעת מה יותר כדאי?

פורסם

עדיף שיהיה לך את ה512 גם לרזולוציות גבוהות יותר

פורסם
  • מחבר

האם רק ברזלוציות גבוהות ה512 עדיף? ובכללי איך שני הכרטיסים האלה חזקים מספיק להריץ ניד פור ספיד NBA וכודמה? לפי מה שהבנתי מהירויות שעון ליבה 600 וזיכרון 1300 האם זה יחסית טוב?

פורסם

זה מצויין אבל עדיף כבר לקנות כרטיס חדש עם טכנולוגיה מתקדמת יותר

פורסם

הם טובים, לי יצא כבר לשחק איתם...

ובכל מקרה אני מציע לך את ה512MB

אבל בכמה מציעים לך אותם?

בכל אופן יש לך ב 375 שקלים את ה 9500GT GDDR3 512 MB

הוא גם מעולה

פורסם

[ראה פרטי]

פורסם

בשביל זה ישפרטי [עניין אישי]

פורסם
  • מחבר

את ה512 של ספיר מציעים לי ב400 ואת ה256 של פאוורקולור עם קירור של ארטיק קולינג ב300 אבל הבחור של 512 אומר שהכרטיס מתחמם שמתי לב שמבחינת מהירויות שעון וזיכרון הם אותו דבר אני במשחקעם לא עובר 1280 על 960 השאלה שלי האם 512 הוא רק אפקטיבי ברזלוציות הגבוהות ממה שציינתי

פורסם

רק ברזולציה יש הבדל, ואתה כתבת שאתה לא עובר את 960 1280 , אז לא תצטרך זיכרון 512

פורסם

אבל כמו שציינת, יש לו בעיות חום...

כבר היה לי חבר בבית ספר שאחרי 3 חודשים עם הכרטיס הזה הוא התחיל פתאום לראות אזהרות התחממות עולות לו פתאום ומפסיקות לו את המשחקים

פורסם

כל הPRO יש להם התחממות [אחרי שנה +] כנראה נקוי יסודי של הכרטיס + משחה חדשה יורידו את המעלות

פורסם
  • מחבר

אז מכיוון שה512 מתחמם האם כדאי לקחת את 256 עם קירור מחוזק של ארטיק קוליניג האם זה רכישה כדאית במחיר הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים