עבור לתוכן

הורידו חוקית ובחינם את Red Alert 1 מהיום

Featured Replies

פורסם

http://www.ea.com/redalert/

לקראת היציאה של RA3, ניתן להוריד בחינם את RA1 המקורי. כמו כן, מי שיזמין עכשיו את RA3 יקבל איתו את RA2 בחינם גם כן ומפת multiplayer בלעדית.

פורסם

RA3 !!!!!

איזה חלום!

סוף-סוף... חיכיתי לזה כל כך הרבה זמן.

אני שמחה שסוף-סוף זה יוצא... ובדיוק גם היום מגיע המחשב החדש :P

פורסם

RA3 הולך להיות המשחק, לא כשלון כמו CNC3 למרות שCNC3 היה משחק ענק לפי דעתי אבל הSPAM זאתי בעיה קשה.

שיחקתי כמה משחקים טובים RA3 BETA עם הסובייטים והALLIES, ובכן רבותיי מערכת הCOUNTER פועלת נהדר, אם תנסו להספים את האויב רק בטנקים אם הוא חכם תכשלו, אם תתטאו את האויב מעל פני הקרקע לא אומר שתנצחו יש עוד את המלחמה הימית.

עכשיו אם מישהו יודע איך להפעיל RA1 על VISTA 64? כי זה נראה לי בלתי אפשרי מכיוון שRA1 הוא 16 ביט.

פורסם
  • מחבר

הם רשמו שם שבפורומים שלהם יש טיפים על איך להריץ את המשחק בויסטה. אני גם חושב שיש פאצים לא רשמיים שמגדילים את הרזולוציה של המשחק (גם כן בפורומים שלהם).

RA3 מכיל את רשימת השחקנים (של קטעי המעבר) הכי גדולה שהיתה להם עד כה, אבל מבחינת משחקיות.. מאז שזה לא ב Westwood לא נראה לי שיש למה לצפות יותר מדי.

פורסם

לי יש RA1 והוא עובד מצויין על Vista 64-bit.

יש לי אותו מערכת The First Decade שכללה את כל משחקי ה C&C עד Generals ZH

פורסם
  • מחבר

ב RA1 היה בכלל אופציית אונליין סבירה ?

פורסם

לי יש RA1 והוא עובד מצויין על Vista 64-bit.

יש לי אותו מערכת The First Decade שכללה את כל משחקי ה C&C עד Generals ZH

איך עשית שהוא יעבוד לך על VISTA? זה לא נותן לי להתקין אותו בכלל.

פורסם

זה עובד לו כי יש את החבילה שwestwood הפיצו לפני 2-3 שנים וזה מותאם ל windows (לחבילה קוראים the first decade) אולי תנסה להשתמש בDOS BOX או משהו דומה אם אין לך את אותה החבילה

פורסם

ב RA1 היה בכלל אופציית אונליין סבירה ?

כן זה היה אחד החידושים שלו. westwood פתחה שרת משחקים בו אנשים יכלו לשחק. מעניין אם השרת הזה עדיין פתוח. חוץ מזה המשחק הזה עבד בwindows 95 אם אני לא טועה.

פורסם

הורדתי את red alert1, אך לצערי הוא עובד בדיוק כמו מהדיסק המקורי ( שיש לי),

טס!!!!!! אי אפשר לשחק ככה, היחידות נעות בקצב מטורף, וכל הזזת עכבר לוקחת אותך לקצה השני של המפה...

פורסם

לא עובד אצלי ניסיתי את "ההוראות" שלהם אחרי כל הפתרונות שלי.. לא עובד :nixweiss:

פורסם

טס!!!!!! אי אפשר לשחק ככה, היחידות נעות בקצב מטורף, וכל הזזת עכבר לוקחת אותך לקצה השני של המפה...

תיכנס לאפשרויות של המשחק ותוריד את מהירות המשחק.

פורסם

wow red alert 3 going to have a big cast of really good actors!

פורסם

תסמן באפשרויות של ה-task manager שהמשחק יופעל ע"י ליבה אחת בלבד.(אני מעריך שיש לך מעבד מרובה ליבות)

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

*הקפצה*

היי חבר'ה. אני מריץ את רד אלרט דרך WINE עם תאימות לWIN95, וכשאני נכנס לתפריט באמצע המשחק - הוא נתקע.

יש איזשהי דרך לסדר את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים