עבור לתוכן

מה כואב ליבואן של ATI בארץ?(Ati TV wonder)

Featured Replies

פורסם

טוב, אני שמח שסוף סוף התחילו לייבא את כרטיסי ATI המקורייים, אבל אם יש דבר אחד שאני לא מבין למה לא מייבאים לארץ זה את כרטיסי ה

TV Wonder שלהם, לא אני לא מתכוון לAIW, אלו הם כרטיסי PCI שהדבר היחידי שהם עושים זה לאפשר צפייה בטלוייזיה במחשב, הכנסת VIDEO למחשב כמעט בכל פורמט אפשרי, והכל במחיר טוב ובאיכות מעולה. הכרטיסים האלה במקרים מסויימים גם יותר טובים מאלה של Pinnacle, בעיקר כששוקלים את המחיר שלהם. ועל-כך נשאלת השאלה: למה לעזאזל לא מייבאים אותם?!?!?!

פורסם

מהסיבה הפשוטה שאין להם ביקוש, ואת היבואן לא מעניין "הפיגור של ישראל יחסית לעולם", אלא רק הכסף שהוא ירוויח\יפסיד... ?

פורסם

דוקא מכרו את הכרטיסים האלה במשך תקופה מסוימת בארץ. הם נעלמו והיום אין אותם בשום חנות (שאני מכיר). אם הם אמנם נותנים את אותה איכות כמו ה-TV TUNER שיש ב-ALL IN WONDER אז הם בהחלט כרטיסים מצוינים ששווים את הכסף. כנראה שבארץ הגיעו למסקנה שאם אפשר לסחוט מלקוח 180 דולר על הכרטיס המשולב AIW אז למה למכור כרטיס שעולה גג 200 ש"ח ? ? ?

פורסם

דוקא מכרו את הכרטיסים האלה במשך תקופה מסוימת בארץ. הם נעלמו והיום אין אותם בשום חנות (שאני מכיר). אם הם אמנם נותנים את אותה איכות כמו ה-TV TUNER שיש ב-ALL IN WONDER אז הם בהחלט כרטיסים מצוינים ששווים את הכסף. כנראה שבארץ הגיעו למסקנה שאם אפשר לסחוט מלקוח 180 דולר על הכרטיס המשולב AIW אז למה למכור כרטיס שעולה גג 200 ש"ח ? ? ?

זה בדיוק העניין שלכרטיסים האלה יש את האיכות של AIW, ויש להם כמעט לא כניסה/יציאה אפשרית. זה שהם כרטיסי PCI יחודיים נותן להם יתרון גדול, כי אז אפשר להנות גם מכרטיס תלת-מימד חזק וגם מכרטיס לכידה באיכות גבוה מאוד. בנתיים, הכרטיסים היחדים שיש פה זה או אתה Fly Video הקבריים במיוחד ובעלי מכאובים רבים או שיש את אלה של Pinnacle והיבואנים/חנויות עושקים אליהם המון כסף.

פורסם

אני כבר כמה שנים מתעניין בתחום הזה, יצא לי לזרוק על זה לא מעט כסף וגם לבדוק כרטיסים כאלה אצל חברים. ואני יכול לקבוע די בוודאות שאין כרטיס טלויזיה PCI בחנויות מחשבים הטובות בארץ, שנותן איכות , יציבות ודרייברים לכל מערכות ההפעלה כמו הכרטיסים של ATI. אני מקליט עם ה-AIW שיש לי במקום בוידאו כבר שנתיים וזה נוח והאיכות מצוינת. לא מצאתי אף כרטיס אחר כולל המשולבים שמבוססים על NVIDIA שנותנים איכות כזאת.

היה לי לכמה ימים גם את ה-PCTV PRO+FM STEREO של PINNACLE והוא היה מאד בינוני יחסית למחיר הגבוה שלו. הוא לא עובד עם תוכנות צד שלישי ואין לו אפשרות לקבוע הקלטה אוטומטית של תוכניות.

אני חושב שלחובבי התלת מימד ה-RADEON 8500DV יהיה פתרון יקר וטוב לתקופה מסוימת, עד שהמעבד הגרפי שלו יתיישן ושוב יהיה צורך להחליף כדי להריץ משחקים חדשים יותר.

פורסם

אני כבר כמה שנים מתעניין בתחום הזה, יצא לי לזרוק על זה לא מעט כסף וגם לבדוק כרטיסים כאלה אצל חברים. ואני יכול לקבוע די בוודאות שאין כרטיס טלויזיה PCI בחנויות מחשבים הטובות בארץ, שנותן איכות , יציבות ודרייברים לכל מערכות ההפעלה כמו הכרטיסים של ATI. אני מקליט עם ה-AIW שיש לי במקום בוידאו כבר שנתיים וזה נוח והאיכות מצוינת. לא מצאתי אף כרטיס אחר כולל המשולבים שמבוססים על NVIDIA שנותנים איכות כזאת.

היה לי לכמה ימים גם את ה-PCTV PRO+FM STEREO של PINNACLE והוא היה מאד בינוני יחסית למחיר הגבוה שלו. הוא לא עובד עם תוכנות צד שלישי ואין לו אפשרות לקבוע הקלטה אוטומטית של תוכניות.

אני חושב שלחובבי התלת מימד ה-RADEON 8500DV יהיה פתרון יקר וטוב לתקופה מסוימת, עד שהמעבד הגרפי שלו יתיישן ושוב יהיה צורך להחליף כדי להריץ משחקים חדשים יותר.

הפסקה האחרונה שלך בדיוק מסבירה את העניין מדוע לאנשים כמוני עדיף לקנות כרטיס PCI ייחודי ללכידת וידאו.

גם אני מתעניין בתחום הזה כבר די הרבה זמן, ויצא לי לראות הרבה כרטיסים בפעולה. אלה המוכללים של ASUS עם צ'יפ של NVIDIA זה הדרעקים הכי גדולים שאפשר למצא, והם קרובים מאוד ברמת לFly Video: איכות קול מזעזעת, איכות תמונה בינונית ומטה, יכול לכידה ברזולוציות נמוכות, והעמסה רצינית מאוד על המעבד. הכרטיס היחדי שהצלחתי להפעיל בלי הרבה כאבים שPremier היה Fly Video 98, אבל הוא היה ניתקע אחרי 10 דקות של לכידה, וכרטיס AIW ישן מאוד של ATI, שנתן איכות מעולה ופשוט עבד טוב. ראיתי גם כרטיס של Pinnacle אצל חבר, שהשקיע בו די הרבה כסף והכרטיס הזה נראה כמו זריקת כסף: כואב לו לעבוד עם תוכנות צד שלישי, החברה הפאשיסטית שיצרה אותו מכריחה אותך להתקין את כל הזבל שבא על הסידירום ולא מוציאה עדכון דרייברים, וגם כשאתה משתמש בתוכנה הלכידה שבאה איתו הוא סובל מכאבים רבים של חוסר התאמת הSOUND לתמונה, וזה גם כאשר אתה לא מפעיל את הדחיסה תוך כדי לכדיה בפורמט AVI(זה גם אופציה שיש בפרמייר). מה שאהבתי בכרטיסי הלכידה של ATI(הAIW הישן) זה האפשרות ללכוד איתו ישר לפורמט דחוס, כי לכרטיסים של ATI יש מנוע MPEG מעולה לדחיסה ופריסה.

פורסם

אולי נשלח מכתב זועם לאמטל/אזטק ושאר הקברנים שמייבאים את ATI לארץ (אם יש עוד כאלה) ונדרוש את ה-ATI TV WONDER בגירסה האיכותית יותר שלו עם S-VIDEO וטיונר סטריאופוני.

פורסם

אולי נשלח מכתב זועם לאמטל/אזטק ושאר הקברנים שמייבאים את ATI לארץ (אם יש עוד כאלה) ונדרוש את ה-ATI TV WONDER בגירסה האיכותית יותר שלו עם S-VIDEO וטיונר סטריאופוני.

מן הסתם הקברנים האלה יביאו את הגרסה הכי זולה ויעשקו עליה מחיר של פינקל, אם לא יותר. בדיוק כמו שהשודדים האלה עושקים על ה8500מחיר של TI500, שזה דבר שלא עולה בקנה אחד עם המדיניות של חברת ATI.

פורסם

מן הסתם הקברנים האלה יביאו את הגרסה הכי זולה ויעשקו עליה מחיר של פינקל, אם לא יותר. בדיוק כמו שהשודדים האלה עושקים על ה8500מחיר של TI500, שזה דבר שלא עולה בקנה אחד עם המדיניות של חברת ATI.

דוקא ה-TV WONDER VE שהוא הגירסה הבסיסית עלה 180 ש"ח בחנויות הנורמליות. זה היה אחד מכרטיסי הטלויזיה הזולים בזמנו. ברור שהדגם המתקדם יותר גם שווה יותר, לפחות 350 ש"ח לדעתי.

פורסם

http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/Products_Results.tmpl$search?db=catalog.txt&eqcategorydatarq=%20%20%20%EE%F6%E9%E0%E5%FA%A0%E5%EE%F9%E5%EE%F9%E9%ED&eqdivisiondatarq=%EB%F8%E8%E9%F1%E9%A0%EE%F1%EA&eqshelfdatarq=TV%20TUNER%20%EB%F8%E8%E9%F1%A0%EB%E5%EC%EC&category=%20%20%20%EE%F6%E9%E0%E5%FA%A0%E5%EE%F9%E5%EE%F9%E9%ED&division=%EB%F8%E8%E9%F1%E9%A0%EE%F1%EA&shelf=TV%20TUNER%20%EB%F8%E8%E9%F1%A0%EB%E5%EC%EC&cart=30961242712635923〈=heb&DESCRIPTIONsort=1&TITLEsort=2&Max=20&sortitems=1

אם הדבר הזה עובד אני לא יודע, רק תראה איך פלונטר פשוט חומסים את הציבור. 660 שקל על כרטיס 8MB ATI RAGE 128 עם יכולות לכידה, והם עוד קוראים לזה "מציאות ומשומשים".

אם הלינק לא עובד פשוט תכנס אצלהם למציאות ומשומשים, ולכרטיס מסך, וזה כמובן ציוד שהם עשקו מסטרט אפים..

פורסם

http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/Products_Results.tmpl$search?db=catalog.txt&eqcategorydatarq=%20%20%20%EE%F6%E9%E0%E5%FA%A0%E5%EE%F9%E5%EE%F9%E9%ED&eqdivisiondatarq=%EB%F8%E8%E9%F1%E9%A0%EE%F1%EA&eqshelfdatarq=TV%20TUNER%20%EB%F8%E8%E9%F1%A0%EB%E5%EC%EC&category=%20%20%20%EE%F6%E9%E0%E5%FA%A0%E5%EE%F9%E5%EE%F9%E9%ED&division=%EB%F8%E8%E9%F1%E9%A0%EE%F1%EA&shelf=TV%20TUNER%20%EB%F8%E8%E9%F1%A0%EB%E5%EC%EC&cart=30961242712635923〈=heb&DESCRIPTIONsort=1&TITLEsort=2&Max=20&sortitems=1

אם הדבר הזה עובד אני לא יודע, רק תראה איך פלונטר פשוט חומסים את הציבור. 660 שקל על כרטיס 8MB ATI RAGE 128 עם יכולות לכידה, והם עוד קוראים לזה "מציאות ומשומשים".

אם הלינק לא עובד פשוט תכנס אצלהם למציאות ומשומשים, ולכרטיס מסך, וזה כמובן ציוד שהם עשקו מסטרט אפים..

מכיר את זה. זה הבית קברות של פלונטר. והם גאים בו. :AR15:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים