עבור לתוכן

בעיה|המחשב קורס במשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לפני איזה 3 שבועות קניתי מחשב חזק מאוד מאייבורי בשווי 9000 שקל שמטרתו העיקרית היא למשחקים...המחשב חזק מאוד עם מעבד 4 ליבות וכרטיס מסך חזק,זכרונות וכולי...ועם מערכת הפעלה של וינדוס ויסטה 32 ביט המחשב עובד מצוין והכל והוא מהיר אבל יש לי בעייה שדיי מציקה כי היא לא אמורה להיות במחשב כזה לפי דעתי וזה שהמחשב קורס לפעמים במשחקים..אולי לא בכולם אבל בחלק וישר שגיליתי את הבעייה פניתי מייד לאייבורי והם החליפו לי את הספק מכוון שטענו שבו הייתה הבעייה ובאמת הבעייה נפתרה לזמן מה אבל אחר כך זה חזר לי ושוב פניתי אלהם והם אמרו שאין שום בעייה ושהם לא רואים משהו שלא תקין וזה קורס לי לפעמים וזה משגע אותי ואני לא יודע מה לעשות לדוגמא שאני סתם משחק בהגדרות או בתפריט של המשחק קרייסיס או שאני משחק rainbow six vegas אז לפעמים זה קורס לי...אשמח לקבל עזרה תודה רבה

פורסם

איך זה מתבטא בקריסות?יוצא מהמשחק?ריסטים?

תנטר טמפ' תוך כדי משחק ותכתוב כאן כמה

תעשה גם בדיקות מאמץ עם אורטוס\SNM ותכתוב טמפ' במאמץ מלא

תפעיל 3DMARK על המחשב ותבדוק במקביל את הטמפ' של הכרטיס

פורסם

כמה WAT הספק שלך ומה הכרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

הקריסות מתבטאות בריסטים ויש לי ספק חזק של 1050 וולט וכרטיס המסך של הוא gforce9800 gx2

פורסם

איך זה מתבטא בקריסות?יוצא מהמשחק?ריסטים?

תנטר טמפ' תוך כדי משחק ותכתוב כאן כמה

תעשה גם בדיקות מאמץ עם אורטוס\SNM ותכתוב טמפ' במאמץ מלא

תפעיל 3DMARK על המחשב ותבדוק במקביל את הטמפ' של הכרטיס

.. למה התעלמת מההודעה שלו? תעשה מה שהוא אמר ותענה על השאלות שלו.

פורסם

...ותפרט בבקשה את הדגם של הספק, רצוי גם של כל הרכיבים האחרים.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שאני לא כל כך מבין בדברים האלה אני לא יודע איך לעשות בדיקות מאמץ ולמדוד את הטמפרטורה של הכרטיס מסך וזה...

פורסם
  • מחבר

אחים שלי פתחתי את המחשב ושמתי מולו מאוורר שיעשה קצת אויר בפנים כי אולי חשבתי שאחד החלקים מתחמם ובגלל זה זה קורס לי והינה באמת אני כבר משחק אולי שעתיים וחצי וזה לא קורס לי במקומות שזה כן קרס לפני שפתחתי לאוורר בפנים יש מצב שבגלל זה זה קורס?בגלל שאחד החלקים אולי בפנים מתחמם מידי ואז זה קורס ולכן אני צריך לאוורר את זה בשביל שזה לא יקרוס?ואם זאת הסיבה אז מה אני יכול לעשות כדי שזה יקרר בפנים מספיק טוב מבלי שאני אצטרך לפתוח את המארז ולקרר אותו בעצמי עם מאוורר כי יש לי בעקרו איזה 3 או 4 מאווררים שמה...

פורסם

דבר ראשון לא קונים מחשבים מאייבורי בכזה תקציב.

דבר שני לך אליהם ותגיד שהמחשב שלך עושה רסטרתים בגלל טמפ' גבוהה, הם אמורים לתקן את זה.

פורסם

בדוק טמפ' בעזרת PC WIZARD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים