עבור לתוכן

האם שווה לקנות 9800 ולוותר על 4850 מבחינת דרייברים ?

Featured Replies

פורסם

אני רואה פה המון אנשים שיש להם בעיה בתפעול של HD4850, והבנתי שזה בעיה בעיקר בדרייברים.

אני לא רוצה להגיע למצב שאני משקיע די הרבה כסף במחשב ומשחקים לא יעבדו לי טוב.

האם כדאי לי לקחת כרטיס כמו 9800 GT או GTX (אגב GT זול יותר בכ100 שקל מ4850, אולי ביותר) ולחיות עם ביצועים נמוכים יותר אבל לישון בשקט שכל המשחקים בשוק יעבדו בלי בעיות דרייברים,

או שעדיף לא להתפשר על הביצועים ולהסתכן בכך שהדרייברים של ATI לא יהיו טובים יותר ואולי אפילו גרועים יותר בעתיד ?

תודה לעוזרים.

פורסם

אני בטוח שיהיו המון אנשים שיגיבו פה ויגידו לך שהם מרוצים מהHD4850 שלהם והם לא מתחרטים

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שיהיו המון אנשים שיגיבו פה ויגידו לך שהם מרוצים מהHD4850 שלהם והם לא מתחרטים

כן אבל אני מפחד ליפול עם משחקים כבדים.

ראיתי עכשיו תרד של מישהו שרץ לו ב14 FPS רק כי הדרייברים של ATI בעייתיים.

יש לי חבר שיש לו 9600 ומריץ קרייסיס על אחלה הגדרות לפי מה שהוא אומר ואני מבין ממנו שגם משחקים כמו GRID רצים חלק.

מצד שני אני יודע שבעוד 3-4 שנים ה4850 יריץ משחקים הרבה הרבה יותר טוב מ9600 או 9800.

פורסם

הסר דאגה מליבך... וקח 9800gtx+ ;D (סתם לעצבן את electric)

מה המפרט \ מסך ?

פורסם
  • מחבר

הסר דאגה מליבך... וקח 9800gtx+ ;D (סתם לעצבן)

מה המפרט \ מסך ?

מסך 20 אינצ' של מאג ברזו' 1680*1050.

המפרט צריך להיות בערך משהו כמו מעבד E8400, 4 ג'יגה זיכרון, לוח P35/P43 עדיין לא החלטתי מה יותר מתאים לי.

התקציב עקרונית הוא 3500, ובכרטיס מסך אני לא רוצה לעבור את ה1000 שקל. כשקראתי שה4850 הולך לעלות חצי מה260 של נבידיה אבל הביצועים יהיו דומים אז נורא התלהבתי, אבל עכשיו כשאני קורא על הבעיות אני תוהה מה לעשות.

חברים שלי המליצו לי לקחת את ה9600 כי הם משחקים איתו והוא אחלה, והוא גם יותר זול ב100-200 שקל מ4850 אבל אני מעדיף מקס' ביצועים בתקציב שאני מרשה לעצמי.

פורסם

ראיתי עכשיו תרד של מישהו שרץ לו ב14 FPS רק כי הדרייברים של ATI בעייתיים.

מבלי להעליב, הוא פשוט לא מבין כלום.

כראייה תקרא עוד הודעות שלו... =\ (חבל שיש כאלו "פקקים" בפורום הזה שהורסים את הרמה ומטעים משתמשים כמוך..)

יש לי את הכרטיס הזה ידידי הטוב, ואין איתו שום בעייה של דרייברים. ממי שמעת את זה? - מאנשים שבכלל לא משתמשים בכרטיס הזה??

אם אתה מבין קצת אנגלית, ממש קצת, תעשה חיפוש בפורומים שבחו"ל - ותראה את הדבר האמיתי.

הנה לדוגמא סיקור של מישהו עצמאי:

http://forum.palit.biz/viewtopic.php?f=20&t=196

* הכרטיס הנ"ל הוא של PALIT, והוא משווה את הביצועים בין כרטיסי 4850 רגילים של ATI *

אם יש לך עוד שאלות, שאל אנשים שיש להם את הכרטיס הזה.

פורסם

הסר דאגה מליבך... וקח 9800gtx+ ;D (סתם לעצבן את electric)

כן?! אז, אז...

תאמין שHD4850 מביא תוצאות טובות יותר גם מה+ וגם מהGTX260

ותאמין לי שאם אתה תקנה את הכרטיס ותשים אותו עם דרייברים עדכנים לא תהיה לך שום בעיה...

הרי חנויות לא מוכרות מוצרים פגומים... אתה קונה כרטיס כדי שהוא יעבוד, נקודה!

ויש מרוצה, NeptuneMB

יש פה מישהו שעשה בקליי קלות VMOD לHD4850 שלו והגיע לביצועים של HD4870

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה, אני אבחר ב4850 לאור השבחים שהוא מקבל.

אם אתה מבין קצת אנגלית, ממש קצת, תעשה חיפוש בפורומים שבחו"ל - ותראה את הדבר האמיתי.

עשיתי חיפוש קצר באתרים עם סיקורים דומי HWZONE וראיתי שדווקא מה שאמור להדאיג אותי זה הטמפ' אבל כנראה שאלך על גרסה מקוררת או שאקנה קירור לכרטיס מסך.

תודה רבה לכל העוזרים ושנת לימודים טובה :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים